Instagramda socialmom vardi senelerce psikologum diye millete kaliplasmis cumlelerle online danismanlik yapti. Sonra foyasi ortaya cikti da instamom olarak kariyerine devam ediyor.
Boyle tipleri gorunce, hele her agzi laf yapan yaşam koçu olunca, insan klinik de acabilirler diye dusunuyor
Kadin instada anca hava atiyor ve hala saksakcilari var cevresinde..gercekten cok tuhaf bi milletizçağla ısmınde sosyal anne var ınstagram da socialmom ısmını kullanıyordu . o sosyolojı okumus ama takıpcılerıne psıkologum dıye yalan atmıstı zamanında. hızmet verıp karsılıgında ucret alıyordu psıkologlar bırlıgıydı sanırım bunu arastırmıs psıkolog olmadıgını boyle bır hızmetde bulunamayacagını belırterek suc duyurusunda bulunmustu ama hıc bırsey olmadı o kadına
ben sorulan sorulara fıkırlerımın karsılıgını alıyorum dedı cıktı ısın ıcınden.
Murathan Mungan boşuna dememiş "Türkiye'de her şey olabilisiniz ama rezil olamazsınız." diye. Bu sahte psikolog kadın da o hesap.Ve hala bu insanın takipcisi var anlamıyorum.Kadin cümle aleme rezil oldu yalan söyledi ama millet hala takip ediyor yorum yapıyor
Çağla düvenci mi ne vardı. Diploması yok, psikog sözde. Ortaya çıktı. Sağlık bakanlığı falan dava açtı. Sonuç; hiçbir hastaya zarar vermediği için ceza falan almadı. Kadının ınstagram'dan fanları var yahu. Kadın utanmadan hayatına fenomen olarak devam ediyor.Ay yok artik
Bunun nasil yasal bir cezasi olmaz ya
Resmen sahte doktorluk yapiyor
Çağla düvenci mi ne vardı. Diploması yok, psikog sözde. Ortaya çıktı. Sağlık bakanlığı falan dava açtı. Sonuç; hiçbir hastaya zarar vermediği için ceza falan almadı. Kadının ınstagram'dan fanları var yahu. Kadın utanmadan hayatına fenomen olarak devam ediyor.
Zaten cikarken parayi aldi bi yuzune surmedigi kaldi:) okdr saskindim ki ben neye ugradim diye makbuz falan alindigi sonradan aklima geldi.Kerizim ama az kerizim:)Seyans icin para verdiginde makbuz gibi birsey alıyorsundur umarim imza ve kaşe olanından, oradaki bilgilerden yola çıkabilirsin sanırım...
sosyoloji filan mı?Bizim bolumden mezun bir arkadaş da sonradan psikolojiden yuksek lisans yapmis. Bizim bolum cok alakali degil. Simdi baya instagramda takipcisi de var. Populer bir psikolog olmus. Terapiler seminerler falan
Ben de öyle düşünmüştüm bilimsel temeli yoksa şarlatanlıktır çok teşekkür ederim birebir bir uzmandan duymak iyi geldi :)Valla bildiğim kadarıyla bu tarz cd lerin akademik camiada bir geçerliliği yok, bilimsel bir temeli de yok. Yaptıran duydum ama etkisi olduğunu görmedim hiç.
Şİkayet edin lütfen, etmek istemiyorsanız da bana verin adını ben edeyim. Siz bilinçli davranmışsınız, ya bilinçli olamayan, tüm umudunu oraya bağlayan insanlar ne olacak? Heleki ruh sağlığı bu, bazen telafisi olmayan şeyler olabiliyor. Psikoloğum diyorsa Psikologlar derneğine, psikolojik danışmanım diyorsa Türk PDR derneğine iletin onlar gerisini halleder.Butun gun ugrastim kadinla megerse okul oncesi ogretmeniymis ama ondan da tam emin degilim.Baska bi psikolojik danisma merkezinin adini kullaniyormus bir cok okulla calismis hepsini tek tek arayip soyledim bana oneren arkadasimi ve beni surekli arayarak artik sagi solu aramayin lutfen paranizi geri vereyim dedi.Makbuz falan yok tabi ortada.
