hoşbulduk canım güzel dileklerin için teşekkür ediyorum inşallah dualarımız kabul olur peki sizler hep hamişmisiniz durumu benim gibi olan var mı
hayırlısı cicim rabbim daim hayırlısını nasip etsin inşallahhhhhhhhhhbende iyiyim çok şükür bugün yarın adet olurum artık dua edin kızlar inşallah olmam . tabi benim gönlüm olmamasından yana ama rabbim her şeyin en iyisini bilir bizim akjlımız ermez . bakalım hayırlısı
hoşbulduk canım güzel dileklerin için teşekkür ediyorum inşallah dualarımız kabul olur peki sizler hep hamişmisiniz durumu benim gibi olan var mı
yok canım ben hamile değilim ilk hamile kaldım kendiliğinden oldu tedavisiz ama oda karnımda 8 aylıkken öldü nisanda 1 sene olacak ve yaklaşık 6 aydan beri istiyoruz olmayınca dr gittim tahliller falan herşey güzel yumurta takibine aldı yumurtam var ama istenilen olgunlukta değil klomen verdi bu ay adet olursam başlıcam ona ki inşallah olmam. benim hikayemde böyle canım bu arada hemşeriyiz bende trabzonluyum canım.
yok kız unuturmuyum hiç..anam bitürlü yolum buraya düşmüyor tam gelcem bişi oluyor müşteri geliyo bilmemne....
ay nasılsınız yaa..kızlar ben dün doktora gittim bebeiş iyi maşşallah büyümüş..ama hareket etmiyordu öyle kıpır kıpır bişi göremedim ben yaa...
kızlarrrrrrrrrrrr selam nasılsınız ben kötüyüm yaaaaaa adet olmadım bugün teset yaptırdım oda negatif cıktı moral sıfırrrrrrrrrrrr
canım günaydın.az daha bekle.
adet olmazsan eğer 3 gün sobra tekrar yap bakalım bilmiyorumkismile
canım ben ikiz bebeklere hamileydim yine düştü 3 ocakta 43 gün oldu daha adet olmadım ikinci düşüğüm bu kan tahlili yaptırdım cıkmadı cok kötüyüm yaaaaaaaaaaaaaa psikolojim berbat durumda ne yediğimden ne gezdiğimden zevk alıyorumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
tatlım benim abimin eşi de 7.5aylık hamileyken ölü doğum yaptı ve tam senesinde hamile kalmıştı hayırlısı inşallah fazla bekletmez seninkide :Saruboceq::Saruboceq:
canım benim çok üzüldüm .hamile olduğundan haberim yoktu benim.
hayırlısı olsun .rabbim tez zamanda meleğini yollar inşallah
dur canım yaaaaaaaa daha çok erken 11 haftalıksn galiba biraz daha sabretyok kız unuturmuyum hiç..anam bitürlü yolum buraya düşmüyor tam gelcem bişi oluyor müşteri geliyo bilmemne....
ay nasılsınız yaa..kızlar ben dün doktora gittim bebeiş iyi maşşallah büyümüş..ama hareket etmiyordu öyle kıpır kıpır bişi göremedim ben yaa...
üzülme canım vakti gelince öyle bi oluyoki sen bile inanamıyosun bekle bir keç gün daha adet olmazsan tekrar sbah idrarınla yap bendede öyle olmuştu ilk yaptığımda çıkmamıştı ikinciyi bi kaç gün sonra yapmştı silik çıkmıştı üçüncüyüde sabah idrarımla yapmıştım ve belirgin çıkmıştıkızlarrrrrrrrrrrr selam nasılsınız ben kötüyüm yaaaaaa adet olmadım bugün teset yaptırdım oda negatif cıktı moral sıfırrrrrrrrrrrr
doruk paşanın resimlerine baktınız mı zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?