Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarın 21 inci haftamıza giriyoruzzzzzzzz oleyyyyyyyyy

zaman ne çabuk geçio ben daha önce girmiştim heralde sen bebeğini kaybettin tekrar oldu ve bukar büyüdü inaşallah sağlıklada doğucak senin için çok güzel zamanlar çok şükür allah herkeze nasip etsin:asigim:

aminnnnnnn canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ya bak işte nelere kadir rabbim o yüzden sıkma canını ve sabırla bekle minişini gelecek annesi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

iki günlük hamilelikte bende öle demiştim bitti bütün sıkıntım huzursuzluğum özlemim bitti dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dedimin akşamı başladı kanamam sonra dedimki yok herşeye devam baştan gerçekten hiç sevinemedim hiççççççççççççççç ona üzülüyorum ama bi yandanda fazla kaptırmadım kendimi fazla yayılmadı kimse bilmedi soran eden olmaz(sinifsinif: senağlama

neyse kıslar ben çıkıyorum allaha emanet olun
haksevercim sende böle karamsarlığa dönme çekicem kulaklarını heeeeeeee klava:

:a015::a015::a015:

merhaba kızlar nasılsınız...haksevercim üzülme..Rabbim elbet bir gün dualarını kabul edecektir..

benim çıkmam lazımmmmmmm by by kusura bakma sen doktora gidecektin gittinmi
miniğin nasıl 3 lü taramanı yaptırdınmı

doktor yok bişi gözükmüyo gitmiş deyin ce kltım o iğren muane masasından ömrümün en zor anlarını yaşadığım o iğrenç masadan hiç kimseye ye göstermem dediğim bütüm tabularımı yıkan o iğrenç masadan hiç hayırlı güzel bi haber alamadığım o iğrenç masadan,,,,,,,,,,,,,,,
hemen giyinip çıktım odadan koştum doktor bişiler dedi ama umrumda değildi o an hiçbiri hiç kimse offfffffffffff offffffffffffffffffffffffffffff
eşim arkamdan koştu yetişemezdi ama baktım çantam yok nabıcaktım nereye gitcek tim durdum kaldım orda gitmek istedim ondan kaçmak eşimi istemedim o an ama gidemedim yanıma gelince bırak beni dedim nolur bırak git ben seni bırakamıyorum dedim sen beni bırak ben sana çocuk veremicam dedim
ben seni istiyorum ben seninle evlendim seni sevdim çocuk istemedim hiç senden sen takıyosun dedi ben 28 yaşındayım daha benim için erken babalık için sen 20 yaşında anne olamıyorum die yırtınıyosun dedi istemiyorum bana sen lazımsın dedi ama o an hiç bi söz teselli edemezdi beni sattlerce deniz kenarında arabada oturduk o hep bişiler söyledi istemiyorum seni dedim şuan istemiyorum ama dayanamadı ağladı neden ben nabtım sana dedi bende dayanamadım sarıldım ona o zaman (
herşey onun yüzünden o olmasa evlenmezdim o olmasa çocuk istemezdim o an öle düşündüm hep
ama herşey allahtan elimden bişi gelmiyo şuç bende deil suç yok ki zaten kader varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bende çıkıyorum kötü oldum hem ablama gidicam hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bende bu sabah gittim doktora.ama ters giden bir şey oldu bebeğim şuan 16 hafta 2 günlük olmalı s.a.t. göre.ama üçlü test için girdiğim ultrason ölçümlerinde 14 hafta 1 günlük...çok üzüldüm.doktor organları vs...her şey normal dedi.çokda hareketli bebeğim.ama üzüldüm işte.sanırım hamile kaldığım ay geç yumurtlama olmuş bende.inş. öyledir ve o yüzden bebeğim böyle küçüktür...doğal olarak 3 lü testi 1 ay sonra yapıcaz.cinsiyeti içinde şuan erkek gibi görünüyor ama önümüzdeki ay daha kesin bir şey söyleriz dedi doktorum...bebeğimin böyle küçük olması beni çok üzdü..inş.kötü bir şey yoktur...

öffff başım çatlıyor ağrıdan.sanırım kafama çok taktım.ağlamak istiyorum ben yaaaa

üzülme canım 2hafta geç döllenmedir bişi olmaz erkek he hayırlısı olsun rabbim korusun sizi kendine iyi bak :1hug:

üzülme canım 2hafta geç döllenmedir bişi olmaz erkek he hayırlısı olsun rabbim korusun sizi kendine iyi bak :1hug:

kesin değil cnm.doktor erkek görünüyor ama yanılma payıda var bu haftalarda dedi.aman sağlıklı olsunda cnm..sende sıkma canını isyan etme takdir Allah tan cnm...her şey bir sınav bu dünyada.ama elbet sende kavuşursun inş.bebeğine..

canım benim geç döllenme olmuştur onu kafaya takma beslenmene dikkat et daha hızla büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…