Merdiven altı psikolog?

Sosyoloji felsefe mezunu falan olabilir.
Size fatura kesti mi ?
Kesmediyse fatura isteyin.
Orada zaten tc si bilgileri vergi numarası yazar kontrol edersiniz.
 


Yalnız madem memnun kalmadın ve aklında sorular oluştu, neden ikinci randevuyu aldın ?
 
Keşke herkes sizin kadar bilinçli olsa. Tabi en büyük sorumlu hukuki düzenlemeleri bir türlü yapmayan başımızdakiler.
şimdi tam olarak bilinçli değilim :) daha doğrusu değildim 4 yıl önce kötü bir ayrılık yaşadım ağır depresyon tanısı konuldu denize düşen yılana sarılır misali herkesten çare arar durumdaydım kaç yıl önce ya reiki için 200 tl vermişim kişisel gelişim kitaplarına döktüğüm paraların haddi hesabı yok acım zamanla geçince kendime geldim çok şükür bu savaş açtıklarımın çoğunu tanıyorum yani durduk yere değil bide bişey sormak istiyorum size telkin cd leri hakkında ne düşünüyorsunuz ?
 
Maalesef şikayet edilsede pek birşey olmaz. Çünkü bu alanda henüz bir meslek yasası çıkarılmadı.
 

Goruntuleri vs var hep psikolog psikilog diye heryere yazmis soylemis. İlk ortaya ciktiginda da cift diplomam var dedi. Halbuki biri normal diplomasinin ingilizce haliymis.

Arsiz insan icin hersey mumkun ortaya da cikar kendini de kurtarir. Ona hala inanan deger veren olduktan sonra. Benim oyle bir yalanim ortay ciksa kaç gun insan yuzune bakamam
 
Valla her şey mümkün bizim ülkemizde. Geçen benim arkadaşım gitmiş birine adam 45 dakika kendi derdini anlatmış sonra kıza çabuk konuş 15 dakikan var demiş.


Benim arkadasimda pedegogla gorusmus kızınin tırnak yemesiyle ilgili. Yutmuyorsa birsey olmaz ben de yiyorum demis
 

Beni şaşırtmıyor artık bu mevzular. Korkunç bir durum insanların bu haksızlıklara şaşırmıyor oluşu ama maalesef durum bu.
 
Telkin bazı psikoloji ekollerinin olmazsa olmaz bir unsuru. Mesela psikanalitik yaklaşım yani Freud ekolü bunu çok kullanır .Ama günümüzde çoğu kavram gibi bu da istismar ediliyor. Kendini beğenmeyen bir genç kıza aynanın karşısına geçip "ben güzelim" dedirtiyorlar mesela günde 20 kere, safsata. Ben zaten köklü bir değişimin telkinle olabileceğine de inanmıyorum.
 
ha yok tam anlatamadım ben eksik kaldı (Subliminal mesaj ) olarak cd yapıyorlar isme özel onun etkisi nedir gerçeklik payı varmıdır ?
 
ha yok tam anlatamadım ben eksik kaldı (Subliminal mesaj ) olarak cd yapıyorlar isme özel onun etkisi nedir gerçeklik payı varmıdır ?
Valla bildiğim kadarıyla bu tarz cd lerin akademik camiada bir geçerliliği yok, bilimsel bir temeli de yok. Yaptıran duydum ama etkisi olduğunu görmedim hiç.
 
