Canım benim ya, okudum yazdıklarını, aynı şeyleri bende çok yaşadım,yaşıyorum,ama sanırım bu her yerde böyle,dur tahmin edeyim, hep vericisin, karşındaklerde alıcı, bence bunun nedeni onların ihtiyacı olmadan, onlar bunu talep etmeden
veriyoruz herşeyi, dostluğu, arkadaşlığı, komşuluğu, böylece iyi niyetini anlamadan çok kolay olduğunu düşünüyorlar, nasılsa elmas var, nasılsa o cepte, nasılsa bi ihtiyacım olursa gelir kesin diyolar ve daha zor lokmaların peşine düşüyolar,maalesef kolay lokma oluyoruz
Ben çözümünü bulamadım ama arıyorum, belkide mesafe koymak daha mantıklı,böyle insanlara yavaş yavaş sindire sindire vermek lazım arkadaşlığı, mesela bi adım attın, bırak o da atsın, senn için bişeyler yapsın, sonra sende yap, yapmazsa o obasamakta kalsın bırak, sen başkasına bi adım at,
Kendini değiştirmek zorunda değilsin hiç kimse için unutma, ama makyajdı föndü fln benim moralimi çok yerine getirir, zaten askeriyede kuaförlerin fiyatlarıda uygun, bakım yaptır ohh miss,bunu kendin için yap ama,başkası için değil, onlarıda arama bakalım bi müddet onlar arasın, bak arıcaklarmı, sen onlara muhtaç değilsin cnm, ve onlardan değersizde değilsin,
a.s.a.s.