ya hala geliyo ya aynı adet gb çok yani bişi olmaz inşallah nabayım ya canım çok sıkılıyo çok korkuyorum ohh be diyemedim ama şikayet deil hamdolsun içim çok mutlu ama sevinemiyorum sevinçten uçamıyorum bi kanadım kırık sanki allahım nolur bişi olmasın bebeğime ...olmaz dimi arkadaşlar hamileyken üstüne görünme die bişi var dimi onların çocuklarına bişi olmuyo allahım inşsllah bizi korur dua edin nolur canlarım benimmmmmmmmmmmmmafoldumben
inşallah aysem sizi çok seviyorum ya siz benim içimi en iyi bilenlersiniz benim bu yönümü bilen bi eşim bi siz eşimin bile bilmediği üzüntülerim var bu sayfalarda hAYATIMIN EN ACI ANLARI NI SİZLE PAYLAŞTIM TESELLİ BULDUM ŞİMDİ HEPİNİZE SARILMAK İSTERDİM AYSEM DEDİKLERİMİ YAP HATTA BU GÜN BAŞLA EŞİN KURAN OKUMAYI BİLİOMU NOLUR CANIM BAK NOLUR HEMEN BAŞLA SENİNDE ÇOCUĞUN OLSUN HEPİNİZİN OLSUN İNŞALLAH
Ben Çıkıyorum artık kızlar bayabİ gelemem hayırlı haberlerle dÖnerİm İnŞallah geldİĞİmde hepİnİz hamİŞ olun bede bebeĞİmİ babannesİne gÖtÜrcam o bİzİ pamuklara sarcak mıŞ balla beslİcekmİŞ gel ÖmrÜm gel baharım dedİ bana Çok sevİyorum hepsİnİ tÜm sıkıntım bİttİ bİde kanamam dİnsİn meleĞİm sımsıkı tutunsun İnŞallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dualarınızı beklİyorum ÖpÜyorum hepİnİzİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?