Acaba nereye sikayet etmek gerekir.Acikcasi kadin bana ben psikologum demedi ben de sormadim ama yine de yaptigi yasal degilse kesin önlemem lazim insanlar ne umitlerle gidiyorlar.
hicbiseyvyapamazsin. burada isim vermeyeyim de bi sahis sosyal medyada cocuk ve aile psikolojisi uzerine paylasimlar yapiyor. isletme mezunu oncesinde cv sinde yaziyordu sonra kaldirdi ufuk unv psikoloni yl si var ufuk unv icin on sart psikoloji mezuniyeti aramiyor. seansi 500 tl aile terapisi falan da yapiyormus, baska biri daha her ay bir kitap cikariyor guvenli baglanma mahremiyet vs... diploma soruyorsun cevap yok. bir programini dinlemistim yemin ederim soktan cikamamistim. bir katilimci sormus coxuklara kartlarla hayvanlari gostermek ogretmek dogr mu diye adam yanlis ayni boyutta degil demisti balinayi ogretmek icin okyanusa gitmeliyiz bu mantikla. daha cok ornek var. yasam koclari var mesela gecen linkedin de gordum veliaht kocu adam zengin ailelerin cocuklarina nasil davranikir ogretiyordu falan filan. bu ulkenin bu tarz konularda cilki cikti. tip dru olmadan o sekilde davrananlar bile var...
 
Butun gun ugrastim kadinla megerse okul oncesi ogretmeniymis ama ondan da tam emin degilim.Baska bi psikolojik danisma merkezinin adini kullaniyormus bir cok okulla calismis hepsini tek tek arayip soyledim bana oneren arkadasimi ve beni surekli arayarak artik sagi solu aramayin lutfen paranizi geri vereyim dedi.Makbuz falan yok tabi ortada.
Butun bunlar seanstan ciktiktan sonra aklima geldi benim arastirayim falan diye tabiki gitmicem bir daha parami da geri yollayacak bakalim
 
Access Bar'dı o sanırım ya, bi kere eğitime gidip sertifika alan sonra parayla yapıyordu
 
Adini kullandigi psikologu da aradim kadin şok gecirdi dava acacagini soyledi isim hakki kullanimindan dolayi.Ona da sordum benim yapabilecegim baska birsey yokmus cunku saglik bakanligina bagli calisan bi sistem degilmis.Sadece vergi levhasi var mi bakin dedi ama kadinin yuzunu birdaha goresim yok ofisine gidip de.Paralarimizi bi alalim baslicam sikayet etmeye maliyeye falan.
 
Valla bildiğim kadarıyla bu tarz cd lerin akademik camiada bir geçerliliği yok, bilimsel bir temeli de yok. Yaptıran duydum ama etkisi olduğunu görmedim hiç.
Subliminal mesaj cok bilimsel birsey , amerikada cok guzel uygulaniyor buyuk markalar tarafindan
Ancak turkiyede kisiler tarafindan dogru durust yapildigini ben dusunmuyorum ancak simdi isim vermiyim ama turkiyede cok buyuk ve kurumsal bir firma tarafindan reklamlarinda uygulandigini cok iyi biliyorum , reklamcisi arkadasim ve senelerdir yapiyorlar
 

Ay yok artik
Bunun nasil yasal bir cezasi olmaz ya
Resmen sahte doktorluk yapiyor
 
Aslında şöyle söyleyeyim, Freud ekolü ne kadar bilimsel ise bu tarz şeyler de o kadar bilimsel. Bu ekol de dünyada çok fazla takipçisi olan bir ekol ama bilimsel mi derseniz ben evet diyemem. Çok spekülatif bir kere. Bu tarz cd ler de bilimsel açıdan çok anlamlı değil. Birçok araştırma var subliminal mesajların direkt mesajlardan pek bir farkı olmadığına dair. Bu tip şeyler daha çok telkine çok açık insanlarda işe yarıyor.
 

Yanlışa goz yummak bence o yanlisi yapmakla esdeger.

Siz paranizi kurtaracaksiniz ama ya sonradan oraya gidenler. O kadini sikayet edin ve ifsa edin

Sonraki postta yazmissiniz sikayet edeceginizi. Edin bence de. Ekside falan da ifsa edin
 
Bizim bolumden mezun bir arkadaş da sonradan psikolojiden yuksek lisans yapmis. Bizim bolum cok alakali degil. Simdi baya instagramda takipcisi de var. Populer bir psikolog olmus. Terapiler seminerler falan
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…