Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende hiç kasık ağrısı olmadı arada karnımın sol tarafına iğne batması oluyodu oda geçti bel ağrısı var

ama doktor cumartesi gel dedi pazartesiye kadar moralim alt üst olur inşallahta cumartesi görünür.zaten tekrar görmesse kan tahlili yaparız tekrar dedi

kızlar selam nasılsınız benim valide hala iyileşmedi galiba iyi olmuycak hayırılısı olsun bende iyiyim merak etmeyin arada geçmişi takip ediyorum sağolun hepiniz iyiki varsınız inşallah onun telaşına düşmüknen meleğimde gelirde benim haberim olmas gerçi zor ama sağlık olsun odamızda yatmıyoz kadının yanında yatıyoz gece lavabo ihtiyacınıı zor karşlıyor elinden destek olup tutmassan olmuyor yanında olmak lazım kızlar bana dua edinde kurtulsammı desem öldüğünüde istemiyom bu kış gününe rezil olacam ya ben çok sağolunu kızlar sık gelemem ama arada bakarım

burda bir topikte arkadaşlar yazmıs bazıları 6 haftalıkken bazıları bes haftalıkken keseyi görmüşler benimkide 4 haftalık erken ozaman

geçmişi okudum ama gitcem canım beni merak etmeyin iyiyim ben siz kendinize bakın üzülmeyin fazla takmayın inşallah o korktuğunuz şey değildir inanın buna canlarım hepinizi çok seviyorum ben gidiyorum kızlar sibel hatice eleyna sezen sumoş haksever beryal dyd azra özbek aklıma gelmeyen kızlar divinty gelirse selamımı söylen canlarım olurmu hepinizi öptüm kocaman

ayse canım kendine çok iyi bak rabbim şifalık versin kayınvalidenede.inşallah rabbim kayınvalidene bakmanın mükafatı olarak meleğini gönderir canım

inşallah hatice canım inşallah ben gittim bayyyyyyyyyyyyyyy

hg din canım kendi adıma iyiyim çok şükür iyiyim diyelim iyi olalım.sen nasılsın canım

çok şükür iyiyim cnm..biraz heyecan var bende cumartesi günü doktor randevum var.bebeğimi görücem inş.seninde iyi olmana sevindim cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…