Merhaba adetime 7 gun kala test yaptim once zar zor gozuken sonra belli olan ince bir cizgi cikti sizce olabilirmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi duyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

duyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
38
-9
1
32
merhaba adetime 7 gün kala test yaptim ilk önce zor gözüken sonra belirginlesen bir çizgi var sizce hamile olabilir miyim

2 senedir beklediğim için bel ve kasik ağrım olunca dayanamadim resim yüklenmesini anlayabilsem koyucam da yani olmasa çıkar mı çizgi
Ortalama 7 gün öncesinde yumurtlama olmuş olsa şu anda kesin bilgi için kan testi daha sağlıklı olacaktır. Çizgi 10 dakika içinde çıktıysa 2 3 gün sonra tekrarlayın.

İnşallah güzel haberler alırsınız

Evet çizgi çok az gözüküyordu sonradan daha belirgin oldu yarın kan vvereceğim inşallah çıkar

mesaj yazarken altta dosya ekle butonu var ataç şeklinde.ordan seçip yükleyin

Hayir sakın rast gele kullanma onun dozu var doktor ayarlıyor yumurtanın büyümesine göre takip ediyor ve pahalı o doktor raporla yazıyor
Doz ayarlandigini bilmiyordum bu ay hayit tohumu çayı kullandım bakalım nasip olmazsa önümüzdeki ay başka doktora giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…