Merhaba arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var

......Elmas......

bebeğim küçük kuzum
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
1.659
2
116
Edirne
ben bilmiyorum nerede hata yaptığımı ya arkadaşlarımla çok fazla ilgilenip onları şımartıyorum bilmiyorum ben anlatayım siz bana bilgi verin
arkadaşlar ben arkadaşlarımın bir sıkıntısı olsa hemen koşarım derteleri olsa hiç bir şekilde hayır demem dinlerim. Hastalansınlar bakarım böyleyim çünkü arkadaşlığa o kadar değer veriyorum ki ben ama benim karşımdakiler benim gibi değil.
arkadaşlar akıl verin bana ben nasıl davranayım insanlara çözemiyorum. Örnek vereyim bir tane arkadaşım var o kadar samimiydikki anlatamam herşeyi beraber yapardık eşlerimiz çok iyi anlaşırlardı onlar başka yere taşındılar neyse bir sene sonra biz geldik yanlarına ayrıyetten görüştüğümüz ortak bir arkadaşlarımızda vardı onlarda geldi 3 ümüz aynı yerde oturuyoruz yani o kadar samimiyizki anlatamam diğer 2 arkadaşlar burda biraraya gelince beni dışladılar anlamadım birtürlü aramızda bir problem bir sıkıntı yok beni çok küçümsemeye başladılar ben buna rağmen görüşmemi kesmedim çünkü onları o kadar çok seviyorum ki bana zamanında çok yardımları oldu yeri geldi benim oldu beni çok dışladılar ben pek böyle makyaj yapıp gezmeyi sevmem kendi halinde biriyim bunu küçümsediler senağlama
ben ama onların parmakları bile kanasa koşardım bilmiyorum arkadaşlar nasıl davranmalıyım ben
birde birtane arkadaşım var bilmiyorum çözemedim onu birkaç alışveriş yaptım ondan arkadaşız ya 1 gün parayı bekleyemedi beni o kadar sıkıştırdıki hastalanır ben koşarım bir sıkıntısı olur ben koşarım ama kaç gündür çok hastayım bir kapımı açmadı söyleyin arkadaşlar sizce bu bir arkadaşmı yardım edin nasıl davranmalıyım ben insanlara

Dostluğun tanımı öyle zor ki..
Karşılıksız,çıkarsızdır..:1hug:
Sadece hayat tarzlarınız uymuyor diye onu sevmekten vazgeçemezsiniz..
Onlar sizinle görüşmemeyi tercih ediyorlarsa ya cidden siz onları çok üzecek bir iş yapmışsınızdır,sizi görmek istemiyorlardır ya da zaten dostunuz değilmiş onlar..
O kadar kısa ve yüzeysel anlatmışsınız ki yorum yapmam çok zor.. O yüzden genel fikrimi yazdım..:delphin:

Dostluğun tanımı öyle zor ki..
Karşılıksız,çıkarsızdır..:1hug:
Sadece hayat tarzlarınız uymuyor diye onu sevmekten vazgeçemezsiniz..
Onlar sizinle görüşmemeyi tercih ediyorlarsa ya cidden siz onları çok üzecek bir iş yapmışsınızdır,sizi görmek istemiyorlardır ya da zaten dostunuz değilmiş onlar..
O kadar kısa ve yüzeysel anlatmışsınız ki yorum yapmam çok zor.. O yüzden genel fikrimi yazdım..:delphin:

ya onları gerçekten üzecek kıracak hiç bişey yapmadım onlar istiyorlarki hep sen gell bize bana hiç geldikleri yok ama bir sen önce böyle değildi ya ortam çok değiştiği için bana pek ihtiyaç duymuyorlar artık
bir de çok açık yazsam sayfalar olur o yüzden kısa tuttum yinede yorumunuz için çok teşekkürler

hep diyoruz arkadaşlık karşılık beklemez diye ama yeri geldiğinde karşılık istiyorsunuz hep sen verirsen olmuyor sakın maddi yönden anlamayın manevi yönden

benim başıma bu tip bi olay lisedeyken gelmişti ki ergenlik çağındaydık o zaman lar...
sebepsiz yere beni dışladılar çok safsın her konuda bize ayak uyduramıyorsun diye...
işte o zaman benim kişilğimin dönüm noktasıydı diyebilirim diceksin kişilik nasıl değişir evet değiştirdim ben...
o günden sonra insanlara gereğinden fazla değer vermedim.bak değer vermedim demiyorum hak ettikleri değerleri verdim sadece.
şimdi 27 yaşındayım ve arkadaş ilişkilerim çok iyi.arkadaşlarımla arama daima bir kırılma payı bırakırım...
sonrada fazla üzülmemek için.sana da öyle yap derim.bi de 3 kişilik arkadaşlıklar da hep bi tip sorunları duymuşumdur aklında bulunsun...

