Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şaka yaptı tatlım hep aklımdasınız doğurmadan sizlerin haberini alsam ne mutlu olurum anlatamam

inşallah canım inşallah mevlam kimsenin kucağını boş bırakmaz canım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

bu sefer kesin çıktım mutluyum bizleri unutma canım allahda sana ve oğluna huzur mutluluk ve sağlık versin benim hamile arkadaşlar aklımdan hiç çıkmıyor allah yardımcıları olsun

bu sefer kesin çıktım mutluyum bizleri unutma canım allahda sana ve oğluna huzur mutluluk ve sağlık versin benim hamile arkadaşlar aklımdan hiç çıkmıyor allah yardımcıları olsun

saol canım teşekkür ederim vereliniortak

günaydın kızlarrrr

hayırlı Cumalar olsunnn...Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin...

kızlarr ben halen hastalanmadımm ve sağ kasığımda batma varrr......

günaydın kızlarrrr

hayırlı Cumalar olsunnn...Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin...

kızlarr ben halen hastalanmadımm ve sağ kasığımda batma varrr......

canım günaydın bu mübarek günde işellah güzel haber alırız senden test yaptın mı şekerim:lepi:

yok sezencimm yapmadımmm.....

eğer bugünde adet olmazsam yarın sabah yaspacam testimi....

ben çıkıyorum canımm bugün cuma ço.kkk işim varrrr ödeme günü yılsonu işlerim di birdünya angaryamda varrrr...hoşçakalınnnn.

günaydınnna.s.
neslicim yarın test yap allahım innş hayırlı haberle gelirsin tatlımalkisalkisalkis

aa olurmu canım ismin yoktu altta bi şeker kız var oda geçmişe takıldı ama çıkmam lazımm şutarafagittişutarafagitti

evet gecmıse takıldımkaldım haayatım cıkmıssınız:)

herkese merhaba. Cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallah...

fazla kalamıyacağım merhaba demek istedim...

günaydınnna.s.
neslicim yarın test yap allahım innş hayırlı haberle gelirsin tatlımalkisalkisalkis

canım benim çok sevindim hihoyyythihoyyythihoyyytannecik tebrik ederim. sağlıklı,rahat,huzurlu bir hamilelik geçirmeni dilerim.nasılsın? bir şikayetin var mı? kendine ve bebişine iyi bak.

selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalar.
doruk hepinizin ellerinden öper teyzeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…