Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın sibel inşallah bugün daha iyisindir haksever kardeşimizin senin için yazdığı o güzel nasihat dolu sözleri okumadıysan okumanı tavsiye ediyorum belki bi nebze rahatlarsın

çok teşekkür ederim canım sağol

meraba canım teşekür ediyorum senide burda gördüğüme çok sevindim dediğim gibi çooooooooook dua et rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hayırlı haberlerini alırız
aslen trabzonlumusun yoksa iş dolayısıylamı burdasın

HOŞGELDİN CANIM EKLERİM LİSTEYE SENİDE
beryalim eleyna selamlar kıslar sizede :)
SELAM CANIM GÜNAYDIN.
MELEĞİN NASIL
kızlar
özbek kendi
isteği
ile üyeliğini sildirmiş
çok üzüldüm
insan bir haber verir demi ama
YAAAAAAAbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
günaydın kızlar

GÜNAYDIN

HOŞGELDİN CANIM EKLERİM LİSTEYE SENİDE

SELAM CANIM GÜNAYDIN.
MELEĞİN NASIL

YAAAAAAAbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

GÜNAYDIN

saolasın beryal teyzoş bende poyrazımda çok şükür iyiyizzzz sen nasılsın paşa nasıl ŞenizŞenizŞeniz

oleyyyyyyyyyyy 2 gün sonra vildan da geliyo süresi doldu divinity nin oh be

bu arada beryal mercanayse bu ara girmiş k.kulubüne

canım aslen trabzonluyum ben arsinliyim eşim dolaylı merkez köylü ama merkezde oturuyoruz karşıyakada sen nerelisin

canım aslen trabzonluyum ben arsinliyim eşim dolaylı merkez köylü ama merkezde oturuyoruz karşıyakada sen nerelisin
bende aslen ofluyum canım eşimin işi dolayısıyla sürmenede oturuyorum
oleyyyyyyyyyyy 2 gün sonra vildan da geliyo süresi doldu divinity nin oh be

bu arada beryal mercanayse bu ara girmiş k.kulubüne
yuppiiiiiiiiiii ne güzel bi haber eski arkadaşlarımız geri dönüyo özbek neden sildirmiş kaydını bilen varmı ukladan bi öğrensen canım

hoşbulduk kızlar nasılsınız bakalım herse hayırlı günleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr

iyiyiz canım sen nasılsın gıııııııııııı

hoşgeldin canım aramıza inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna rabbimin izniyle .rabbim tüm isteyenlerin emeklerini inşallah boşa cıkarmaz.onun hazinesi boldur .unutmayın kızlar en büyük silahımız dua onunla açılmayacak kapı yoktur .

bende iyiyim çok şükür bugün yarın adet olurum artık dua edin kızlar inşallah olmam . tabi benim gönlüm olmamasından yana ama rabbim her şeyin en iyisini bilir bizim akjlımız ermez . bakalım hayırlısı

hoşbulduk canım güzel dileklerin için teşekkür ediyorum inşallah dualarımız kabul olur peki sizler hep hamişmisiniz durumu benim gibi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…