Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nay naynaynayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yar saçların lüle lüleeeeeeeeeeeeeeeee yar benziyor beyaz güleeeeeeeeeeee haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:teytey::teytey::teytey::teytey:

yok kız unuturmuyum hiç..anam bitürlü yolum buraya düşmüyor tam gelcem bişi oluyor müşteri geliyo bilmemne....
ay nasılsınız yaa..kızlar ben dün doktora gittim bebeiş iyi maşşallah büyümüş..ama hareket etmiyordu öyle kıpır kıpır bişi göremedim ben yaa...

hoşbulduk canım güzel dileklerin için teşekkür ediyorum inşallah dualarımız kabul olur peki sizler hep hamişmisiniz durumu benim gibi olan var mı

yok canım ben hamile değilim ilk hamile kaldım kendiliğinden oldu tedavisiz ama oda karnımda 8 aylıkken öldü nisanda 1 sene olacak ve yaklaşık 6 aydan beri istiyoruz olmayınca dr gittim tahliller falan herşey güzel yumurta takibine aldı yumurtam var ama istenilen olgunlukta değil klomen verdi bu ay adet olursam başlıcam ona ki inşallah olmam. benim hikayemde böyle canım bu arada hemşeriyiz bende trabzonluyum canım.

hayırlısı cicim rabbim daim hayırlısını nasip etsin inşallahhhhhhhhhh
hoşbulduk canım güzel dileklerin için teşekkür ediyorum inşallah dualarımız kabul olur peki sizler hep hamişmisiniz durumu benim gibi olan var mı

inşallah canım inşallah listemizde hamile listesi umut listemiz var canım burdaki herkes hamile değil yani inşallah olmayanlarda en hayırlı zamanda hamileyiiiiiiiiiiiim diye haberlerini verirler bizlere :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tatlım benim abimin eşi de 7.5aylık hamileyken ölü doğum yaptı ve tam senesinde hamile kalmıştı hayırlısı inşallah fazla bekletmez seninkide :Saruboceq::Saruboceq:

:lepi::lepi::lepi:

16/ 02/ 2010 SALI

SAAT: 12:05

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___

1.okyanus84:__________________________________ KIZ ____________ 27 AĞUSTOS ______ İREM SU
2.hakca:______________________________________ KIZ ____________ 11 EYLÜL _________ EYLÜL
3.süpriz_mucize: _______________________________KIZ ____________ 12 EKİM ___________ELİF YAĞMUR
4.beryal:______________________________________ ERKEK _________ 5 EKİM ___________ SEMİH DORUK
5.bircan:______________________________________ KIZ _____________28 EKİM___________HÜMA
6.tatlibebek: __________________________________ KIZ________________________________ Berra Zeynep
7.hlymms:____________________________________ ERKEK ___________ doğum haberi bekleniyo
8.sevgii:) _____________________________________ERKEK ___________ doğum heberi bekleniyo
9.sessizdeniz: ________________________________ ERKEK VE KIZ ____ doğum haberi bekleniyo
10.yaren35:__________________________________ ERKEK ___________ doğum yaptı
11.benbilirim: ______________ 1 NİSAN __________ ERKEK ___________ doğum yaptı
12.muhasebe22 : __________ 2 NİSAN ____________ERKEK ___________doğum haberi bekleniyo
13.ESCALES: _____________ 5 NİSAN ___________ ERKEK __________ doğum haberi bekleniyo
14.serra84: _______________ 13 NİSAN ___________ ERKEK __________doğum haberi bekleniyo
15.chen :__________________ 5 MAYIS ___________ ERKEK __________doğum haberi bekleniyo
16.firdevs2006: _____________ 6 MAYIS ___________ ERKEK __________doğum haberi bekleniyo
17.yeb2004: _______________12 MAYIS ___________ ERKEK __________ doğum haberi bekleniyo
18.limonnnnn: _____________ 15 MAYIS ___________ KIZ _____________ doğum haberi bekleniyo
19.nilaykisir: ______________ 24 MAYIS _____________________________doğum haberi bekleniyo

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: CİCİ HAMİLELERİMİZ **** ANNE ADAYLARIMIZ

