Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi görüştüm doktorumla BAYADIR ıLıŞKıYE GıRMEDıĞıN ıÇıN ZORLAN MA OLMUŞ TUR DEDı

meraba canım hoşgeldin aramıza hiç düşüğün felan oldumu yada haplı tedavi gördünmü biraz kendinden bahsedersen daha iyi olur inşallah listemiz sanada uğurlu gelir canım

çok sağolun arkadaşlar dualarınıza çok ihtiyacım var dediğiniz gibi inşallah bu topik bana uğurlu gelir adetime iki gün var 3. gün gidip tedavime başlıcam sayfayı tam okuyamadım aşılama yoluyla hamile kalanınız var mı bana negibi tavsiyeleriniz olur ne yapmalıyım anlatırmısınız lütfen çok heyecanlıyım biraz da gerginim hayırlısı bakalım

rabbim hayırlısını nasip eder inşallah canım herşşey olacağına varıyo zamanı gelince oluyo kendini gerip strese sokma rahat olmaya çalış dualarım bütün annelik duygusunu tatmak isteyenler için canım bol bol dua et ben meryem ve yasin suresiyle hamile kaldım sanada tavsiye ediyorum 41 gün sürekli oku ve eşinede okut

huzeyfe merhaba canım seni görmek ne güzel kendimden bahsedeyim biraz 32 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim ilk 4 ay korunduk sonra bebek istedik olmadı doktora gittim sağ yumurtalığımda kist olduğunu söyledi doğum kontrol hapı verdi kullandım kontrole gittim dahada büyümüş tabi hapların yanında soğan suyuda içtim ama bana faydası olmadı 7 cm olmuştu kistim ameliyatla aldırdım sonra fakülte hastanesine hocaya gittik eşimde siperm ileri doğru harekette biraz sorun olduğunu söyledi aşılama önerdi ilaçlarımızı aldık hasta olmamı bekliyoruz işte hikayem bu

herşeyden önce elinden geldiğince sakin ol canım beslenmene dikkat et rahat ol stres bu işin düşmanı çünkü ay tutttumu tutmadımı gibi düşünüp stres yapma rabbimin izniyle bebiş haberini alırız seninde hayırlısıyla :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…