Merhaba 3 kızım var erkek cocuk icin sansimi artirmam icin ne yapmaliyim

Allah gerçekten isteyene, hasret çekene, bir tane bile evlat sahibi olamamış kuluna önce versin. Tüp bebekçiler bilirler ki biz her meyveden tatmak istemeyiz. Ne olduğu önemli değil, razıyım bir tane olsun sağlıklı olsun. Biz bir tanesini mumla ararken, üçer beşer doğuranları görünce çok üzülüyorum.

Aynen vala ne kadının kariligidir ne erkeğin erkekliğini Allah elindedir kismet

Sizin kız çocuk istemenizle bu tarz insanların erkek çocuk isteme gerekçesi aynı mı sizce? Sebebinin sizinki gibi saf ve temiz olduğuna inanıyor musunuz?

ya kadının 3 kızı varken erkek istemesinde ne gibi bir acayiplik var, gayet insani. ben aşırı abartılacak bişe görmedim. 3 erkek olsa da bir kız ister insan da her konu buraya açılmaz konu sahibi. tr de cinsiyet seçilmiyor. kıbrısta var. bazı ab ülkelerinde var. tr de bişe yapamazsın.

Bence ikisi de aynı korkunç zihniyet.
Oğlu olanlar kızı çeşit olsun diye istiyor. Kızı olanlar oğlanı ataerkil kafa yüzünden, eş ve ailesine yaranmak için istiyor. Genelde böyle, istisnalar kaideyi bozmaz. Ve ikinci korkunç bence.

Tabii ki hayırlı, sağlıklı evlat istemek lazım. Ben oldum olası kız çocuklarını çok severdim. Bir oğlum oldu, bir tane daha olsa yine çok severdim. Hiç fark etmezdi. Ama gönlümden bir de kız olsa on numara olur diye geçiyordu, ne yapalım yani. Bak şimdi doğum günü için elbise bakınıyorum mis gibi aktivite ahshhs

Geçmicek. Yanlış düşünüyosun.

Sizin kız çocuk istemenizle bu tarz insanların erkek çocuk isteme gerekçesi aynı mı sizce? Sebebinin sizinki gibi saf ve temiz olduğuna inanıyor musunuz?
Yani 3 kız değilde konusu 3 erkek çocuğum var kız çocuğu için neler yapılır olsaydı bu kadar tepki çekmezdi. erkek çocuk istediği için bu kadar tepki veriliyor.

Bence ikisi de aynı korkunç zihniyet.
Kucağımda erkek çocuğum var diye bir dahaki çocuğum kız olmasını istemek korkunç zihniyet mi. Bir dahaki çocuğum yine erkek oldu diye sevmiyorsam ve ya dışlıyorsam işte bu korkunç olurdu. İnsanın bir şeyi istemesi mi korkunç zihniyet. Abartmayın...

Her erkek çocuk isteyen. Ataerkil kafa yüzünden mi istiyordur. Senin benim kız çocuğu sevmemiz istememiz gibi. Başkaları da erkek çocuğu da isteyebilir bence.

Evet korkunç bir zihniyet. Şimdi sana izah etmeye çabalamayacağım.

10 hatta yetmez 20ye kadar dene, 40 ına gelmeden ulaşmış olursun. iyice cehaletten öldünüz ya, mağarada bizon avlayarak mı yaşıyorsunuz hala anlamıyorum ki ne yiyip içiyorsunuz, ne kafalardasınız?

bu masumca içten içe kız ya da erkek istemek saflığında değil, baya ataerkil iğrenç bir zihniyetle genç yaşta köpek gibi doğurup peşpeşe o çocukları da erkek çocuk doğurcam sevdasına sefil etmek demek. Köpek derken tamamen doğurganlığını benzetmek amaçlı kullandım, yoksa onlar daha bilinçli ve sahip çıkıyor evlatlarına, kızına erkeğine bakmadan, sizden bu mental yapıyla o performansı da beklemiyorum. Çocuklarınıza üzülüyorum sadece, Allah yardımcıları olsun.

Hoş zaten bu tür başlıklar açanların da sırf ortalığı kızıştırmak için manipüle eden troller olduğunu düşünüyorum, biz niye düşüyorsak işte.

Boş yapma kardeşim özetle hadi işine.

Ya Allah aşkına şaka gibi insanlarsınız kız erkek ne fark eder sağlıklı hayırlı evlat olsun önce. Ben de dahil birçok kadın tüp bebekle evlat sahibi olmaya çalışıyor bunlardaki lükse bak cinsiyet seçmeye çalışıyor. İsyan etmek istemiyorum ama böyle insanlar evlat sahibi olurken ben evlat hasreti çekiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…