Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim çok mutsuzum

qafvvhmifyjbo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
55
15
3
27
Merhaba arkadaşlar kocamin skaype uygulaması Yok telefonunda ama Gmail den mesaj geliyo sürekli şu isimli kişi size bir mesaj gönderdi skaype den diye.
Ben hiç kullanmadigim için bilmiyorum anlamıyorum sizde skaype aktivmii beni aldatıyor diye düşünüyorum çünkü kadınlar hiç bı zaman hissettiklerinde yanilmazz.

Kullanmasa bildirim gelmez ve kullanılmadığı süre içinde hesap iptal edilir( benim öyle oldu) bunu en iyi eşinizle konuşmanız gerekir ama dürüstlüğüne güvenmiyorsanız sahte isimle sizde hesap açıp onu ekleyin bakalım.

Skype genelde mesajlaşma uygulaması ama konuştuğu kişiler kadın mı yoksa erkek mi bu önemli.

Şimdi size yöntemi söylüyorum eşinizin mail e girmediği bi zamanda yapın. Skype indirin ve şifremi unuttum deyin. Şifre yenileme maile gelsin ve tahmin edilemeyecek bi şifre belirleyin. Hesaba giriş yapın tüm konuşmaları görün fotoğraflarını çekip eşinize asla göstermeyin fotoğrafları silemesin. Mahkeme aşamasında kullanırsınız. Ha öyle bisey yoksa içiniz rahatlar.

Siz yokken indiriyor siz varken kaldırıyor. Mailden bildirim geliyorsa hesabı var.biraz takipte kalın.

Skype genelde mesajlaşma uygulaması ama konuştuğu kişiler kadın mı yoksa erkek mi bu önemli.
Kadın isimleri sadece.

O hesabı kullanması aldattığını göstermez ki illa

Ama böyle hissediyorsanız demek ki güveninizi kazanamamış.

O hesabı kullanması aldattığını göstermez ki illa

Ama böyle hissediyorsanız demek ki güveninizi kazanamamış.
Ama ben önceden kaç defa yazışmalarını tuttum affettim ama işte insanın güveni artiq yok olunca.. sence ben böyle düşünmekte yanlış mı düşünüyorum?

Ama ben önceden kaç defa yazışmalarını tuttum affettim ama işte insanın güveni artiq yok olunca.. sence ben böyle düşünmekte yanlış mı düşünüyorum?
Affedersen yine yapar ve yapacakta zaten

Sen böyle evliliğe devam etmek ister misin ?

Yani adamın huyu bu ise sadece yazılmakta kaldığını da sanmıyorum.

Silip tekrar yuklemesine gerek yok, bilgisayardan giriyordur.
Bende öyle düşünüyorum mesala fesboku Instagram var ama şifresini biliyo gogleden giris yapiyo ama işte şifresini bilmediğim için o da Cox profesyonel olduğu için yakalayamiyorum temizliyo telefonu. Zaten elinden hiç bı zaman yere birakmiyo ki bazen geceleri şarja takıb uyuyo o zaman bakıyorum ama neye girmişşe hepsini temizliyo telefonu öyle takıyo bir şey söylediğim zaman da sinirleniyo zeytin yağı gibi uste cikiyo hiç bı şey ispatlayamiyorum biliyorum ama ispatlayamiyorum çok çaresizim bu durumdayım çokk

İki telefonu da olabilir. Kimse boş yere bir şeyler gizlemez ve savunmaya geçmez zaten şüphelerinizde haklısınız muhtemelen ama nasıl kanitlarsiniz bilemiyorum.

Baya uzun süredir boşanmayı düşünüyorum hep aklımın bı köşesinde duruyo ama cesaret edemiyorum yapamıyorum ya sonra pişman olursam bide bı kızım var onu da düşünüyorum ama kabullenemiyorum beni aldatmasını kendime hakim olamıyorum çirkin biri de değilim

Aileniz sizi destekliyorsa yaninizdaysa hiç düşünmeyin, böyle evlilik yürümez ve mutsuz bir evlilikte sağlıklı çocuk yetiştirilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…