• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba arkadaşar evlenıyorum ama mutlu degılım

sng457124

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
109
0
26
35
İstanbul
evlenıyorum ama mutlu degılım cok canım sıkkın . dğgğn omayacak sadece nıkah olacak .maaddı durum olmadıgından kına gecesı de yapamıyorum . nişnalımın aıesının durumuda cok ıyı degıl. ve sevıyıroum sevıyorum evlenıyoruz ama ben cok mutsuzum . nıkahıma gelebılecek yakınlarım bıle yok bır kac arkadasım var akraalar ıse onemsemez vurdum duymaz ınsanlar ve akrabalarımız cok uzak spoguk ınsanlar cok uzgunum :43:

istanbulda oturuyorum . arkadaşlarım var ailem de hatta bır suru yakınımda var ama herkes ılgısız ve soğuk , bir kaç :43::43:arkadaşlarım ve canım kardeşim dısın da

istanbulda oturuyorum . arkadaşlarım var ailem de hatta bır suru yakınımda var ama herkes ılgısız ve soğuk , bir kaç :43::43:arkadaşlarım ve canım kardeşim dısın da

hiç birşeyi kafana takmıyosun canım sen evleniyosun boşverrr önemli olan sensin burda tamam mı gelinliğin falan hazırmı

evlenıyorum ama mutlu degılım cok canım sıkkın . dğgğn omayacak sadece nıkah olacak .maaddı durum olmadıgından kına gecesı de yapamıyorum . nişnalımın aıesının durumuda cok ıyı degıl. ve sevıyıroum sevıyorum evlenıyoruz ama ben cok mutsuzum . nıkahıma gelebılecek yakınlarım bıle yok bır kac arkadasım var akraalar ıse onemsemez vurdum duymaz ınsanlar ve akrabalarımız cok uzak spoguk ınsanlar cok uzgunum :43:

canım bak bende yakında evlenicem Allah kısmet ederse ben kına gecesi istemiyorum ikimizinde ortak kararı sadece nikah yapmak düğün istemiyoruz düğün yapıcağımıza bi kaç ay sonra tatile gideriz diyo sizde öyle yapın evlendikten sonra biraz para biriktirirsiniz duruma göre bi yerde tatil yaparsınız bi kaç gün

yanıtın için tşk ederım , daha aslında hıc bır sey hazır degıll gun bıle almadık , bır hafta ıcınde nıkah gunu alacagız .onra hazırlıklar yapacagız ınsallah hersey yolunda gıder. canım cok sıkılıyor . sureklı dusunuyrourm ınsallah evlendıkten sonrada mutlu olurum ... mutlu olmak ıstıyorum bayramdan sonra nikanımız olacak nıkah salonun da hayırlısı ya ıns. soeunları atlatırız bu gunler gecer .

şimdi zaten herkez nikahtan evleniyo maddi durumunuz iyi olmaya bilir hangimizin iyiki sen bi yuva kurcaksın canım benim kafana takma ve çözüm üretelim hepbirlikte

çok tşk ederım , ya ınsallah her sey yolunda gıder nısanlanalı yedı (7) ay oldu artık bazı seyler cok zoruma gıdıyor..ınsallah bızde sızın gıbı yapabılırız ,ailesi hiç yardımcı olmuyor ıkısı calısıyor odesın yapıyor bir sürü borç ...çok bunaldım :(

yanıtın için tşk ederım , daha aslında hıc bır sey hazır degıll gun bıle almadık , bır hafta ıcınde nıkah gunu alacagız .onra hazırlıklar yapacagız ınsallah hersey yolunda gıder. canım cok sıkılıyor . sureklı dusunuyrourm ınsallah evlendıkten sonrada mutlu olurum ... mutlu olmak ıstıyorum bayramdan sonra nikanımız olacak nıkah salonun da hayırlısı ya ıns. soeunları atlatırız bu gunler gecer .

nikah kıy arkadaşların ailen gelene kapın açık olsun gelmeyenin canı sağolsun etme bulma dünyası ne ekerlerse onu biçerler canım benim ya ben gelinliğimi ödünç verebilirim sana

haklısın ceyda ,bende süreklı sızın gıbı dusunuyorum .. ama yınede asıl dusuncem .. onların aılesı olacak nıkah da benım aılem :( olmuycak belkıde cok karısık bır aılem var, onların aılesı umursamıyor ama benım aılem de cok umursuyor dıyemem .. her ıkı tarafta olumsuz :(

