Merhaba arkadaslar. bana yardım edin. KENDİMİ HAİN GİBİ HİSSEDİYORUM. ya da OLMASI GE

ohaa yaaa bizde burda akıl veriyoruz hatuna. adam çekirdeğinden reçel yapmış kadının.. hala diyo ki birlikte olacağım adam hiç bişey yaşamamaış olması gerekiyor püüüüü
aranan kan

ama beybisi oldumu şimdi daha nişanlınla ilgili de konuşacaktık

2.adayın da belli bir süre sonra odun' a dönüşme ihtimali var.
ona göre kararı sen vericeksin.

Bu yasta bu aktivite beni benden aldi
Gelmisim 31yasina onun gibi olamadim vay banaaaa:)

ah ah şu çenemi tutamadım ki sanki bananeyse herkesin popisi kendine

bende herzaman bakarım eski konulara. bu sefer amaaan boşver yap yorumunu dedim kendi kendime.
tam araştırmalıkmış meğerse
iyi oldu minnakcım. ayağını denk alsın bir sonraki konusunda

Ayy aslinda isten geldim cokta yorgunum ama kayitsiz kalamiycayimmm:)))
Veeee karsinizda Hicbirsey yaşamamis ve bakir erkek arayan konu sahibinin açtıgi konular :::

Sizden bir konuda yardım isteyeceğim.
İlk sorum : Daha önce ertesi gün hapı kullanmıştım ancak yan etkisi çok fazla ve beni etkileri gerçekten. Bu normal mi. Aynı adet döngüsü içerisinde kullanmadım hiç. yaklaşık olarak iki ay önce kullandım. Şimdi gene bazı şüphelerim var kullanmalımıyım. Birde bu ilaç adet düzenliğine yol açıyor sanırım . Gerçekten çok iğrenç bir şey bu ya.
İkinci sorum : Bundan sonra ertesi gün hapı yerine doğum konrtol hapı kullansam fayda eder mi . Ama onuda sürekli kullanmak gerekiyormus. İlişki öncesinden kaç gün önce kullanmaya başlarsam ve devam edersem faydası olur. Ve bunların dışında başka koruyu yol var mı . Prezervatiflere güvenmiyorum çünkü her defasında yırtılıyor. ayrıca sevmiyorumda onu.

Vee bu daaaaa Ikinci konusu :::

Merhaba arkadaşlar. Ben şu an nişanlıyım. Nasipse yılbaşına doğru evleneceğim. Ama çok büyük bir derdim var. Nişanlım inanılmaz erken boşalıyor.

geç kaldın şekerim

kk üyelerini akıllı hatunları görev başında

Nisanlim erken bosaliyor eyiymis yav
Elini tutuyon adam bir bakiyorsun pilot
Vallahi gulmekten gozlerimden yas geldi yaaaa bu bdvye bayiliyorum moral bozukkene super gidiyi

Oooo beybi pre. her defasında yırtılıyormuş çok haşinler demek ki

Oooo beybi pre. her defasında yırtılıyormuş çok haşinler demek ki
Demekki Bildiyin gibi değil wuhuuuuu
ayrıca konu sahibi prezervatif sevmediğini de ayrica na belirtmişsssss
peki ne seversin konu sahibi hadi aydınlat bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…