Çamaşır ve Kurutma Makineleri merhaba arkadaşlar,anneme yeni bir çamaşır makinası almak istiyoruz.

fatma bozkurt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
1
0
1
43
dediğim gibi hediye almak istiyoruz,ama bütçemiz 600-700 lirayı geçemeyecek malesef.hangi markayı önerirsiniz.hem uygun hem hesaplı olsa.öyle çok fonksiyonel olmasa da olur hani...indesit düşündük ama ne dersiniz?

arcelik beko yada onların yan ürünü var altus diye bunlar diğer makinalara göre fiyat olarak daha uygun olabiliyor. benim kayınvaldemde benimle beraber eski çamaşır makinasını değiştirdi. ben marka diye bosch alırken o uygun fiyatlı diye altus aldı. bazen bakıyorumda camasırları benim makinanın yıkadığından bile temiz oluyo. benimki dokunmatik onunki manuel
benimkinin yanından gecerken yanlışlıkla dokunsam hooopppp program başa dönüp tekrardan başlıyo onunli masallah istediğin yerde durdur camasır falan ekle kaldığı yerden devam ediyo. ne kadar az ozellik o kadar iyi performans ben buna kanaat getirdim valla. bir araştırın isterseniz eminim uygun fiyatlı bir marka ve model bulursunuz.

Back
X