Merdiven altı psikolog?

Merhaba ne yaptınız sonuç ne oldu merak ettim.

Merhaba ne yaptınız sonuç ne oldu merak ettim.
En son zor da olsa pdr dernegi baskanina ulastim butun ekram goruntulerini gonderdim sureci anlattim avukatlarimiz takip edicek dedi.Surecle ilgili beni de bilgilendirir misin dedim tabi dedi ama henuz iletisime gecmedi.
Arkadaslarim ve ben verdigimiz paralari geri aldik.Kadin butun dosyal medya hesaplarini kapatti.En son lutfen benimle ugrasmayin artik dedi.Ama ben sikayetimi yaptim.Sonuc ne olur bilemiyorum.

Ya gerçekten tebrik ederim sizi. Paranızı aldığınız halde aman banane dememişsiniz işin peşine düşmüşsünüz. Aslında herkes böyle durumlarla karşılaştığında sizin gibi davransa kurumlar da işi daha ciddiyetle takip etmek zorunda kalir.

Harikasınız. O derneğe üyeyim,ulaştığınız başkan daha yeni yönetime geldi. İlgilenir, arkasını bırakmaz, ama yoğunluğun arasında kaybolmaması adına arada hatırlatın kendinizi derim :)

Harikasınız. O derneğe üyeyim,ulaştığınız başkan daha yeni yönetime geldi. İlgilenir, arkasını bırakmaz, ama yoğunluğun arasında kaybolmaması adına arada hatırlatın kendinizi derim :)
Epeyce arastirinca ogrendigim icin sizin soyelediginiz kisi genel baskan ona ulasmak ne mumkun:) benim ulastigim kisi yasadigimiz ilin baskaniydi kendisini meb den buldum okulunu aradim rehber ogretmenmis ayni zamanda yoksa ona da ulasamicaktim.Umarim birseyler yapacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…