dur canım yaaaaaaaa daha çok erken 11 haftalıksn galiba biraz daha sabret
üzülme canım vakti gelince öyle bi oluyoki sen bile inanamıyosun bekle bir keç gün daha adet olmazsan tekrar sbah idrarınla yap bendede öyle olmuştu ilk yaptığımda çıkmamıştı ikinciyi bi kaç gün sonra yapmştı silik çıkmıştı üçüncüyüde sabah idrarımla yapmıştım ve belirgin çıkmıştı
baktım canım 41 kere maşallahhhhhhhhhhhhhhh allahım sizlere bağışlasın kaymaklını inşallahhhhhhhhhhhhhh bizlerede o günleri görmeyi sağlıkla hayırlı vakitte nasip etsin inşallahhhhhhhhh
canım kanda baktırdım artık ondan dolayı ümidim kalmadısenağlamasenağlama
hb canım nasılsınız hanımlar a.s.sulezehra hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn
düşük yapmışın canım çok geçmiş olsun ve düşükten sonra 43 gün geçmiş bende 2 kez düşük yaptım düşükten sonra düzensizlikler geçikmeler olabiliyo o yüzden bi kaç ay bekleme bence zaten hemen hamile kalmakta doğru değil bana doktorum 3 ay sonra kalabilirsin demişti bnim 2 gebeliğimde tedaviyle olmuştu tekrar tedavie başlamak için 3 ay sonra gel demişti doktorum çok şükür allahıma manevi tedaviyle 7 ay sonra geldi mucize meleğim oğluşummmmmmm
buralardayızz canım dün eltimin çocuklarına bakıyodum o yüzden yazma fırsatım olmadı nasılsınnnn canım
canım ben ikiz bebeklere hamileydim yine düştü 3 ocakta 43 gün oldu daha adet olmadım ikinci düşüğüm bu kan tahlili yaptırdım cıkmadı cok kötüyüm yaaaaaaaaaaaaaa psikolojim berbat durumda ne yediğimden ne gezdiğimden zevk alıyorumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
vale çok üzüldüm canım hamile olduğunu biliyordum şimdi duyunca çok üzüldüm allah sabır versin hayırlısını nasibetsin...peki kaçıncı haftada düşük yaşadın...kendinmi düşürüdn kürtajmı???
birde bebeği karnında 8 aylık 6 aylık ölen arkadaşlar neden öldü bebeğiniz biraz anlatabilirimisiniz..birde negibi belirtisi oldu karnınızda ölünce farkettinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?