çok tşk ederım ceyda :) düşünmen bile yeter .biraz olsun konusunca rahatlıyorum . yakınınla konusamıyoruz herkes olumsuz seyler yürütmeye baslıyorr ve dah cok bunalıyorum

haklısın ceyda ,bende süreklı sızın gıbı dusunuyorum .. ama yınede asıl dusuncem .. onların aılesı olacak nıkah da benım aılem :( olmuycak belkıde cok karısık bır aılem var, onların aılesı umursamıyor ama benım aılem de cok umursuyor dıyemem .. her ıkı tarafta olumsuz :(

nikah hemen olmak zorundada değil sen nişanlınla konuş uygun zamanda nikahı kıy ve bi çalgılı çengili yemeğe gidin herkez kendi yediğini ödesin en baştan konuşun böyle yapıyolar artık bitanemm senin üzülmen gereken bişey yok hem senin ailen hemde onun ailesi evlendikten sonra size nasıl bakçaklar sen içini rahat tut bitanem onlar utansın

çok tşk ederım , ya ınsallah her sey yolunda gıder nısanlanalı yedı (7) ay oldu artık bazı seyler cok zoruma gıdıyor..ınsallah bızde sızın gıbı yapabılırız ,ailesi hiç yardımcı olmuyor ıkısı calısıyor odesın yapıyor bir sürü borç ...çok bunaldım :(
bak canım çoğu otelin erken rezervasyon yapma imkanı var erken rezervasyonlarda da çok uygun fiyata geliyo onları takip edin internetten bakın bizde bakıyoruz aralıktan ocaktan sonra otellerin erken rezervasyon dönemleri başlıyo bizde aralıkta nikah istiyoruz olursa eylül 2014tede tatile gitmek istiyoruz bi yerlere

çok tşk ederım düşünceleriniz çok güzel ,nıkah ı uzatmak ıstemıyoruz ,cunku aıleler hıc bır sey yapmıyor umursamıyorlar bu yuzden aramız bozulacak dıye korkuyorum bazen tartısıyoruz ıkımızde uzuluyoruz . bu yuzden bu konuyu hızlandırmak ıstıyoruz ıns evlenınce hersey yoluna gırer .. ben sadece mutluluk ,mutlu olmak ıstıyorum , çok tşk ederım size :):16:

çok tşk ederım düşünceleriniz çok güzel ,nıkah ı uzatmak ıstemıyoruz ,cunku aıleler hıc bır sey yapmıyor umursamıyorlar bu yuzden aramız bozulacak dıye korkuyorum bazen tartısıyoruz ıkımızde uzuluyoruz . bu yuzden bu konuyu hızlandırmak ıstıyoruz ıns evlenınce hersey yoluna gırer .. ben sadece mutluluk ,mutlu olmak ıstıyorum , çok tşk ederım size :):16:

Canımmm Rabbim o güzel gönlüne göre verir sen sıkma canını evlenince çok çok mutlu olursunuz nişanlın çok şanslı senin gibi cicic biriyle hayatını birleştireceği için

girer canım girer merak etme yeter ki herşeyi kafanıza takmayın siz yeter ki mutlu olucaz diyin hayırlısı olsun yakın olsaydın nikah salonunda bile göbek atardık kız illa düğün salonu lazım değil :1:

girer canım girer merak etme yeter ki herşeyi kafanıza takmayın siz yeter ki mutlu olucaz diyin hayırlısı olsun yakın olsaydın nikah salonunda bile göbek atardık kız illa düğün salonu lazım değil :1:

aynı şeyi dicektim :1: :1: yakın olsaydı giderdim ama benn izmirdeyimm :(

Nişanlını seviyorsun ama mutsuzsun ..
Bunu kendıne yapma tamm düğün olmayacak sende nıkahına ıyıce motıve ol kimse düğün yapmıyor zaten kolay kolay, ayrıca maddıyatsızlıktan evliliğinin bozulacagını düşünüyorsan yanılıyorsun hersey sende bıter eşine destek cıkıp zorlukları beraber aşmanız lazım sadece sen bu durumda degılsınn uzme kendını ve o günün tadını cıkar

Back
X