Butun bunlar seanstan ciktiktan sonra aklima geldi benim arastirayim falan diye tabiki gitmicem bir daha parami da geri yollayacak bakalim
Kendisiyle ilgili hic bisey soylemiyor artik unvaniniz ne diyorum sertifikalarim var diyor sadece.Okul oncesi ogretmeniyim demis gorustugu kreslere ama ondan da emin degilim.Ofisine gidemiyorum cunku haneye tecavuz der yaninda taniklik edebilecek birileri olur beni suclu duruma dusurebilir o nedenle makbuz ver bakayim vergi levhasi diploma falan diyemiyorum artik.Nereye sikayet edicem hic bilmiyorum cunku psikolog degil psikolojik danisman degil.Siradan bir vatandas boyle bi konuda nereye sikayet edilir.En azindan vergi kaciriyor onu biliyorum cunku makbuz yok ortada ama nereye sikayet etmem gerekiyor?Şİkayet edin lütfen, etmek istemiyorsanız da bana verin adını ben edeyim. Siz bilinçli davranmışsınız, ya bilinçli olamayan, tüm umudunu oraya bağlayan insanlar ne olacak? Heleki ruh sağlığı bu, bazen telafisi olmayan şeyler olabiliyor. Psikoloğum diyorsa Psikologlar derneğine, psikolojik danışmanım diyorsa Türk PDR derneğine iletin onlar gerisini halleder.
Pdr dernegiyle gorustum gün icinde baskanlariyla gorusucem umarim bisey cikar.Verdiginiz bilgi icin teşekkürlerŞİkayet edin lütfen, etmek istemiyorsanız da bana verin adını ben edeyim. Siz bilinçli davranmışsınız, ya bilinçli olamayan, tüm umudunu oraya bağlayan insanlar ne olacak? Heleki ruh sağlığı bu, bazen telafisi olmayan şeyler olabiliyor. Psikoloğum diyorsa Psikologlar derneğine, psikolojik danışmanım diyorsa Türk PDR derneğine iletin onlar gerisini halleder.
Pdr derneğinin başkanı buna savaş açmış durumda, kesinlikle arkasını bırakmayacaktır, bildiğiniz tüm herşeyi anlatın yeterli.Pdr dernegiyle gorustum gün icinde baskanlariyla gorusucem umarim bisey cikar.Verdiginiz bilgi icin teşekkürler
Vergi içinde vergi dairesine başvuruda bulunun.Kendisiyle ilgili hic bisey soylemiyor artik unvaniniz ne diyorum sertifikalarim var diyor sadece.Okul oncesi ogretmeniyim demis gorustugu kreslere ama ondan da emin degilim.Ofisine gidemiyorum cunku haneye tecavuz der yaninda taniklik edebilecek birileri olur beni suclu duruma dusurebilir o nedenle makbuz ver bakayim vergi levhasi diploma falan diyemiyorum artik.Nereye sikayet edicem hic bilmiyorum cunku psikolog degil psikolojik danisman degil.Siradan bir vatandas boyle bi konuda nereye sikayet edilir.En azindan vergi kaciriyor onu biliyorum cunku makbuz yok ortada ama nereye sikayet etmem gerekiyor?
Adini kullandigi psikologu da aradim kadin şok gecirdi dava acacagini soyledi isim hakki kullanimindan dolayi.Ona da sordum benim yapabilecegim baska birsey yokmus cunku saglik bakanligina bagli calisan bi sistem degilmis.Sadece vergi levhasi var mi bakin dedi ama kadinin yuzunu birdaha goresim yok ofisine gidip de.Paralarimizi bi alalim baslicam sikayet etmeye maliyeye falan.
sosyoloji filan mı?
Ya psikoloji mezunlarının da terapi verebilmek için yüksek lisans yapmaları gerekiyor ama klinik psikoloji alanında..daha psikoloji mezunları hemen terapi verme aşamasına geçemezken başka branşların bunu yapması çok abes..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?