Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kayra hg nasılsın canım

hoşbuldum cnm iyiyiz çok şükür sen nasılsın vaktin gelmiş artık rabbim tek avazda kurtarsın

şuan vucudumda onun fazlalığı var ya 2haftadır doğru dürüst yapamıyorum tuvaletimi karnım şiş 1kilo fazla görünüyorum bebişimdenmi yoksa şişliktenmi anlamadım

cnm şişlikten bendede başlarda çok oldu aç karnına bulantın yoksa ılık su iç ben faydasını gördüm sende dene

günaydıııınnn

günaydın cnm

bu saat oldu yediğim tek şey kayısı rahatsız oluyorum çünkü cuma gider gitmez sorucam doktora

hiç sağlıklı değil güzelim ebebk nasıl gelişicek sen yemezsen alsanaalsanasmile sulu şeyler ye katı yeme muz kesinlikle yeme aç kalma atıştır az ye ve sık ye sonra bebek normalden geri kalır ona göre yani gelişimi yavaşlar bana dr um öyle demişti ilk 3 ay çok önemli doğal beslen

sende abartmışsın kuşum ya benim dr 5 aydan sonra günde 2 bardak dedi bana

kayra canım hoş geldin
şimdi nasılsın
canım çokk dikkat et

iyiyiz cnm rabbime şükür şeker yüklemem tertemiz çıktı bi problem yok akşama kontrole gidicem bakalım kızım nasıl

sütde gaz yapar belki gaz yapmayan sütlerde vardır bi areastır sibel istersen ben şimdi ara ara içiyırum hergün tüketmesemde

daha üretilmedi anacım o kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kayra canım geçmiş olsun kendine çok dikkat et
firdevs doğum zamanın gelmişte geçiyor bile inş tez zamanda yaparsın doğumunu rabbim bi nefeste kurtarsın inş sağlıkla doğsun bebişin
amin cnm kaydirigubbakcemile5

buarada yarın 27,haftama gireceğimmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyy

benim kızım senin oğlunu döverrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…