• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Mercimek köftesi -Diyar baharat sponsorluğunda

Öfff sıkacan bol limonu hatur hutur yiyecen.:KK53:Turşular da çok güzel.Hele bir de acıysa bayılırım.:kk77:Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim.

Sana bakıyoruz hamileliğin hakkını veremiyorsun, eksiklerini biz tamamlıyoruz:KK70:
Ay Allah razı olsun :D
Ama çok seviyorum mercimek köftesini birde fellah köftesini:KK45:Akşama lahana sarması yaptım onunla avunayım:KK70:
Ay ben ikisini de sevmem nevos:KK53: bende ayiptir söylemesi dun lahmacun yapmıştım,aslinda karnibahar yapicaktim bi kac lahmacun kaldi onu yicem kötü olmasin:kk77:

Ooo dombikk sürpriz mi yaptinn:rolleyes: ellerine sağlık tatlimm:KK74: yarışmada başarılar:KK200:
Sağol dostum :KK60: tvde gördüm canım çekti yapayım dedim bende :KK23:

ben soganda koyuyorum
ellerıne saglık :kk77:
teşekkür ederim :KK60: hem kuru soğan hemde yeşil soğan var içinde. Kuru soğanı salçayla kavurup ekledim yeşil soğanıda yeşillik ekleme kısmında:KK24:

Vay anam vay:kk77:
Salyalarım klavyeye aktı:KK70:
Ellerine sağlık, yarışmada başarılar:KK60:
Eyvallah pinkim:KK60:

Görünüyor Dombiğim:63:
Ellerine sağlık Dombiğim en sevdiğim köftelerden biri:rolleyes:Yarışmada başarılar dilerim:KK60:
sağol nevrestem :KK60: valla hiç yoktan katılıyorum hep bir ara da birinci olsam ne olur sanki denk gelsede :p

Bu dombik var ya çok mütevazi :))
Neler neler yapıyor daha ben beceremiyorum diyo. Becermemiş hali buysa becerdiğini düşünemiyorum:-) Ben daha hiç yapmadım mercimek köftesini:KK23:
Keki hatırladım birden :-)

Sağol dostum :KK60: tvde gördüm canım çekti yapayım dedim bende :KK23:

teşekkür ederim :KK60: hem kuru soğan hemde yeşil soğan var içinde. Kuru soğanı salçayla kavurup ekledim yeşil soğanıda yeşillik ekleme kısmında:KK24:

Eyvallah pinkim:KK60:

sağol nevrestem :KK60: valla hiç yoktan katılıyorum hep bir ara da birinci olsam ne olur sanki denk gelsede :p

Keki hatırladım birden :-)
Çok iyi yapmışsın Canım:KK60:İnşaallah:KK36:

Back
X