Arkadaşlar birkaçını öncede konu açmıştım. 6 dairelik bir apartmanda apartman temizliği yaptırıyoruz. Ama bir iki kişi dışında katılan olmuyor.bir kişi daha hiç vermedi diye.sonra bende defalarca kapıya yazı yazdım. Ücretler için. Kimse oralı olmadı. Bende en sonunda iptal oldu diye bir yazı yazdım. Şimdi bu insanlarla karşılaşıyoruz. Hiç vermeyen kişi dediki abla merdivenleri iptal etmişsin niye dedı. Biz memnunuz devam etsin dedi.siz memnunşunuz ama malesef heray benim üzerine kalıyor oyuzden bırakırdım dedim.hiç oralı olmadı. Diğeriyle karşılaştık oda bi sürü laf kalabaligi yapıyor. Bıraktırma bilemem ne.bundan sonra bir gün önceden peşin topla.gerekirse iban nosu at bankaya yatıralım.adam kapıya kadar geliyor kapıyı acmiyolat. Bankaya yatiracaklar.aslında ben ödedim ama bugün tepem attı merdivenci nin ücretini bu ay vermedik toplarsan adam gelip alacak kimsenin hakkına girmeyelim diye bir yazı yazdım. Sırf yaptıkları muamele için sizce iyi yaptimmi alayim mi yazıyı. Eşim boşver yazıp durma diyor.burnunu sokma bundan sonra bu işlere diyor.çok pis sinir oldum.amacım para değil yaptıkları muamele