**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___

1.burcinn: _______________ 28 MAYIS ___________ ERKEK VE KIZ ___
2.megryann : _____________ 7 HAZİRAN _________ KIZ ______________
3.elif_ba: ________________ 22 HAZİRAN _________
4.BEBEGIMIZ: ___________ 23 TEMMUZ _________
5.k.a.y.r.a. : _____________ 26 TEMMUZ __________ KIZ _________________________ ZEYNEP
6.mutluyum1111 : ________ 8 AĞUSTOS _________ERKEK
7.acrinsu : ______________ 11 AĞUSTOS ________ERKEK ______________________ BULUT
8.dezy : ________________ 12 AĞUSTOS ________
9.sirrinenur : _____________14 AĞUSTOS ________
10.siyahinci1 : ____________ 26 AĞUSTOS ________
11.bebis02 : ______________ 1 EYLÜL ____________
12.huzeyfe:_______________ 7 EYLÜL ___________ ERKEK _____________________ AHMET YASİR
13.abyosun:______________ 10 EYLÜL ___________ERKEK
14.sinemis84:____________ 20 EYLÜL __________ ERKEK________________________ POYRAZ AKIN
15.ozbek83:______________ 22 EYLÜL __________ KIZ ___________________________ EBRU
16.gize:__________________15 EKİM ____________
17.sumos23:_____________ 19EKİM_____________ KIZ ___________________________
18.mavı_gozlü____________ 22 EKİM ____________ ERKEK _______________________
19.elif..timureren _________ 22 EKİM
20.papatya0_____________ 30 KASIM ___________
21:mopsy_______________ 2 ARALIK___________
22.cmrm _______________ 9 OCAK:teytey::teytey::teytey:
23.johnnybravo __________ 9 OCAK :teytey::teytey::teytey:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.iltercakir:
4.neslihan165:
5.PinkRose:
6.dil_nur:
7.orays
8.sulezehra:
9.rufeyde serra
10:&ayla&:
11.bilgen35:
12.dyd
13.marbley
14.bahçem
15.elchin.
16.vale14 (osmaniye 80)
17,bitte
18.mercanayse
19.gelevera
20.asimira
21.xaysex
22.azra2
23.umutlu16
24:isolde
25:eleyna
26:rozalin
27.sekerkiz67
28.zulu
29.vildan1
30.haksever
31.emenne

KIZLAR BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

LİSTEYİ GÜNCELLEDİM

UZUN SÜRE TOPİĞE GELMEYENLERİ SİLECEĞİM[/QUOTE]

kızlarrrrrrrrrrrr selam nasılsınız ben kötüyüm yaaaaaa adet olmadım bugün teset yaptırdım oda negatif cıktı moral sıfırrrrrrrrrrrr

günaydın kuşummmmmmmm
bekle az daha annesi kıpraşacak bir kaç hafta sonra miniğin

kızlarrrrrrrrrrrr selam nasılsınız ben kötüyüm yaaaaaa adet olmadım bugün teset yaptırdım oda negatif cıktı moral sıfırrrrrrrrrrrr

canım günaydın.az daha bekle.
adet olmazsan eğer 3 gün sobra tekrar yap bakalım bilmiyorumkismile

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh kızlar bu ne kalabalık tütütütütütütüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

canım günaydın.az daha bekle.
adet olmazsan eğer 3 gün sobra tekrar yap bakalım bilmiyorumkismile

canım ben ikiz bebeklere hamileydim yine düştü 3 ocakta 43 gün oldu daha adet olmadım ikinci düşüğüm bu kan tahlili yaptırdım cıkmadı cok kötüyüm yaaaaaaaaaaaaaa psikolojim berbat durumda ne yediğimden ne gezdiğimden zevk alıyorumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım benim çok üzüldüm .hamile olduğundan haberim yoktu benim.
hayırlısı olsun .rabbim tez zamanda meleğini yollar inşallah

canım benim çok üzüldüm .hamile olduğundan haberim yoktu benim.
hayırlısı olsun .rabbim tez zamanda meleğini yollar inşallah

insalaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh ya avutamıyorumda artık kendimi tesellli olamıyorum rabbime sıgınıyorum hayırlısıyla banada tatdırsın inşallaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

dur canım yaaaaaaaa daha çok erken 11 haftalıksn galiba biraz daha sabret
üzülme canım vakti gelince öyle bi oluyoki sen bile inanamıyosun bekle bir keç gün daha adet olmazsan tekrar sbah idrarınla yap bendede öyle olmuştu ilk yaptığımda çıkmamıştı ikinciyi bi kaç gün sonra yapmştı silik çıkmıştı üçüncüyüde sabah idrarımla yapmıştım ve belirgin çıkmıştı
doruk paşanın resimlerine baktınız mı zemuszemus

baktım canım 41 kere maşallahhhhhhhhhhhhhhh allahım sizlere bağışlasın kaymaklını inşallahhhhhhhhhhhhhh bizlerede o günleri görmeyi sağlıkla hayırlı vakitte nasip etsin inşallahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…