Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar

sulezehra işallah meleğin gelmiştir

aysecim allah yardımcın olsun
cemrecim üzme dah 4 haftalık minişin

bende çok merak ediyorum inş.öğreniriz cnm

neden kimse cevap yazmıyo buraya geliyom ya kimse olmuyo yada kimse sselamımı almıyo:çok üzgünüm:mafoldumben:umursamaz:

Haksevercım sen nasılsın bıtanem son zamanlarda hıÇ gÖrÜŞemez olduk senın

iyilik kızlar geçmişi okudum da okuldan geldim anca namaz kıldım çamaşırları topladım şimdi tatlı yapıcam akşama kocişime tatlı tatlı başımın etini yiyio 2gündür gül tatlısı yapıcam inşallah güzel olur burdayım ama yazamayabilirm cvplar geç olur sizler nasılsınız güzel anneler

acrinsu 15 gün yokum zaten tatilde ahh ahh neler geldi başıma neler dedem öldü , annem kaynak suyla kendini yaktı bi hafta hastanede kaldık ,hastanede yorgun uykusuz bi halde adet günüm die test yaptırdım hamilesin dedi doktor hiç ssevinemedim akşamına kanamam başladı eşim ertesi gün aldı bursaya kendi doktoruma gittim düşmesin die ilaç verdi ama kanama arttı ertesi gün gene gittik düşmüş dedi sevinemedim bile hamileyim diyemedim kimseye bi buraya yazdım ertesi günde gitti dedi allahım genede hamdolsun sabır bunada dayanılıyomuş çok üzüldüm ama elimden bişi gelmiodaha çok dua edicam demekki(((((((((((

ooo marifetli arkadaşım iyiyim bende öyle bakınıyorum şimdi çıkacam bende

canım benim inş rabbim tekrar yaşatmaz sana bu acıyı annenler için geçmiş olsun yaa deden içinde başın sağolsun canım

gene olucakkkkkkkkkkkkkkkkk meleğim gene gelicekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben tatlıyı yapıyımda ye tatlıyı çıkar hakkıyıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı olsun hhiiihihihi
lülülülülülü hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sırnaşık şey sırnaşık şey :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…