çok pişmanım tülayyy nolur geri dön
aranan kanohaa yaaa bizde burda akıl veriyoruz hatuna. adam çekirdeğinden reçel yapmış kadının.. hala diyo ki birlikte olacağım adam hiç bişey yaşamamaış olması gerekiyor püüüüü
ah ah şu çenemi tutamadım ki sanki bananeyse herkesin popisi kendinedaha siddin sene uğramaz
Biz kimseyi yaşadıkları ile yargılamıyoruz. Öyle bir haddimiz yok. Sen Eylül 2014 de nişanlıyım demişsin. Şimdi 6 aylık sevgilim diyorsun. O zaman hem nişanlısın hem bu 2 kişi ile daha mı çıkıyorsun? Kimse ile olmadım diyorsun bu da bizi ilgilendirmez biz sana aaa ne ayıp neden oldun mu diyoruz ki kimse burada demez diyenler oldu bizzat biz ağzının payını verdik ama nişanlım erken boşalıyor demişsin. Cin olmadan adam çarpma derler sana anladın. K.K herkes yapar bunu geçmiş konuları okur falan filan. Öğren bunları byby
ah ah şu çenemi tutamadım ki sanki bananeyse herkesin popisi kendine
bakmasam bende ciddi ciddi yazacaktım kiO değil de sen eski konuları okumasan yorum yapanlar olacaktı ciddi ciddi :)
geç kaldın şekerimAyy aslinda isten geldim cokta yorgunum ama kayitsiz kalamiycayimmm:)))
Veeee karsinizda Hicbirsey yaşamamis ve bakir erkek arayan konu sahibinin açtıgi konular :::
Sizden bir konuda yardım isteyeceğim.
İlk sorum : Daha önce ertesi gün hapı kullanmıştım ancak yan etkisi çok fazla ve beni etkileri gerçekten. Bu normal mi. Aynı adet döngüsü içerisinde kullanmadım hiç. yaklaşık olarak iki ay önce kullandım. Şimdi gene bazı şüphelerim var kullanmalımıyım. Birde bu ilaç adet düzenliğine yol açıyor sanırım . Gerçekten çok iğrenç bir şey bu ya.
İkinci sorum : Bundan sonra ertesi gün hapı yerine doğum konrtol hapı kullansam fayda eder mi . Ama onuda sürekli kullanmak gerekiyormus. İlişki öncesinden kaç gün önce kullanmaya başlarsam ve devam edersem faydası olur. Ve bunların dışında başka koruyu yol var mı . Prezervatiflere güvenmiyorum çünkü her defasında yırtılıyor. ayrıca sevmiyorumda onu.
Vee bu daaaaa Ikinci konusu :::
Merhaba arkadaşlar. Ben şu an nişanlıyım. Nasipse yılbaşına doğru evleneceğim. Ama çok büyük bir derdim var. Nişanlım inanılmaz erken boşalıyor.
Ayy aslinda isten geldim cokta yorgunum ama kayitsiz kalamiycayimmm:)))
Veeee karsinizda Hicbirsey yaşamamis ve bakir erkek arayan konu sahibinin açtıgi konular :::
İlk sorum : Daha önce ertesi gün hapı kullanmıştım ancak yan etkisi çok fazla ve beni etkileri gerçekten. Bu normal mi. Aynı adet döngüsü içerisinde kullanmadım hiç. yaklaşık olarak iki ay önce kullandım. Şimdi gene bazı şüphelerim var kullanmalımıyım. Birde bu ilaç adet düzenliğine yol açıyor sanırım . Gerçekten çok iğrenç bir şey bu ya.
İkinci sorum : Bundan sonra ertesi gün hapı yerine doğum konrtol hapı kullansam fayda eder mi . Ama onuda sürekli kullanmak gerekiyormus. İlişki öncesinden kaç gün önce kullanmaya başlarsam ve devam edersem faydası olur. Ve bunların dışında başka koruyu yol var mı . Prezervatiflere güvenmiyorum çünkü her defasında yırtılıyor. ayrıca sevmiyorumda onu.
Merhaba arkadaşlar. Ben şu an nişanlıyım. Nasipse yılbaşına doğru evleneceğim. Ama çok büyük bir derdim var. Nişanlım inanılmaz erken boşalıyor.
Ayy aslinda isten geldim cokta yorgunum ama kayitsiz kalamiycayimmm:)))
Aynen :)))Nisanlim erken bosaliyor eyiymis yav
Elini tutuyon adam bir bakiyorsun pilot
Vallahi gulmekten gozlerimden yas geldi yaaaa bu bdvye bayiliyorum moral bozukkene super gidiyi
Demekki Bildiyin gibi değil wuhuuuuuOooo beybi pre. her defasında yırtılıyormuş çok haşinler demek ki
Aynen :)))
Demekki Bildiyin gibi değil wuhuuuuu
ayrıca konu sahibi prezervatif sevmediğini de ayrica na belirtmişsssss
peki ne seversin konu sahibi hadi aydınlat bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?