Merhaba arkadaslar bir bakarmisiniz?

Acil olarak psikiyatri doktoruna gidin, hatta size bi tavsiye vereyim hocaların hocası rahmetle yad ettiğimiz syn Ayhan Songar ın yetiştirdiği doktor beye acil ulaşın.
Ben gebeyken tuhaflaşan gördüm sizin gibi tencerenin dibini sıyıran görmedim. Pesss.
Ayhan songar nasıl ulaşabilirim peki hangi şehir yani internete uzerindenmi ulasicam

Ayhan songar nasıl ulaşabilirim peki hangi şehir yani internete uzerindenmi ulasicam
Ayhan Songara büyük bi ihtimal öteki tarafta ulaşıcaksın, çünkü kendisi rahmetli.
Yetiştirdiği doktora ulaşacaksın.
Bence cinsel ilişkiye girmeden önce anı yaşa detaylarda boğulma.
Dünyanın en guzel zevklerini Allah içimizde yaşatıyor cinsel ilişki, yemek yemek, koku almak, ve his gibi....
Yoksa hayat bize güzel, sana çekilmez olur.

Benzemez olur mu hiç... Elbet benzeyecek, besmele çekmediğiniz için daha fazla benzeyecek hatta.
Yetmeyecek bebek doğar doğmaz, onun temellerini atarken adamın aklınıza geldiğini eşinize söyleyecek :KK51:

Sizce esim peki öğün soledigim itiraftan sonra neden tepki vermedi
belki senin onu kiskandirmak icin soyledigini dusunup buyutmemistir. erkekler kadinlar gibi degil ki biz olsak kafamizda saka bile olsa buyutur buyutur sonunda kavga cikartiriz.
adam onemsememis ciddiye almamis belkide inanmamistir. ama bununla senin konundaki olay cok farkli bisi daha agir

Arkadaşım obsesif bozukluk ciddi bir rahatsızlıktır tedavi edilmezse ilerleyebilir bir doktora görün eğer çok takıntıların varsa..

Sorunun cevabına gelince benzemez rahat ol. Kaldı ki o ilişkiden hamile kaldığını da bilemezsin. Kalmış olsan da bir şey olmaz. Ama sürekli öyle olacakmkş gibi düşünüyorsan kafana takıyorsan tedavi gerektirir derecede obsesyon hastasısın demektir ki dokuz ay olmjş hala düşündüğüne göre öylesin. Kötü manada söylemiyorum benim kardeşim de bu hastalıktan muzdarip ilaç kullanıyor iyiliğin için diyorum bir doktora görün ileride çocuğun da etkilenmesin senin rahatsızlığından

Yahu dna rna aklına gelmekle değişseydi şuan ohoooo... Heryer bradler anjelinalar dolardı :D

Bakın hanım efendi. Psikolojinizin normal olmadığının çok farkındasınız. Yine de çocuk yapmaktan geri kalmıyorsunuz. Önce sağlık. Tedavi olun, doktorunuza danışın çocuk yapmadan önce. Yazıktır.

Saglicakla dogsun da varsin eski şahsa benzesin. Hem sizi uzaktan etkilediyse yakisiklidir da.

Bu benzeme olayini bileydim kenue cugumu dusunurdum evvelsinde, hatta kocama da zorla julia yi dusundurturdum :dua: cahillik iste anca çin falına baktiydim onu da tutturamadik :KK70:

Ben 9 aylık hamileyim hayirlisa kızım olucak gebeligimin en başından beri obsesyon peşimi bırakmadı. Nisanliyken isyerinden birinden etkilenmistim uzaktan ama karsi tarafin haberi yok esiminde sonra bunun sacmalik oldugunu anladim neyse asil sorum su İlk bebege karar verdigimiz de besmele cekmedim esim çekti ilİSKİ esnasinda o adamın suratı aklıma geldi oan aklımdan silmeye calisim vesvese oldu ve eşimle ilişkimiz gerçekleşti ama aklıma geldi dediysem ole sevistigimi falan düşünmedim sadece suratı aklıma geliverdi gitdi istemsizce birde takıntı yaptigimdan vicdan azabindan ötürü . Neyse gebe kaldim şimdi korkuyorum çocuğum benzer yada suç işlemisim gibi geliyor eşime .Allah korusun nolur yardım edin eşime karsi hep vicdan azabi içindeyim
Çocuğunuz o adama benzese yine iyi, direkt adamın kendisini de doğurabilirsiniz. Eltimin kız kardeşinin başına da gelmişti çünkü.

hormonların etkisiyle böyle saçma birşeyi vesvese yaptığınızı düşünmek istiyorum. yoksa akıl alır şey değil

Gideyim bir forumda trollük yapayım desem ilişki öncesi besmele ayrıntısı hayatta aklıma gelmezdi. O yüzden troll olamıyorum kaderim böyle yazılmış demek ki. Ciddiyetle öneride bulunmaya mahkumum ben.

Bende ayniyim ve oğlak burcuyum. Yalan soyleyeyim soyle bi kocam 82 bilezik aldi 83 tane istemistim diyeyim diyorum sonra 82 bilezikli kadin burda ne gezsin onu gec zekati vok olur onu gec kolum almaz filan derken hoopp gercek hayat

Back
X