Merhaba arkadaslar. bana yardım edin. KENDİMİ HAİN GİBİ HİSSEDİYORUM. ya da OLMASI GE

Bütün maaşını biriktiren memura yazıkmış, keşke yazdıklarınızı okuma imkanı olup bundan sonra rahat rahat harcayabilseydi, ruhunu inceltirdi biraz daha hem, evlilik derdiyle kafasını ütületeceğine, sanatla, müzikle, tiyatroyla iç içe olur, yeni arkadaşlar, sosyal ortamlar edinir kendini gerçekleştirirdi, kendisini gerçekten seven birini bulurdu vs., bunun yanında kendisini sömürenlere prim vermeme konusunda daha dikkatli olurdu.

Son düzenleme:
aynı anda kaç adam idare edilebilir dünya rekoru na gidiyor :))
Ben en çok şeye takıldım adamda nasıl bir şeyse artik kondomlari delip geçiyor engel tanimiyor wuhuuuuu

adam elini tutsa boşalıyomuş. kondomu ne ara yırtıyolar ben onu anlamadım

Kizlar ne gulesimiz varmis yaaa harika bir aksam gecirdim sayenizde allah da sizi guldursun e mi

Eski konularınıza baktım...Niye dalga geciyorsunuz buradaki insanlarla. ..Nişanlı yada gebe olmanız yada her neyse bu bizi ilgilendirmez...Burada dürüst olup herseyi güzelce anlatıp yardım isteseniz kimse sizinle alay edercesine konusmazdı..

Evde kalırım gibi bi korku mu söz konusu? Aksi halde dün bir bugün iki kimse yeni tanıdığı biriyle (birileriyle) evlenmeye cesaret edemez bu kadar çabuk

Kahkaha atıyorum artık burada yaa

bende işyerindeyim. patron ne zaman yanıma gelse, tek başına gülen bir surat ifaesiyle karşılıyorum.
birazdan mune gelip " burayı geyiğe çevirmişsiniz" diycek ve cımbızını alıcak eline..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…