Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben 40 haftalık olarak söylüyorum bu günlerin keyfini çıkarın sonra hiç yatamıyacaksınız oturamıyacaksınız herşeyin keyfini çıkarın

süt içmiyimmii
gaz da var kabızlıkta canım onada sıkkın yürüyüş belki iyi gelir kayısıda yiyorum ama offf

sütü iç canım ama akşamları iç hergün içmesende haftada dört gün iç mesela ben ilk zamanlar çok tüketiyodum günde iki bardak öle küçükde deildi kola bardaklarıyla içiyordum ama bende ishal yaptı bende azalttım yoğurt ye süt yerine balık ceviz kayısı tavuk yumurta et bunları tüket haftada birgün mutlaka balık tavuk et tüketmen gerekiyomus şimdi bana belki kızanlar olur nie sütü içme dedin die wc çok zor duruyosun acıdan zaten yani wc yapmaya çalışırken allah korusun bebeğe bişi olursa o sıkmayla kabız olunca yani

sütde gaz yapar belki gaz yapmayan sütlerde vardır bi areastır sibel istersen ben şimdi ara ara içiyırum hergün tüketmesemde

kayra canım geçmiş olsun kendine çok dikkat et
firdevs doğum zamanın gelmişte geçiyor bile inş tez zamanda yaparsın doğumunu rabbim bi nefeste kurtarsın inş sağlıkla doğsun bebişin

neyse
ben kaçar oğlumda tekmeleri hızlandırdı yat diyo ben çıktım
kendinize
iyi
bakın öptüm sizleri

bende çıkıyom canım daha kahvaltı etmedim iyi uykular tatlım sibel çoktan kaçmış bende bişiler yiyim halsizleştim iyice görüşürüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…