Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haksever canım yazını okurken çok kötü oldum ya.rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün canım. mafoldumben mafoldumben

canım benim geç döllenme olmuştur onu kafaya takma beslenmene dikkat et daha hızla büyür

sezencim doktoruma da söyledim.iştahım yok.vitamin verdi onu kullanıcam..ama dediğin gibi bundan sonra beslenmeme özen göstericem.çok üzüldüm sezen çokk senağlama senağlama senağlama

elif canım üzülme bundada bir hayır vardır moralini bozarsan gelişmeside yavaşlar.Şeniz

kızlar doğum yaptım 11 şubat ta saat 19.40 da 3300 gr oğlum bende oda iyi girebildiğimde yazarım gene

firdevs canım gözün aydın çok sevindim.meleğini yerime öp canım
:teytey: :teytey: :teytey:

çok heyecanlandım ya sankı ben doğum yaptım.canım kendine ve meleğine çok iyi bak.yerimizede öp meleğini iyice ama başkasına öptürme sakın

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

slm kızlar burdamısınız acaba cmrm doktora gittinmi şekerim firdevsss ayy bitanem yaa gözün aydın rabbim hayırlı bir evlat olmasınıda nasip etsin inş

canım bitanem benim inan buradaki herkes senin yaşadıklarınının bi çoğunu yaşadı ve bak hepside birgün meleğine kavuştu bende dahil sakın böyle yapıpta eşini kendini üzme ne olur rabbim size bu sınavla birbirinize daha fazla bağlanmanızı sağlıyo canım bak yarın birgün rabbim sanada nasip edecek ve ozman eşine yaptığın şeyler için çok üzülürsün yapma tamamı böyle şeyler

2li testim çok şükür temiz çıktığı için doktor 3lüyü gerek görmedi herşey yolunda çok şükür canım yaa senin oğlunmu oluyoooo ayyyy rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım bide 14 haftalık demiş ya doktor üzülme bitanem yaa üzülecek bişey yokki adet bittiği gün hamile kalınmıyoki canım takma kafana iyi beslen ama

cnm benimmm...senin adına çok sevindim.çok şükür her şey güzel çıkmış bebeğinde.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı kısmet etsin cnm.bende üzüldüm işte aniden doktor öyle deyince şok oldum..tabi sonra mantıklı düşününce anlıyorum ama herkesde normalken bende böyle olması kafamı kurcaladı.bir sürü vitamin verdi zaten düzenli kullanmam gerekiyormuş..cinsiyetide kesin değil ama doktor ben erkek diyorum ama önümüzdeki ay daha da kesinleşir dedi.

firdevs gözün aydın ben sana demiştim demi sen bugece doğurursun diye.........................
sumoş tebrikler bir gelin adayı daha geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…