slm canım hoşgeldin nasılsın biz iyiyiz çok şükür oğluşumla sen nasılsın işallah herşey yolundadırslm haksever acrinsu nasılsınız kızlar ne var ne yok
acrinsu 15 gün yokum zaten tatilde ahh ahh neler geldi başıma neler dedem öldü , annem kaynak suyla kendini yaktı bi hafta hastanede kaldık ,hastanede yorgun uykusuz bi halde adet günüm die test yaptırdım hamilesin dedi doktor hiç ssevinemedim akşamına kanamam başladı eşim ertesi gün aldı bursaya kendi doktoruma gittim düşmesin die ilaç verdi ama kanama arttı ertesi gün gene gittik düşmüş dedi sevinemedim bile hamileyim diyemedim kimseye bi buraya yazdım ertesi günde gitti dedi allahım genede hamdolsun sabır bunada dayanılıyomuş çok üzüldüm ama elimden bişi gelmiodaha çok dua edicam demekki(((((((((((
gene olucakkkkkkkkkkkkkkkkk meleğim gene gelicekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben tatlıyı yapıyımda ye tatlıyı çıkar hakkıyıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı olsun hhiiihihihi
lülülülülülü hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sırnaşık şey sırnaşık şey :CüvCüv:
slm canım nasılsın taze anniş şeker anniş nasıl gidiyor hamişlik
slm canım hoşgeldin nasılsın biz iyiyiz çok şükür oğluşumla sen nasılsın işallah herşey yolundadır
canım benim ya çok çok geçmiş olsun allah daha beterlerinden korusun böyle hayırlıymış demekki hayırlısı olsun rabbim tez zamanda tekrar gönderirir meleğini işallah bir ara duydum hamileisn diye o ara denk gelmedik ama tebrik etmiştim gördün mü bilmiyorum canım benim üzüldüm ya ama allah sabrını veriyordur muhakkak bi de şu taraftan bakmak lazım demekki hamile kalabiliyorsun o da çok güzel en azından hamile kalma şansın var
haksever canım ne tatlısı yapıyo canım istedi ya Şeniz Şeniz
etimek tatlısı olsa yerdim
haksever ayşe cemre konuşun gari
Kızlar yemek tarİflerİmden gÜl tatlıma bakabİlİrsİnİzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?