çok şükür iyiyim cnm..biraz heyecan var bende cumartesi günü doktor randevum var.bebeğimi görücem inş.seninde iyi olmana sevindim cnmmm
sen rahat ol kuzum bak bidahaki gittiğinde görcen boşa üzüldüm diyecen
iyiyim canım bugün test yapcam bende hiç ümidim yok ama 9 da olmam gerekiyordu olmadım daha sanki olcakmışım gibi sancı oluyo ama bişey yok bakalım hayırlsıelif şuıle sibel siz napıyonuz elif cinsiyet için ne zman gidecem ben cumatresi inş gidecem bakalım
elif şuıle sibel siz napıyonuz elif cinsiyet için ne zman gidecem ben cumatresi inş gidecem bakalım
inş canıminş sürpriz yapmıştır canım inş hadi bakalım güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz
sen nasılsın sumoş nasıl gidiyor hamilelik
çok şükür canım inş sonuna kadar böyle sorunsuz geçer yanında kimse yoksa zor olurdu senin için sorunlu olmasıçok şükür rahat geçiyo rabbim yüzüme baktı valla ailem yanımda değil çünkü kötü geçseydi ne yapardım kimbilir tek zorlandığım temizliğimi yemeğimi hep kendim yapıyorum böyle biri yapsada yesem diyorum ama çok şükür bunada
cnm benimce randevum cumartesi günü saat 09:00 da.inş.bebeğim gösterirde öğreniriz cinsiyetini.artık bir şeyler almak istiyorum..sen nasılsın bebeğin nasıl cnm
canım ne güzel bebeğini göreceksin Şeniz Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?