herşeyden önce elinden geldiğince sakin ol canım beslenmene dikkat et rahat ol stres bu işin düşmanı çünkü ay tutttumu tutmadımı gibi düşünüp stres yapma rabbimin izniyle bebiş haberini alırız seninde hayırlısıyla :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
huzeyfe merhaba canım seni görmek ne güzel kendimden bahsedeyim biraz 32 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim ilk 4 ay korunduk sonra bebek istedik olmadı doktora gittim sağ yumurtalığımda kist olduğunu söyledi doğum kontrol hapı verdi kullandım kontrole gittim dahada büyümüş tabi hapların yanında soğan suyuda içtim ama bana faydası olmadı 7 cm olmuştu kistim ameliyatla aldırdım sonra fakülte hastanesine hocaya gittik eşimde siperm ileri doğru harekette biraz sorun olduğunu söyledi aşılama önerdi ilaçlarımızı aldık hasta olmamı bekliyoruz işte hikayem bu
HOŞGELDİN CANIM EKLERİM LİSTEYE SENİDEMerhaba arkadaŞlar buraya yenİ katıldım bende hamİle kalmak İstİyorum yaŞım 32 bİrbuÇuk senelİk evlİyİm bu ay aŞılama yaptıracaz İnŞallah kavuŞuruz yavrumuza rabbİm İsteyen herkese nasİp etsİn benİde lİstenİze eklermİsİnİz lÜtfen
SELAM CANIM GÜNAYDIN.beryalim eleyna selamlar kıslar sizede :)
YAAAAAAAbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilekızlar
özbek kendi
isteği
ile üyeliğini sildirmiş
çok üzüldüm
insan bir haber verir demi ama
günaydın kızlar
HOŞGELDİN CANIM EKLERİM LİSTEYE SENİDE
SELAM CANIM GÜNAYDIN.
MELEĞİN NASIL
YAAAAAAAbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
GÜNAYDIN
meraba canım teşekür ediyorum senide burda gördüğüme çok sevindim dediğim gibi çooooooooook dua et rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hayırlı haberlerini alırız
aslen trabzonlumusun yoksa iş dolayısıylamı burdasın
beryal cihad vildan hoşgeldiniz nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz hanımlar
bende aslen ofluyum canım eşimin işi dolayısıyla sürmenede oturuyorumcanım aslen trabzonluyum ben arsinliyim eşim dolaylı merkez köylü ama merkezde oturuyoruz karşıyakada sen nerelisin
yuppiiiiiiiiiii ne güzel bi haber eski arkadaşlarımız geri dönüyo özbek neden sildirmiş kaydını bilen varmı ukladan bi öğrensen canımoleyyyyyyyyyyy 2 gün sonra vildan da geliyo süresi doldu divinity nin oh be
bu arada beryal mercanayse bu ara girmiş k.kulubüne
hoşbulduk kızlar nasılsınız bakalım herse hayırlı günleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr
Merhaba arkadaŞlar buraya yenİ katıldım bende hamİle kalmak İstİyorum yaŞım 32 bİrbuÇuk senelİk evlİyİm bu ay aŞılama yaptıracaz İnŞallah kavuŞuruz yavrumuza rabbİm İsteyen herkese nasİp etsİn benİde lİstenİze eklermİsİnİz lÜtfen
selam kızlar naberlera.s.
özledim sizi.:asigim:
bende aslen ofluyum canım eşimin işi dolayısıyla sürmenede oturuyorum
yuppiiiiiiiiiii ne güzel bi haber eski arkadaşlarımız geri dönüyo özbek neden sildirmiş kaydını bilen varmı ukladan bi öğrensen canım
iyiyiz canım sen nasılsın gıııııııııııı
hoşbulduk canım güzel dileklerin için teşekkür ediyorum inşallah dualarımız kabul olur peki sizler hep hamişmisiniz durumu benim gibi olan var mıhoşgeldin canım aramıza inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna rabbimin izniyle .rabbim tüm isteyenlerin emeklerini inşallah boşa cıkarmaz.onun hazinesi boldur .unutmayın kızlar en büyük silahımız dua onunla açılmayacak kapı yoktur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?