Merhaba arkadaşlar ben mi fazla takıyorum sizce ?

anon65656

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
81
-2
1
23
Kaynanamın üst katındayız yeni evliyim ve hamileyim henüz o da çok yeni . Dün kayınvalidem il dışından geldi o yüzden ben yemeği yaptim eşimle aşağı inelim dedim indirdik yedik . Bugün eşimle evimizde tek kahvaltı yaptık ( bu arada eşim evden çalışıyor çoğunlukla) bu saate kadar da hiç aşağı inmedim neyse az önce kaynanam geldi kapiyi actim naptiniz uyandınız mı dedi uyandık anne gel dedim. Napiyosun dedi iyi oturuyorum yavas yavas iş yapıyorum dedim falan akşama napalım diye geldim pizza olur mu dedi . Olur anne yapalım dedim ben de artık . Ama böyle akşam yemeğini bizim adımıza da dusunuyor olması bir yandan bazen sinirime dokunuyor . Tam giderken de eşime yemeği kaçta yersin diye sordu sonra gitti . Eşime saati sorması da bi garibime gitti zaten pizzaya yardım için aşağı inmeyeceğim . Evde de bi şey yapıp arada yiyeceğim pizzadan da yemeyi düşünmüyorum . Ama bir yandan diyorum ki hamilelik hormonlarıyla ben mi abartıyorum acaba

Hamile olduğunuz için kadın yardımcı olmaya çalışıyor gelip sormuş ne yapalım bunu yapsak olur mu die size göre saatini ayarlamak istemiş bunda bişey yok ki . Bence bırakın yapsın ilerleyen haftalar da dolabı açınca bile üsküfra etmeye başlayacaksınız o zaman çok ihtiyacınız olacak doğumdan sonra da bebegınız gazlı kolik olsa inanın bi tabak yemek gelse die gözünüz kapıya bakacak .

Sizde dün hazırlayıp inmişsiniz mesela ne güzel birlik beraberlik olmanız düşünmeniz maşallah . Size bugüne kadar bi zararı dokunmadıysa bırakın yardımcı olsun hamıleliğin son ayları falan çok zorlanıcaksınız .

Hamile olduğunuz için kadın yardımcı olmaya çalışıyor gelip sormuş ne yapalım bunu yapsak olur mu die size göre saatini ayarlamak istemiş bunda bişey yok ki . Bence bırakın yapsın ilerleyen haftalar da dolabı açınca bile üsküfra etmeye başlayacaksınız o zaman çok ihtiyacınız olacak doğumdan sonra da bebegınız gazlı kolik olsa inanın bi tabak yemek gelse die gözünüz kapıya bakacak .

Sizde dün hazırlayıp inmişsiniz mesela ne güzel birlik beraberlik olmanız düşünmeniz maşallah . Size bugüne kadar bi zararı dokunmadıysa bırakın yardımcı olsun hamıleliğin son ayları falan çok zorlanıcaksınız .
Doğru o yönden . Galiba hormonlarla kafamda büyütüyorum şu dönem. Sanırım çocuk da olacak iyice iç içe mi olacağız korkusu başladı . Aslında şu an öyle iç içe olma durumu yok birlikte yesek bile hemen ayrılıyoruz eşimle evimize çıkıyorum bulaşıkları döşeyip direkt ama gelecek adına bir korkum endişem var

Doğru o yönden . Galiba hormonlarla kafamda büyütüyorum şu dönem. Sanırım çocuk da olacak iyice iç içe mi olacağız korkusu başladı . Aslında şu an öyle iç içe olma durumu yok birlikte yesek bile hemen ayrılıyoruz eşimle evimize çıkıyorum bulaşıkları döşeyip direkt ama gelecek adına bir korkum endişem var
Sizi rahatsız etmiyorlarsa kafanıza takmayın . Baktınız mesafeyi daraltıyorlar o zaman sınırlarınızı koyarsınız .

Muhtemelen bugüne kadar olan bi düzeniniz vardır

Back
X