Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım kanda baktırdım artık ondan dolayı ümidim kalmadısenağlamasenağlama

canım kanda baktırdım artık ondan dolayı ümidim kalmadısenağlamasenağlama

düşük yapmışın canım çok geçmiş olsun ve düşükten sonra 43 gün geçmiş bende 2 kez düşük yaptım düşükten sonra düzensizlikler geçikmeler olabiliyo o yüzden bi kaç ay bekleme bence zaten hemen hamile kalmakta doğru değil bana doktorum 3 ay sonra kalabilirsin demişti bnim 2 gebeliğimde tedaviyle olmuştu tekrar tedavie başlamak için 3 ay sonra gel demişti doktorum çok şükür allahıma manevi tedaviyle 7 ay sonra geldi mucize meleğim oğluşummmmmmm

hayırlısııııııııııııı

buralardayızz canım dün eltimin çocuklarına bakıyodum o yüzden yazma fırsatım olmadı nasılsınnnn canım

vale çok üzüldüm canım hamile olduğunu biliyordum şimdi duyunca çok üzüldüm allah sabır versin hayırlısını nasibetsin...peki kaçıncı haftada düşük yaşadın...kendinmi düşürüdn kürtajmı???

birde bebeği karnında 8 aylık 6 aylık ölen arkadaşlar neden öldü bebeğiniz biraz anlatabilirimisiniz..birde negibi belirtisi oldu karnınızda ölünce farkettinizmi

iyidir canım ne olsun kıpırdayıp duruyo son ultrasonumda kıpır kıpırdı çok hareketli dedi doktorummm

Allah Sabır versin canım.. Allah Tez zamanda sahlıklı sıhhatli bebeklerle doldursun kucağını.. hayırlısı demekten başka elimizden birşey gelmiyor maalesef..
Selam kızlar bu arada..

ben,m 8 aylıkken öldü gelişmemezlik vardı diyodu dr en son enne karnında ölür diyodu ve öyle oldu en son bi gün hiç kıbırdamayınca dr gittim malesef dedi kalp atışları durmuş .böyle işte canım allah kimseye böyle acılar göstermesin inşallah.

bebeklerini kaybeden arkadaşlar inanın çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim ihşallah yüzünüzü en kısa zamanda güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…