Oneren arkadasim hic bisey bilmiyor zaten ona da anlattim bugun epeyce bi parasi gitmis.Psikolog en son faturalari odeyemiyoruz biraz para gonderin acil diye mesaj atmisYanlış bilmiyorsam ruhsatları var.
O ruhsat numarasına ulaşırsanız onaylı mı değil mi anlayabilirsiniz.
Ama bu olsaydı zaten ofisinde herhangi bir tabela ya da bir şeyde olurdu ve görürdünüz.
Ohh iyimiş valla, hepimiz eşimiz dostumuzun psikoloğuyuz da hiç paraya dökmek aklımıza gelmedi.
Belki yaşam koçu tarzı bir şeydir, öneren arkadaşınıza sorsanız?
ohoooo bu ulkede isletme okuyup kendini pedagog ilan eden hatta hic diploma olmadan arkasina binleri alip sacma sapan oberiler veren cocuk psikologlari hatta ve hatta din psikologlari var... hersey olabilir.Merhaba.Uzun yillar bir cok psikolog ve psikiyatristle gorustum.Yine cok daraldigim anda bi arkadasimin tavsiyesi ile hic arastirmadan baska bi psikologa randevu aldim ve yarim saat icinde seansa girdim.Seans icersinde kadinin konusmalarindan bazi tavsiyelerinden kuşkulandim ve rahatsiz oldum ama hıc diploma vs.sormak aklima gelmedi belki de cekindim.Seansin parasini verdim tekrar randevu aldim ciktim.Ancak sonrasinda internet uzerinden arastirma yaptigimda kadina dair hic bir bildi bulamadim.Psikolag mu degil mi hala bilemiyorum.Ofisi gayet nezih bi yerdeydi ancak duvarlarda alisik oldugum belgeler falan da yoktu.
Simdi sormak istedigim sey su her onune gelen danismanlik yapabilir mi?
Ofisin kapisinda ve internet uzerinde .....psikolojik danismalik merkezi yaziyor.Ben gercegi nasil ogrenebilirim kendisine sormadan(cunku eger psikologsa ayip olur:)
Psikologlar odasi diye bir sey var midir misal? Ya da boyle bi merkez kurarken izin alinmasi gereken kayitli olunmasi gereken bir yer var midir?
Siradan her insan psikolojik danismanlik merkezi adi altinda bir merkez acabilir mi?
Cunku sikayet etmeyi dusunuyorum ama yanlis bisey de yapmak istemiyorum hic bir bilgim yok bu konuyla ilgili.
Acaba nereye sikayet etmek gerekir.Acikcasi kadin bana ben psikologum demedi ben de sormadim ama yine de yaptigi yasal degilse kesin önlemem lazim insanlar ne umitlerle gidiyorlar.ohoooo bu ulkede isletme okuyup kendini pedagog ilan eden hatta hic diploma olmadan arkasina binleri alip sacma sapan oberiler veren cocuk psikologlari hatta ve hatta din psikologlari var... hersey olabilir.
Anladim teşekkürler zaten internet uzerinden de ruhsat kelimesinden yola cikarak arastirdigimda ben de ayni isi yapabilirmisim bile dedim cunku herseyi kitabina uydurup yapilabiliyormus yasal bir yaptirimi da yokmus.Ben yine de bi sorarim psikolog musunuz diye cunku beni okdr supheye dusurdu.Bana en son saf ama seksiyi oyna dediResmi bir ofisi varsa muhtemelen psikologdur. Kaldırım üniversitelerinin hepsinde psikoloji bölümü var oralardan mezun olup kendi okulunda klinik psikoloji yüksek lisansı yapan herkes psikolog olabilir. Ama bu iyi bir psikolog olacağı anlamına gelmez. Sahte olanlar ya internet ğzerinden ya evlerinde seans yapıyorlar genelde.
Anladim teşekkürler zaten internet uzerinden de ruhsat kelimesinden yola cikarak arastirdigimda ben de ayni isi yapabilirmisim bile dedim cunku herseyi kitabina uydurup yapilabiliyormus yasal bir yaptirimi da yokmus.Ben yine de bi sorarim psikolog musunuz diye cunku beni okdr supheye dusurdu.Bana en son saf ama seksiyi oyna dedibaya komsu teyze kivamindaydi ama parayi da kapti:) neyse aydinlanmis oldum artik uyuyabilirim tekrar tskrler:)
O kendini kurtardı, ben yaşam koçuyum ve kendime ait bir psikolog ünvanım yok diyerek.Sosyoloji mezunu socialmom psikologum diye tvlere bile cikti. Tvde altyazilarda unvani psikolog olarak geciyordu.Kac kisiye de ucretli danışmanlık yapmis belki hala yapiyordur. Foyasi ortaya ciktigi halde hala deli gibi savunuculari var.
O zamanlar ortaya çıkmışti ki boyle sahte psikologlar cokmus. Yasal olarak bir yaptirimi yok yani.
Ne kotu ya saf olmak oturdugu yerde benim disimle tirnagimla kazandigim parayi umitlerimi de yerle bir edip aliyor alabiliyorlar.Saf olmak ne kotu.Valla her şey mümkün bizim ülkemizde. Geçen benim arkadaşım gitmiş birine adam 45 dakika kendi derdini anlatmış sonra kıza çabuk konuş 15 dakikan var demiş.
O da bir şey mi, yeni trend zihin temizliği mi diyorlar ne diyorlar.Ne kotu ya saf olmak oturdugu yerde benim disimle tirnagimla kazandigim parayi umitlerimi de yerle bir edip aliyor alabiliyorlar.Saf olmak ne kotu.
Valla her şey mümkün bizim ülkemizde. Geçen benim arkadaşım gitmiş birine adam 45 dakika kendi derdini anlatmış sonra kıza çabuk konuş 15 dakikan var demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?