benim başıma bu tip bi olay lisedeyken gelmişti ki ergenlik çağındaydık o zaman lar...
sebepsiz yere beni dışladılar çok safsın her konuda bize ayak uyduramıyorsun diye...
işte o zaman benim kişilğimin dönüm noktasıydı diyebilirim diceksin kişilik nasıl değişir evet değiştirdim ben...
o günden sonra insanlara gereğinden fazla değer vermedim.bak değer vermedim demiyorum hak ettikleri değerleri verdim sadece.
şimdi 27 yaşındayım ve arkadaş ilişkilerim çok iyi.arkadaşlarımla arama daima bir kırılma payı bırakırım...
sonrada fazla üzülmemek için.sana da öyle yap derim.bi de 3 kişilik arkadaşlıklar da hep bi tip sorunları duymuşumdur aklında bulunsun...

çok teşekkür ederim ben son zamanlarda bundan şüpelenmeye başladım artık çok değer verdiğim için onları şımarttığımı düşündüm gerçekten arkadaşlarımda benim onlara ayak uyduramadığımı söylemeselerde hissettirdiler bu çok kırıcı ama ben yinede kendime engel olamıyorum beni ne kadar kırsalarda içim düzelmiyor ama onları gördüğümde yine güler yüzle karşılıyorum onları
yorumunuz için çok teşekkür ederim

evt hayatım..bende senn okuduğun olayların tıpatıp aynısını yaşadım diebilirmm.. nlıorum seni o yuzden.. ama ben naptım biliomusun.. hiç ses sea çıkarmadan çekildim kendi evime hepsi benim ayağıma geldi sonra.. bana arkadaşmı yok bee.. ama artık insanlara guenmıorum ve değer veremıorum.. kimseye gitmek falan istemıorum.. ne bilim yani öle iştee.. kafaya takma fazla :teselli:

evt hayatım..bende senn okuduğun olayların tıpatıp aynısını yaşadım diebilirmm.. nlıorum seni o yuzden.. ama ben naptım biliomusun.. hiç ses sea çıkarmadan çekildim kendi evime hepsi benim ayağıma geldi sonra.. bana arkadaşmı yok bee.. ama artık insanlara guenmıorum ve değer veremıorum.. kimseye gitmek falan istemıorum.. ne bilim yani öle iştee.. kafaya takma fazla :teselli:

çok takıyorum fazlasıyla çok üzülüyorum bende kimseye gitmiyorum artık güvenmiyorum hemen altından bişey çıkacak diye güvenemiyorum sıcak bakmıyorum artık hiçbirşeye

ya onları gerçekten üzecek kıracak hiç bişey yapmadım onlar istiyorlarki hep sen gell bize bana hiç geldikleri yok ama bir sen önce böyle değildi ya ortam çok değiştiği için bana pek ihtiyaç duymuyorlar artık
bir de çok açık yazsam sayfalar olur o yüzden kısa tuttum yinede yorumunuz için çok teşekkürler

Rica ederim
Peki siz evinize davet ettiğiniz halde neden gelmediklerinin sebebi neymiş ki?
Sizi görmek istemeseler çağırmazlardı di mi?
Belki oturduğunuz muhitten,apartmandan yana bir sıkıntıları vardır..
Ne bileyim,biri rahatsız etmiştir,sizi üzmemek için söylemiyorlardır,görüşmek için kendi evlerine çağırıyorlardır..

Rica ederim
Peki siz evinize davet ettiğiniz halde neden gelmediklerinin sebebi neymiş ki?
Sizi görmek istemeseler çağırmazlardı di mi?
Belki oturduğunuz muhitten,apartmandan yana bir sıkıntıları vardır..
Ne bileyim,biri rahatsız etmiştir,sizi üzmemek için söylemiyorlardır,görüşmek için kendi evlerine çağırıyorlardır..

hayır öyle değil yani ben hep onlara gidiyorum ben kendim evime davet ediyorum o zaman geliyorlar bunlar 1 sene önce yoktu yani beraber bile aynı evde uyurduk o kadar samimiydik diğer şekilde ben çağırmasan pek gelmezler ama ben onlar çağırmadan giderim onlara ayıp oldu işte kaç zamandır gitmiyorum diye düşünerek giderim hep ben ama onlar bana bunu düşünmezler :1no2: ben bunu demiştim birde aynı yerde oturuyoruz

elmas sen çok iyi olduğun için çok değer verdiğin için böyle yapıyorlar işte.zamanında bende senin gibiydim ama şimdi akıllandım.insanlar hiçte göründükleri gibi olmuyor canım.şimdi eşimle oğlumla ve ailemle çok mutluyum.

