canım nie ki hastalığın ne senin kaç sefer yaptırdın sen aşı veya tüp bebek:tomato::tomato:
ne oldu herkes birden sustu uykunuz mu geldi
Ben 8 yaşındayken apandisit ameliyatı geçirdim ama gizli apandisit olduğundan bulmakta geç kaldılar ve patladı.Tüm tüp kanallarını kapatmış.Üstelik bu tüplerden rahim içine vücut hala zehirli bir sıvı akıttığı için ilk 3 tüp bebek denemem hiç tutmadı bile daha sonra tüplere klips takıp öyle tüp bebek denedik .4.denemede oldu ama daha önce anlattığım gibi sonuçlandı.Üstelik ben bebek için 5 kere de ameliyat geçirdim.
Ben 8 yaşındayken apandisit ameliyatı geçirdim ama gizli apandisit olduğundan bulmakta geç kaldılar ve patladı.Tüm tüp kanallarını kapatmış.Üstelik bu tüplerden rahim içine vücut hala zehirli bir sıvı akıttığı için ilk 3 tüp bebek denemem hiç tutmadı bile daha sonra tüplere klips takıp öyle tüp bebek denedik .4.denemede oldu ama daha önce anlattığım gibi sonuçlandı.Üstelik ben bebek için 5 kere de ameliyat geçirdim.
yok canım arkadaşa cevap yazıyodum sizin sorununuz mahsuru yoksa eşindemi yoksa ikinizdedemi var biraz daha açabilirmisin bende 7 yılıma girdiğim ay hamile kaldığımı öğrendim benim sorunum yumurtlama tembelliği eşimde çok şükür bi sorun yktu ve rabbimin tedavisiyle hamile kaldığımı öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?