merhaba ben geldim.sonucu aldım malesef.gene negatif
yok canım önce test yaptırayım sonra sonuca göre doktora gidecektim.ama gerek kalmadı.
merhaba ben geldim.sonucu aldım malesef.gene negatif
idrarda niye çıkıyor anlamış değilim.hadi biri bozuktu hepsimi bozuk yani.bir daha inanmam o testlere.
okadar rep verdımmmm kızlarr banamısın demedınız küsüm küsüm küsümmmmmm
of cıkmam lazım dus alıcammmmm kk ya daldımmı cıkamıyorum yaaa
Ay marbley Çok geÇmİŞ olsun canım ama gerÇekten hİÇ anlama veremedİm ben nasıl İdrarda Çıkyor yoksa madem allahım ya ufffffffffff kanda yok Çıkyıor doktora gÖtermedİn mİ sen ya deseydİn bÖyle bÖyle oldu dİye hangİ marka bu İdrar testİ yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sağol canım.gitmedim testin sonucuna göre gidecektim adetim 40 günde oluyor 46 gün oldu bugün.üç tane farklı markalarda yaptım testleri.
yok tatlı aşılama falan değil normal yolu deniyoruz şimdilik.ben zaten doktorumu değiştireceğim adamın ağzından laf çıkmıyor.hiçbirşey dediği yok.
hiç anlamadım ya canım değiştir bakalım bu doktorlara sinir olmaya basladım zaten
sorma ya sen mi ben mi.sinir olyorum adama.paragözün teki zaten. benim ameliyatıma oda girmişti asıl doktorum şehir değiştirdiği için bende buna devam ettim.sağ taraftan yumurtladığım zaman hamile olmam imkansız adama soruyorum. sen onları düşünme diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?