narene katılıyorum elmascım...kendi hallerine bırak bi müddet sende onlarla ilgilenme aramaz sormazlarsa onlar kaybeder....

benim canım kardeşim.. maalesef bız ınsanoglu böle varlıklarız.. senı cok ama cok ıyı anlıyorum.. bende böle bı durumdan ahıret kardesım dedıgım ınsanla görüşmüyorum.. ama takıyor muyum,hayır. Ilk baslarda sen gıbıydım uykularım kacardı,sankı bır tek o vardı.. en sonunda bıraktım durumu kendı halıne,baktım karsı taraf kendne tam gaz öle guvenıyo kı.. neden ben üzüleyım ki? cunku haksızlık eden ben deılım,ben ınsanlık vazıfelerımı arkadaslık vazıfelerımı sonuna kadar yapmısım,o kaybeder dedım ve bitti..hıcc üzülme canım benim.. böle ılıskılerde hep verıcı olursan,yerı gelır kör yerı gelır aptal yerı gelır sağır ayagına yatarsan kendıne haksızlık etmıs olursun.Ben öle yapmıstım cunku.. unutma sen herseyden daha önemlısın..bırak kım ne yaparsa yapsın,sen bebişinle eşinle huzurlu mutlu musun?? bitti bu kadar,gerisini geçç tatlışım..

yanlış kişilere değer veriyorsunuz
yada verdiğiniz değeri hak etmeyecek insanlara değer veriyorsunuz
dostluk elbette karşılıksızdır ama sizin iyi gününüzde yanınızda kötü gününüzde yanınızda olmayan insanda dostunuz değildir
boşverin insanın hayırsız dostu olacağına hiç olmasın daha iyi ....

Yerinde olsam bosyere kafami yormazdim
Mesafemi istiyorlar, al sana mesafe.
Onlar bana karsi nasil davraniyorsa bende onlara karsi öyle davranirim.
Al güllüm ver güllüm meselesi kaydirigubbakcemile2

benim canım kardeşim.. maalesef bız ınsanoglu böle varlıklarız.. senı cok ama cok ıyı anlıyorum.. bende böle bı durumdan ahıret kardesım dedıgım ınsanla görüşmüyorum.. ama takıyor muyum,hayır. Ilk baslarda sen gıbıydım uykularım kacardı,sankı bır tek o vardı.. en sonunda bıraktım durumu kendı halıne,baktım karsı taraf kendne tam gaz öle guvenıyo kı.. neden ben üzüleyım ki? cunku haksızlık eden ben deılım,ben ınsanlık vazıfelerımı arkadaslık vazıfelerımı sonuna kadar yapmısım,o kaybeder dedım ve bitti..hıcc üzülme canım benim.. böle ılıskılerde hep verıcı olursan,yerı gelır kör yerı gelır aptal yerı gelır sağır ayagına yatarsan kendıne haksızlık etmıs olursun.Ben öle yapmıstım cunku.. unutma sen herseyden daha önemlısın..bırak kım ne yaparsa yapsın,sen bebişinle eşinle huzurlu mutlu musun?? bitti bu kadar,gerisini geçç tatlışım..

çok mutluyum canım çok şükür allah kimsenin huzurunu bozmasın :Saruboceq:

çok mutluyum canım çok şükür allah kimsenin huzurunu bozmasın :Saruboceq:

amin tatlımm... hıc sıkma o guzel yuregını,sen yüreği sevgıyle dolu tertemiz bi insansın.. öylesi ınsanların demekkı bı sekılde hayatından cıkması gerekıyordu ve cıktı bıde böle düşün..var bir hayır.. üzülme sakın..

evt dosluk güzel ama bazan böle yapan arkdşlar karşılarındaki insanı üzüyolar malesef canım üzyo kırıyo değer verdiğein insanlar sana değer vermiyorlarsa bırak kendi değerleriyle kalsınlarrrr canımüzülme üzülmeye bile değymyolar bazn

canım ya benimde başıma böyle bir olay geldi benim oğlum daha yoktu arkadaşım bir taneydi bende yeni olduğum için bir de kimseyi tanımadığım için ona kendimi yakın görmüştüm oda bana o şöyledir bu böyledir deyip duruyordu tabikide bende kimseyi tanımadığım için saf gibi inanıyordum neyse bunlar gittiler ben 2 3 defa aradım ondan ses seda çıkmadı bende aramayı kestim bir daha aramadım yani anlıcan ona o kadar değer verdiğim boşunaymış anlıcan kimseye fazla tanımadan değer vermiyeceksin bir laf vardı bin kere ölçüp bir kere biçeceksin boş ver onlar kaybeder 3 kişi oldumu araya bir şeyler giriyor zaten birisi gidince emin ol yine sana sarılırlar

Back
X