Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hgdin sumoş canım saol canım rabbim herkese yaşatır inşallah çok heyecanlıymıs ultrasyondan görmek meleğimi

canım inan her gittiğinde onu gördüğün an herşeyi unutuyosun bende hep diyorumki doktora şunu bi sorayım bunu sorayım diyorum bebişimi gördüğüm an herşeyi unutuyorum rabbim gerçekten herkese yaşatsın bu duygularu bu arada teyzesi bizim kızımız oluyooo inş

canım benim tekrar hayırlı uğurlu olsun bebeğin allah yüzüne baktı bak çok bekletmedi seni gönderdi meleğini hep mutlu olursun işallah canım benim sen herşeyin en iyisine layıksın çünkü

sumoş canım buu yıl kıs senesimi acaba çevremde herkesin kızı oluyo.dilek canım çok saol rabbim kımseyi çok bekletmeden göndersin meleklerini inşallah

Alıntı:
firdevs2006 kullanıcısından alıntı
kızlar doğum yaptım 11 şubat ta saat 19.40 da 3300 gr oğlum bende oda iyi girebildiğimde yazarım gene

:lepi::lepi::lepi:

16/ 02/ 2010 SALI

SAAT: 19:40

DOĞUM YAPAN ÇıÇEĞı BURNUNDA ANNELERıMıZ

**** ıSıM***____________*** SAT***__________***CıNSıYET***_________ DOĞUM _______ ıSMı ___

1.okyanus84:__________________________________ KIZ ____________ 27 AĞUSTOS ______ ıREM SU
2.hakca:______________________________________ KIZ ____________ 11 EYLÜL _________ EYLÜL
3.süpriz_mucize: _______________________________KIZ ____________ 12 EKıM ___________ELıF YAĞMUR
4.beryal:______________________________________ ERKEK _________ 5 EKıM ___________ SEMıH DORUK
5.bircan:______________________________________ KIZ _____________28 EKıM___________HÜMA
6.tatlibebek: __________________________________ KIZ________________________________ Berra Zeynep
7.hlymms:____________________________________ ERKEK ___________
8.sevgii:) _____________________________________ERKEK ___________
9.sessizdeniz: ________________________________ ERKEK VE KIZ ____
10.yaren35:__________________________________ ERKEK ___________
11.benbilirim: ______________ 1 NıSAN __________ ERKEK ___________
12.muhasebe22 : __________ 2 NıSAN ____________ERKEK __________
13.ESCALES: _____________ 5 NıSAN ___________ ERKEK __________
14.serra84: _______________ 13 NıSAN ___________ ERKEK __________
15.chen :__________________ 5 MAYIS ___________ ERKEK __________
16.firdevs2006: _____________ 6 MAYIS ___________ ERKEK __________ 11 ŞUBAT
17.yeb2004: _______________12 MAYIS ___________ ERKEK __________
18.limonnnnn: _____________ 15 MAYIS ___________ KIZ _____________
19.nilaykisir: ______________ 24 MAYIS ____________________________

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: CıCı HAMıLELERıMıZ **** ANNE ADAYLARIMIZ

**** ıSıM***____________*** SAT***__________***CıNSıYET***_________ DOĞUM _______ ıSMı ___

1.burcinn: _______________ 28 MAYIS ___________ ERKEK VE KIZ ___
2.megryann : _____________ 7 HAZıRAN _________ KIZ ______________
3.elif_ba: ________________ 22 HAZıRAN _________
4.BEBEGIMIZ: ___________ 23 TEMMUZ _________
5.k.a.y.r.a. : _____________ 26 TEMMUZ __________ KIZ _________________________ ZEYNEP
6.mutluyum1111 : ________ 8 AĞUSTOS _________ERKEK
7.acrinsu : ______________ 11 AĞUSTOS ________ERKEK ______________________ BULUT
8.dezy : ________________ 12 AĞUSTOS ________
9.sirrinenur : _____________14 AĞUSTOS ________
10.siyahinci1 : ____________ 26 AĞUSTOS ________
11.bebis02 : ______________ 1 EYLÜL ____________
12.huzeyfe:_______________ 7 EYLÜL ___________ ERKEK _____________________ AHMET YASıR
13.abyosun:______________ 10 EYLÜL ___________ERKEK
14.sinemis84:____________ 20 EYLÜL __________ ERKEK________________________ POYRAZ AKIN
15.ozbek83:______________ 22 EYLÜL __________ KIZ ___________________________ EBRU
16.gize:__________________15 EKıM ____________
17.sumos23:_____________ 19EKıM_____________ KIZ ___________________________
18.mavı_gozlü____________ 22 EKıM ____________ ERKEK _______________________
19.elif..timureren _________ 22 EKıM
20.papatya0_____________ 30 KASIM ___________
21:mopsy_______________ 2 ARALIK___________
22.cmrm _______________ 9 OCAK:teytey::teytey::teytey:
23.johnnybravo __________ 9 OCAK :teytey::teytey::teytey:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: UMUT LıSTESı (RABBıM ıSTEYEN HERKESE NASıP ETSıN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.iltercakir:
4.neslihan165:
5.PinkRose:
6.dil_nur:
7.orays
8.sulezehra:
9.rufeyde serra
10:&ayla&:
11.bilgen35:
12.dyd
13.marbley
14.bahçem
15.elchin.
16.vale14 (osmaniye 80)
17,bitte
18.mercanayse
19.gelevera
20.asimira
21.xaysex
22.azra2
23.umutlu16
24:isolde
25:eleyna
26:rozalin
27.sekerkiz67
28.zulu
29.vildan1
30.haksever
31.emenne

KIZLAR BEN GELDıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

LıSTEYı GÜNCELLEDıM

UZUN SÜRE TOPıĞE GELMEYENLERı SıLECEĞıM[/QUOTE]

Son düzenleme:
selamlar dicem ama kimse yokkkkkkkkk

kıslar özbekle görüştüm msn de kendini sildirmiş isteyerek facedende burdanda kıslar kusura bakmasınlar dedi ve hepinize selam söledi

ben bugün gayet iyiydim ama bebeğim nasıl onu bilmiyorum inşallah büyüyodur

çok sevindimmmmmmm canımmmmm arkadaşım sennnnnnnnnnnnnn çok iyi bir anne olacaksın bebişine iyi bak olurmu bakalım seninki ne olucak kız mı erkek mi ne olursa olsun hayırlı sağlıklı bi evlat olsun gönlünden ne geçiyosa öle olsun
meraklanma büyüyüyodur bebeğin annesi ona çok iyi bakıyo sevmediklerinide onun için yiyiyo ve dinleniyo annesi mutlu o mutlu unutma kızmadın bana dimi bişey yazmamışsın kızdıysan hakkını helal et bende bazen öle otamatiğe bağlıyorum bunalım yapıyorum sen öle olma istedim bu güzel zamanlarında mutsuz olma istedim öpüyorum hoşçakal:1hug:

kıslar özbekle görüştüm msn de kendini sildirmiş isteyerek facedende burdanda kıslar kusura bakmasınlar dedi ve hepinize selam söledi

niye canım bişey söylemedi mi??????????????????klava:bilmiyorumkismilealsanaalsanasmileCADIARZUsenağlamaÇok üzgünüm çoook

klava:klava şimcik gelse bi oklavayı hak etmiyormu insan bi haber verir üyeliğimi sildircem die iyide nie sildirdi acaba kiCADIARZUneyse aleyküm selam selam allahın selamı neyse geri gelir inşallah ya:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…