hain dom dom dur bakayım oraya yazayım yorumumu hıııhhhh şimdiden beğenmedimmm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
saolasın huzeyfecim bizde yarın 21 e giriyoz hayırlısıyla ikimizde iiiiiiiyyyiyiyiz çok şükür
haksever selam nasılsın cicim
ilik güzellil nabayım şimdi ablama gidicam ama çok yağmur yağıyo toplantım vardı iptal oldu ablamdada gün var oraya gidicam ama nasıl gitcam ehliyeti kazandım ama daha alamadım çok pahalı ya maaşı alınca artık ehliyetsizde çıkamam şimdi nolur nolmaz:))
akşamada gemliğe görümceme gidiyoruz kalıcaz bi geece yeğenimizi mıncıklıcaz kerata çok tatlı oldu ya ağzı hem açık hem gülüo benide çok seviyo ya nasıl sevmiyeyim onu ama sadece ben seveyim ötekiler sevince kıskanıyorum(((yarın akşam döneriz memleketten arkadaşım gelicek canım benim eşiyle çocuğuyla buraya akrabalarına geliceklermiş banada uğrucaklar:))))
teşekkür ederim sinemcim iyiyiz
sen nasılsın miniğin nasıl
ya kızlar bebeğimi kaybettiğim gün kayınvalideme gittik hamileyim die görümcemde gelmişti ama işte neyse kaybettiğim günün akşamı kayınpederim görümcemin oğluna yürüteç alıp gelmiş bebekken hiç eline alıp sevmedi ama şimdi elinden bırakmıyo kayınvalidem zaten ömpe öpe bitircek bende çok seviyorum ama benim yanımda yapmasalar daha iyi olucak hele o gün benim içim kan ağladı hem odma gittim gittim ağladım uyudum yani asla ve asla üzüldüğümü düşünmüyolardır düşünseler yapmazlar ama of bence birlikte görüşmesek daha iyi olucak ama hep birlikte gideriz birbirimize ama ben dayanamıyorum artık bende mi şuç acaba ben mi abartıyorum takıyorum elimde deil nabayımbilmiyorumkismile
ya kızlar bebeğimi kaybettiğim gün kayınvalideme gittik hamileyim die görümcemde gelmişti ama işte neyse kaybettiğim günün akşamı kayınpederim görümcemin oğluna yürüteç alıp gelmiş bebekken hiç eline alıp sevmedi ama şimdi elinden bırakmıyo kayınvalidem zaten ömpe öpe bitircek bende çok seviyorum ama benim yanımda yapmasalar daha iyi olucak hele o gün benim içim kan ağladı hem odma gittim gittim ağladım uyudum yani asla ve asla üzüldüğümü düşünmüyolardır düşünseler yapmazlar ama of bence birlikte görüşmesek daha iyi olucak ama hep birlikte gideriz birbirimize ama ben dayanamıyorum artık bende mi şuç acaba ben mi abartıyorum takıyorum elimde deil nabayımbilmiyorumkismile
yarın 21 inci haftamıza giriyoruzzzzzzzz oleyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?