• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var

ah kıyamam sana üzüldüğün şey tek bu olsun canım allah sana ve ailene sağlık sıhhat versinde her şey aşılır dost bildiğin kişiler sana bunu yapıyorsa senin bırak üzülmeyi onlardan kurtuldum demen gerek çünkü dostluk böyle olmaz canım sana daha fazla üzüntü vermesinler bırak konuşma hepimiz zamanında arkadaşlarından darbe yemiştir hele ben hemde can kan olduğum kişiler neler yaptı o yüzden pek de insanın kendinden başka dostu olmuyor heralde

ah kıyamam sana üzüldüğün şey tek bu olsun canım allah sana ve ailene sağlık sıhhat versinde her şey aşılır dost bildiğin kişiler sana bunu yapıyorsa senin bırak üzülmeyi onlardan kurtuldum demen gerek çünkü dostluk böyle olmaz canım sana daha fazla üzüntü vermesinler bırak konuşma hepimiz zamanında arkadaşlarından darbe yemiştir hele ben hemde can kan olduğum kişiler neler yaptı o yüzden pek de insanın kendinden başka dostu olmuyor heralde

çok sağol canım benim ya

elmas sen çok iyi olduğun için çok değer verdiğin için böyle yapıyorlar işte.zamanında bende senin gibiydim ama şimdi akıllandım.insanlar hiçte göründükleri gibi olmuyor canım.şimdi eşimle oğlumla ve ailemle çok mutluyum.

gerçekten insanlar hiç göründükleri gibi değiller beni çok üzdüler

Canım benim ya, okudum yazdıklarını, aynı şeyleri bende çok yaşadım,yaşıyorum,ama sanırım bu her yerde böyle,dur tahmin edeyim, hep vericisin, karşındaklerde alıcı, bence bunun nedeni onların ihtiyacı olmadan, onlar bunu talep etmeden
veriyoruz herşeyi, dostluğu, arkadaşlığı, komşuluğu, böylece iyi niyetini anlamadan çok kolay olduğunu düşünüyorlar, nasılsa elmas var, nasılsa o cepte, nasılsa bi ihtiyacım olursa gelir kesin diyolar ve daha zor lokmaların peşine düşüyolar,maalesef kolay lokma oluyoruz

Ben çözümünü bulamadım ama arıyorum, belkide mesafe koymak daha mantıklı,böyle insanlara yavaş yavaş sindire sindire vermek lazım arkadaşlığı, mesela bi adım attın, bırak o da atsın, senn için bişeyler yapsın, sonra sende yap, yapmazsa o obasamakta kalsın bırak, sen başkasına bi adım at,

Kendini değiştirmek zorunda değilsin hiç kimse için unutma, ama makyajdı föndü fln benim moralimi çok yerine getirir, zaten askeriyede kuaförlerin fiyatlarıda uygun, bakım yaptır ohh miss,bunu kendin için yap ama,başkası için değil, onlarıda arama bakalım bi müddet onlar arasın, bak arıcaklarmı, sen onlara muhtaç değilsin cnm, ve onlardan değersizde değilsin,

a.s.a.s.

Son düzenleme:
Canım benim ya, okudum yazdıklarını, aynı şeyleri bende çok yaşadım,yaşıyorum,ama sanırım bu her yerde böyle,dur tahmin edeyim, hep vericisin, karşındaklerde alıcı, bence bunun nedeni onların ihtiyacı olmadan, onlar bunu talep etmeden
veriyoruz herşeyi, dostluğu, arkadaşlığı, komşuluğu, böylece iyi niyetini anlamadan çok kolay olduğunu düşünüyorlar, nasılsa elmas var, nasılsa o cepte, nasılsa bi ihtiyacım olursa gelir kesin diyolar ve daha zor lokmaların peşine düşüyolar,maalesef kolay lokma oluyoruz

Ben çözümünü bulamadım ama arıyorum, belkide mesafe koymak daha mantıklı,böyle insanlara yavaş yavaş sindire sindire vermek lazım arkadaşlığı, mesela bi adım attın, bırak o da atsın, senn için bişeyler yapsın, sonra sende yap, yapmazsa o obasamakta kalsın bırak, sen başkasına bi adım at,

Kendini değiştirmek zorunda değilsin hiç kimse için unutma, ama makyajdı föndü fln benim moralimi çok yerine getirir, zaten askeriyede kuaförlerin fiyatlarıda uygun, bakım yaptır ohh miss,bunu kendin için yap ama,başkası için değil, onlarıda arama bakalım bi müddet onlar arasın, bak arıcaklarmı, sen onlara muhtaç değilsin cnm, ve onlardan değersizde değilsin,

a.s.a.s.

canım benim çok teşekkür ederim çok sağol dün eşimlede konuşuyoruz üzme bu kadar kendini diyor takma diyor
ben insanları fazla ilgilenerek şımartıyorum bunun farkındayım ama nedense kendime engel olamıyorum çok kızyorum kendime zannediyorum ki şimdi kırılacaklar üzülecekler ama ben üzülüyorum onlarda bişey yok
makyaj fön evet bende yaptığım zaman çok rahatlıyorum ama ben pek sık yapmıyorum daha doğrusu başkalarına koşturmaktan kendime fırsat bulamıyorum anlıycan canım işte benden gidiyor hep ama engel olamıyorum kendime ne yapacağımı nasıl davranacağımı hepten şaşırdım çok bunaldım çok sıkıldım şimdi insanlara güvenim olamdığından arkadaşım yok herkesten uzaklaştım baktım kullanıyorlar beni
ama böylede yalnız olunmuyor ki
şimda arkadaş ortamına giriyorum artık korkuyorum ben insanlara fazla değer verdikçe ben kaybettim

Canım bence sen arkadaşlarına hak ettiklerinden fazla değer vermişsin
Bence üzülme inan değmez onlar üzülsünler
Eminim çok yakında onların araları açılır.

Canım bence sen arkadaşlarına hak ettiklerinden fazla değer vermişsin
Bence üzülme inan değmez onlar üzülsünler
Eminim çok yakında onların araları açılır.

çok sağol canım benim aynı yerde oturuyoruz gördükçe çok üzülüyorum
kendime engel olamıyorum anlamıyorumda eşim diyor bir doktora gidelim istersen diyor çok kafanı takıyorsun diyor gerçekten çok takıyorum
ama neden böyle yapıyorum kendimde anlamıyorum

ammannnnnnnn salla gitsinnnn. baska insanmı yok cevrende. görüşmezsin olur biter.
acık acık yazamıcam ama su sözü unutma arkadasım
deveye diken,insana .... yarasırmıs...
fazla önemseme insanları. ne kadar değer verirsen kendi değerinden calarsın

ammannnnnnnn salla gitsinnnn. baska insanmı yok cevrende. görüşmezsin olur biter.
acık acık yazamıcam ama su sözü unutma arkadasım
deveye diken,insana .... yarasırmıs...
fazla önemseme insanları. ne kadar değer verirsen kendi değerinden calarsın

evet bu söz çok doğru canım artık boşvermeye çalışıyorum çünkü kendimden kaybettim

Back
X