Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kıslar nasılsınız bakımmmmmmmmmmmmm

günaydın güseller
nasılsınız???

ay beni hiç sormayınn işler feci yoğun evide taşıdık ama kalamıyoruz d.gaz açılmadı henüz öyle
göçebelre gibi bir orda bir burdayızzz...Aman sağlık olsundaaa...geç olsun güç olmasınn.....

yoğunluklardan sürekli giremiyorummm

beni unutmayınn listedende silmeyinn şu yeni eve geçelim zaten vaktim olur akşamları girmeye...

sildirmiş tatlım o kaydını bizede haber vermedi yeni öğrendik bizde

ben biraz geçmişe bakım listeye bakımm...merak ettim kimlerde ne varr??

sağol ayşecimm bendee iyiym çok şükürrr....

allah allahh niyeki acaba bişimi olduu...bak şimdi üzüldümmm(((

sağolun kızlar valla gücün giriyorum kadın içerde girip bi ona bi size bakıyom he valla bende ösedim sizleri yavvvv

emenne mutluyum neslihan nasılsınız kıslar

ben iyiyim çok şükür siz ayşemercansınız sanırım yanılıyomuyum ben dün katıldım buraya geçmiş sayfalara biraz baktım huzeyfe tavsiye etti burayı bende trabzonluyum bi topikte onun yazısını görmüştüm peşinden buraya geldim

kızlar zaman nasıl da akıp gidiyo ya şuna bakın şubatın 17 si olmuş yafffff ve hala benim adet gelmiyor yaffffmafoldumben

canım ben mercanayşe değilim bende yeni üye oldum sayılır
evet seni ben söyledim huzeyfeye hemşerin çitosun topignde die ben dedim oda burayı söyledi benim herşeyden haberim var ayşe mercan gelmiyor hala kapsama alanı dışında bende tanımıyom onu çok merak ediyom sen nasılsın canım biliyom trabzonlu olduğunu uşağummmmmmmmmm:roflol::roflol:

günaydın eleyna nasılsın tatlım
nereye neslihancık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…