Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar konuşmacaksanız gidiyom bak gelemem bidaha hadin iki laf edek giderim şimdi ben

aaaaaaa güldürdür beni ayşeeeee sen nerelisin peki hikayeni anlatsana biraz delikafadulden delikafadulden

e eleyna ne oldu canım neyin var bitanem ya hayırıdır inşallah yoksa adetmi oldun olsun canım sağlık olsun ya

aaaaaaa güldürdür beni ayşeeeee sen nerelisin peki hikayeni anlatsana biraz delikafadulden delikafadulden

beeennnnn ben konyalıyım canım aslen ama çok severim ofluları hep hayalimdir oralırı yeşillik leri gesmek ama hiç nasip olmadı valla:1no2::1no2:

canım ya renglıde olmadım negative cıktı neoluyor anlamadım ya

kanda bakıttınmı ya ah ah eleynam ah inşallah bebeğin gelmiştirde saklanırdır annesi belki ya inşallah öyledir canım inşallah:Saruboceq:

inşallah gelirsin canım bizim buralar çok güzeldir gerçekten insanımız da sıcak esprilidir bilirsiniz ama ben gene söylim dedim

kanda bakıttınmı ya ah ah eleynam ah inşallah bebeğin gelmiştirde saklanırdır annesi belki ya inşallah öyledir canım inşallah:Saruboceq:

kanda baktırmadım canım ben kendım yaptım tes
ay canım ınsallah gelmısdır ama gelse tesde cıkardı cıkmadı kafam cok
karısık sıskınlık var rahatsız edıyor benı

inşallah gelirsin canım bizim buralar çok güzeldir gerçekten insanımız da sıcak esprilidir bilirsiniz ama ben gene söylim dedim

canım inşallah ben o tarafları çok merak etmişimdir ama evleneli nerdeyse 5 sene oldu daha hiç biryere gezemidik valla yaff inşallah nasip olur birgün sende kalırım bir günde huzeyfede oh ne güzel olur vallasositososito

kanda baktırmadım canım ben kendım yaptım tes
ay canım ınsallah gelmısdır ama gelse tesde cıkardı cıkmadı kafam cok
karısık sıskınlık var rahatsız edıyor benı

valla ne bilem canım hiç yaşamadığım için bişey diyemem valla fisfisfisfisfisfisfisfisfis

neyse kızlar ben çıkayım artık ya işlerim var artık sık sık giremiyorum gelen giden çok oluyor inşallah birgün iyice dertleşiriz inşallah

sagol canım aramıza tekrar hosgeldın nasılsın

hoşbulduk iyiyim canım ama senin üzülmene üzüldüm hani diyolar ya teste hemen çıkmıyo diye öyle olmuştur belki nolur üzme kendini bu konuda bende çok hassasım bu ay aşılama yaptıracam inşallah meleklerimize kavuşuruz

inşallah canım ne demek buyur gel misafirimiz ol bekleriz

çıktııııııııııııııııım ben inşallah emenne inşallah sende işin düşerse buyur gel konyaya beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…