Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cmrm canım korkma bende senin gibi çok korkuyodum çünkü benim 6gün geçmişti doktora gittim karından baktı görmedi gebelik yok gibi dedi tahlil yaptık onda çıktı bayramdan sonra gel dedi ozman gittiğimde 5.5 haftalık olmuştu ozman göründü 2 hafta sonra gel dedi kalp atışını duyalım ozman gittiğimizdede7.5haftalıktı duyduk sakın korkma canım

sumoş canım bana vajınal ultrasyondan baktı karından değil ama inşallahta cumartesi görünür kese

canım şimdi bizim hasaplarımıza göre 4 haftalık hani bir ay 4 hafta ama sanki hemenmi tuttundu bebek saha azdır ondan görünmez

inşallahta öyledir canım ama içim rahatladı biraz ya moralim çok kötüydü doktordan geldikten sonra.4 haftada görünmesi şart değilmiş

elif şuıle sibel siz napıyonuz elif cinsiyet için ne zman gidecem ben cumatresi inş gidecem bakalım

elif şuıle sibel siz napıyonuz elif cinsiyet için ne zman gidecem ben cumatresi inş gidecem bakalım
iyiyim canım bugün test yapcam bende hiç ümidim yok ama 9 da olmam gerekiyordu olmadım daha sanki olcakmışım gibi sancı oluyo ama bişey yok bakalım hayırlsı

kıslar sonra görüşürüz ben acıktım yemek yiycem kendinize çok iyi bakın

ben biraz yürücem midem bi tuhaf hato bu arada allah izin verirse terazi bebeği olacaklar =)

inş sürpriz yapmıştır canım inş hadi bakalım güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz

cnm benimce randevum cumartesi günü saat 09:00 da.inş.bebeğim gösterirde öğreniriz cinsiyetini.artık bir şeyler almak istiyorum..sen nasılsın bebeğin nasıl cnm

sen nasılsın sumoş nasıl gidiyor hamilelik

çok şükür rahat geçiyo rabbim yüzüme baktı valla ailem yanımda değil çünkü kötü geçseydi ne yapardım kimbilir tek zorlandığım temizliğimi yemeğimi hep kendim yapıyorum böyle biri yapsada yesem diyorum ama çok şükür bunada

çok şükür canım inş sonuna kadar böyle sorunsuz geçer yanında kimse yoksa zor olurdu senin için sorunlu olması

cnm benimce randevum cumartesi günü saat 09:00 da.inş.bebeğim gösterirde öğreniriz cinsiyetini.artık bir şeyler almak istiyorum..sen nasılsın bebeğin nasıl cnm

inş gösterirler yaa çok şükür canım ben iyiyim inş bebeişimde iyidir ben daha randevu almadım aslında pazartesi günü gitmememiz lazım ayy arkadaşlar çok merak ediyo bizden daha meraklılar sırf onlar için cumartesi gitcem:)))))

canım ne güzel bebeğini göreceksin Şeniz Şeniz Şeniz

cnmmm benim darısı senin başına..dualarım seninle..sen içini ferah tut.inş.göreceksin sende bebeğini..ama bak bende bebeğimin kesesini tam 7 haftalıken gördüm.doktor bana çok geriye yerleşmiş bebeğin dedi.o yüzdenmiş..ilk kalp atışını da 2,5 aylıkken gördük.o yüzden hiç korkma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…