Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya hala geliyo ya aynı adet gb çok yani bişi olmaz inşallah nabayım ya canım çok sıkılıyo çok korkuyorum ohh be diyemedim ama şikayet deil hamdolsun içim çok mutlu ama sevinemiyorum sevinçten uçamıyorum bi kanadım kırık sanki allahım nolur bişi olmasın bebeğime ...olmaz dimi arkadaşlar hamileyken üstüne görünme die bişi var dimi onların çocuklarına bişi olmuyo allahım inşsllah bizi korur dua edin nolur canlarım benimmmmmmmmmmmmmafoldumben

canım dua et sen meleğin sana tutunsun canım tek düşüncen onun sana tunabilmesi için meleğini fazla yorma fazlada takma canım ben ümit ediyorum bu günlerde geçecek hayırlısıyla inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah aysem sizi çok seviyorum ya siz benim içimi en iyi bilenlersiniz benim bu yönümü bilen bi eşim bi siz eşimin bile bilmediği üzüntülerim var bu sayfalarda hAYATIMIN EN ACI ANLARI NI SıZLE PAYLAŞTIM TESELLı BULDUM ŞıMDı HEPıNıZE SARILMAK ıSTERDıM AYSEM DEDıKLERıMı YAP HATTA BU GÜN BAŞLA EŞıN KURAN OKUMAYI BıLıOMU NOLUR CANIM BAK NOLUR HEMEN BAŞLA SENıNDE ÇOCUĞUN OLSUN HEPıNıZıN OLSUN ıNŞALLAH

Ben Çıkıyorum artık kızlar bayabı gelemem hayırlı haberlerle dÖnerım ınŞallah geldıĞımde hepınız hamıŞ olun bede bebeĞımı babannesıne gÖtÜrcam o bızı pamuklara sarcak mıŞ balla beslıcekmıŞ gel ÖmrÜm gel baharım dedı bana Çok sevıyorum hepsını tÜm sıkıntım bıttı bıde kanamam dınsın meleĞım sımsıkı tutunsun ınŞallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dualarınızı beklıyorum ÖpÜyorum hepınızııııııııııııııııııııııııııııııııı

TAMAM ÇIIKIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Dayanamıyorum herkez duysun istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tabi canım birimizin derdi hepimizin derdi inşallah canım elimden geldiğince okumaya çalışcam eşim bilmiyor o zaten pek takmıyor ama hayırlısı canım inşallah yarın bi güzel haberde haticedene gelir daha benim müjdeli haberi vermeme çok var nisanı iple çekiyom valla hayırlısı hele sen iyileş bana bakma sen :Saruboceqlumunekankayizsmile

kızlar slmmm ne habersiniz 10günden fazladır giremiyodum misafirlerim vardı bugün gönderdim annemleri bi bakayım dedim bizim topiğe ve inan haksever yemin ederim açarken topiği içimden acaba haksever hamilemi dedim ve bi okudum okadar çok sevindimki anlatamam canımmmmmm rabbim meleğini size bağışlasın sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş

hadi canım allaha emanet ollllllllll inşallah sen döndüğünde herkesin hamile haberini alırsın inşallah

sumoşşşşşşşşşşşş canım gittimi annenler sıra kaynanada desene nasılsın canım görüşmeyeli hgdin bu arada kusura bakma unutuyorum işte

canım amin inşallahhhhhhhhhhh
tebrik ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlısıyla kucagına alrsın inşallah melegini:lepi:

hoşblduk canım iyiyim çok şükür valla gönderdim nasıl geçti zaman anlamadım amannn şimdilik sesleri çıkmıyo onların inş çıkmazda:) sen napıyosun bakalım nasıl gidiyo

hoşblduk canım iyiyim çok şükür valla gönderdim nasıl geçti zaman anlamadım amannn şimdilik sesleri çıkmıyo onların inş çıkmazda:) sen napıyosun bakalım nasıl gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…