kayra hg nasılsın canım
şuan vucudumda onun fazlalığı var ya 2haftadır doğru dürüst yapamıyorum tuvaletimi karnım şiş 1kilo fazla görünüyorum bebişimdenmi yoksa şişliktenmi anlamadım
günaydıııınnn
bu saat oldu yediğim tek şey kayısı rahatsız oluyorum çünkü cuma gider gitmez sorucam doktora
sütü iç canım ama akşamları iç hergün içmesende haftada dört gün iç mesela ben ilk zamanlar çok tüketiyodum günde iki bardak öle küçükde deildi kola bardaklarıyla içiyordum ama bende ishal yaptı bende azalttım yoğurt ye süt yerine balık ceviz kayısı tavuk yumurta et bunları tüket haftada birgün mutlaka balık tavuk et tüketmen gerekiyomus şimdi bana belki kızanlar olur nie sütü içme dedin die wc çok zor duruyosun acıdan zaten yani wc yapmaya çalışırken allah korusun bebeğe bişi olursa o sıkmayla kabız olunca yani
kayra canım hoş geldin
şimdi nasılsın
canım çokk dikkat et
sütde gaz yapar belki gaz yapmayan sütlerde vardır bi areastır sibel istersen ben şimdi ara ara içiyırum hergün tüketmesemde
amin cnm kaydirigubbakcemile5kayra canım geçmiş olsun kendine çok dikkat et
firdevs doğum zamanın gelmişte geçiyor bile inş tez zamanda yaparsın doğumunu rabbim bi nefeste kurtarsın inş sağlıkla doğsun bebişin
buarada yarın 27,haftama gireceğimmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyy
mutluyum noldu kız sana pek bi şirin olmuş ismin
acrinsu nasılsın cnm
saol canım benim iyiyiz çok şükür sen nasılsınBak arcİn senİ gÖrdÜm halını hatrını sorayım da Öyle Çıkayım barİ nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın çok acıktım yaaaaaaaaaaaaamutluyum noldu kız sana pek bi şirin olmuş ismin
acrinsu nasılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?