- 26 Kasım 2019
- 51
- 13
- 3
- 28
- Konu Sahibi Hayalim34s
-
Genelde ilaç tedavisi uygulaniyo pco bir tani hormonal dengenin bozulmasına killanmaya adet düzensizliğine sebep oluyor.Bugün bende doktora adet düzensizliği için gittim polikistik over var dedi bu kist olduğunda nasıl tedavi ediyorlar ve hamile kalmak için bişey yapan var mı
Kıllanmayı fark etmedim ama sivilce çok çıktıGenelde ilaç tedavisi uygulaniyo pco bir tani hormonal dengenin bozulmasına killanmaya adet düzensizliğine sebep oluyor.
Soğan suyu içen var bunun için onu denemeyi düşünüyorum sizlerden kullanan var mıKıllanmayı fark etmedim ama sivilce çok çıktı
Polikistik overin bildiğim kadarıyla tedavisi yok belirtisi olan kıllanma sivilcelenme insilin direnci kiloda artış vs gibi şeylerin tedavisini ediyolarBugün bende doktora adet düzensizliği için gittim polikistik over var dedi bu kist olduğunda nasıl tedavi ediyorlar ve hamile kalmak için bişey yapan var mı
Pco sendrom olduğu için tedavisi bulunmuyor fakat kilo ile çok bağlantılı olduğu için kilo vermek gerekiyor. Kendisi benim yüzümü sivilce ve izlerinden 1 yılda berbat etmiş bir sendromBugün bende doktora adet düzensizliği için gittim polikistik over var dedi bu kist olduğunda nasıl tedavi ediyorlar ve hamile kalmak için bişey yapan var mı
Ben glifor kullandım ama sonuç alamadım, diaformin de kullandım ama oda etki etmedi ilk bi hafta aşırı ishal yaptı sonra etkisi geçti. Klomen kullandım olmadı. Şu an femera+glifor kullanıyorum bakalım sonuç ne olacakAralık ayında klomen ve çatlatma ignesi oldum ama sonuç negatif doktorum insilün direncime baktı ve yüksek çıktı glifor diye bi ilaç verdi ve diyet listesi pcoluyum ayrıca aranızda bu ilacı kullanan olumlu sonuç alan var mı ve gebelikte de kullanılabilir mi ?
Kendi sonuçlarımla karşılaştım amh biraz yüksek sanırsam sendeKızlar bende de pco var maalesef. Doktor tiroid e bakicak pazartesi. Muhtemelen sebep te bu pkoya flan.
Şeker e flan da bakılmısti ama diyet ilaç vermemişti. Sadece yemene dikkat et demişti.
Dün bide adetin 3 günüydü tekrarladik testleri bakın nasıl sizce
Reglin 3.günü testlerim
Serbest T4 : 0.89
FSH : 6.92
LH : 29.18
Estradiol : 58.35
Progesteron : 1.14
Prolaktin : 12.97
AMH : 15.14
Yanında diyet listeside verdimi acabaBen glifor kullandım ama sonuç alamadım, diaformin de kullandım ama oda etki etmedi ilk bi hafta aşırı ishal yaptı sonra etkisi geçti. Klomen kullandım olmadı. Şu an femera+glifor kullanıyorum bakalım sonuç ne olacak
Vermedi, ama ben ayriyeten diyetisyene gidiyordum ama veremedim kiloYanında diyet listeside verdimi acaba
EvetKendi sonuçlarımla karşılaştım amh biraz yüksek sanırsam sende
Benim sonuçlardaKendi sonuçlarımla karşılaştım amh biraz yüksek sanırsam sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?