günaydınlar canlarım .
iyi bir gün güzel bir ay geçirmek dileğiyle.
eylül ayına girdik .
bu ay inşallah 3 tane bebişimiz doğacak .
allah kısmet ederse.
topiğimizin ilk bebeği okyanus84 ten gelecek inşallah .
sonra sırayla hakca ve ben .
allah hamilelere sağlıklı doğum ,, bebiş isteyen arkadaşlarıma da hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
GÜnaydın kızlar ya bİŞey sorucam sarı renkte akıntım oluyor ama kokusuz bu İntİhaptan mı kaynaklanıyordur bazı gÜn beyaz renkte oluyor
GÜnaydın kızlar ya bİŞey sorucam sarı renkte akıntım oluyor ama kokusuz bu İntİhaptan mı kaynaklanıyordur bazı gÜn beyaz renkte oluyor
canım keşke bilsekte cevaplasak ama aynı sorun bendede var ne yapacam bilmiyorm 8 eylülü bekliyorum sonra doktora gidecemklava:
canım akıntılar bir çok şeyin belirtisi olabilir.
Idrar yolları iltihabı adet düzensizliği hamilelik rahimde yara ve bunun gibi bir çok sebep
çok yoğun ve kokulu olmadıktan sonra pek sorun olmaz ama tek ve en etkili yöntem bol bol su içip idrar yollarını doğal yoldan temizlemek.
Ve maydanoz suyu da çok etkili.
peki iitihap varsa bu hamile kalmaya engelmi canım bi fikrin varmı bu konuda
Ay beryal Öyle Çok takmıŞ allahım pİskolojİkmİ felan dİcem kendİmmİ yaratıyorum dİcem ama deĞİl yanİ doĞru dÜzgÜn yumurtlama gÜnlerİ bİle takİp edemedİm sayılır ettİĞİm zamanlarda bİle beklemedİm yanİ yatakya olursa Öylede olur bÖyle de olur dİye ama nedne olurkİ bu kasıktakİ batmalar İltİhaptan kaynaklanır bİr sol kasıĞımda bİr saĞ kasıĞımda batmalar oluyor hemde bÖyle hİÇbİŞey yokken bİrden batıyor aĞrı Şeklİnde genelde solda oluyor
opuyorumnanaktan selam kızlar dün doktora kontrole gittim 11.günüm ve günde iki ilaç kullanmıştım şimdi büssürü yumurta oluşmaya başlamış yarın yine gitcem allahım sen herseyin hayırlısını ver
günaydınlar canlarım .
iyi bir gün güzel bir ay geçirmek dileğiyle.
eylül ayına girdik .
bu ay inşallah 3 tane bebişimiz doğacak .
allah kısmet ederse.
topiğimizin ilk bebeği okyanus84 ten gelecek inşallah .
sonra sırayla hakca ve ben .
allah hamilelere sağlıklı doğum ,, bebiş isteyen arkadaşlarıma da hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
hayırlısı olur inşallah canım.
opuyorumnanaktan selam kızlar dün doktora kontrole gittim 11.günüm ve günde iki ilaç kullanmıştım şimdi büssürü yumurta oluşmaya başlamış yarın yine gitcem allahım sen herseyin hayırlısını ver
beryalcim sen kaçınçı günü vuruldun catlatma iğnesini
ayy ne güzel canım ya
hayırlısı olsun ben 13 üncü gün vurulmuştum sanırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?