yarın 21 inci haftamıza giriyoruzzzzzzzz oleyyyyyyyyy
zaman ne çabuk geçio ben daha önce girmiştim heralde sen bebeğini kaybettin tekrar oldu ve bukar büyüdü inaşallah sağlıklada doğucak senin için çok güzel zamanlar çok şükür allah herkeze nasip etsin:asigim:
canım bende senin gibiydim annemler yeğenimi sevdiği zaman içim gidiyodu gözlerim doluyodu ama herşey boşmuş geriye baktığımda onca stres onca sıkıntı rabbim zamanı gelince gönderiyomuş bunu anladım
kızlar bende bu sabah gittim doktora.ama ters giden bir şey oldu bebeğim şuan 16 hafta 2 günlük olmalı s.a.t. göre.ama üçlü test için girdiğim ultrason ölçümlerinde 14 hafta 1 günlük...çok üzüldüm.doktor organları vs...her şey normal dedi.çokda hareketli bebeğim.ama üzüldüm işte.sanırım hamile kaldığım ay geç yumurtlama olmuş bende.inş. öyledir ve o yüzden bebeğim böyle küçüktür...doğal olarak 3 lü testi 1 ay sonra yapıcaz.cinsiyeti içinde şuan erkek gibi görünüyor ama önümüzdeki ay daha kesin bir şey söyleriz dedi doktorum...bebeğimin böyle küçük olması beni çok üzdü..inş.kötü bir şey yoktur...
üzülme canım 2hafta geç döllenmedir bişi olmaz erkek he hayırlısı olsun rabbim korusun sizi kendine iyi bak :1hug:
kızlar bende bu sabah gittim doktora.ama ters giden bir şey oldu bebeğim şuan 16 hafta 2 günlük olmalı s.a.t. göre.ama üçlü test için girdiğim ultrason ölçümlerinde 14 hafta 1 günlük...çok üzüldüm.doktor organları vs...her şey normal dedi.çokda hareketli bebeğim.ama üzüldüm işte.sanırım hamile kaldığım ay geç yumurtlama olmuş bende.inş. öyledir ve o yüzden bebeğim böyle küçüktür...doğal olarak 3 lü testi 1 ay sonra yapıcaz.cinsiyeti içinde şuan erkek gibi görünüyor ama önümüzdeki ay daha kesin bir şey söyleriz dedi doktorum...bebeğimin böyle küçük olması beni çok üzdü..inş.kötü bir şey yoktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?