merhaba arkadaşlar

mavisim89

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
10
0
6
35
İstanbul
Selamlar öncelikle hepinize siteyi tesadüfen buldum ve çok sevdim üye olmak istedim :) benimde kilo problemim var aslında hep bir kaç kilo fazlam vardı ama iş değiştirince 2 senede 20 kilo aldım oturmaktan hareketsizlikten. hareket imkanım çok sık olmuyor 80 kiloyu görünce artık dur demenin zamanı geldi ve bende aranıza katılmak istedim . nasıl zayıflayacağım konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler hepinize

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldin canım günlüğün hayırlı olsun sağlıklı beslenerek azıcık spor yaparak istediğin kiloya zamanla gelirsin canım ama acele etme kararlı istekli ol yeterli ama pes etmek yok:34:

selamlar hoşgeldin :54:

bi hafta da nasıl verdin o kiloyu nasıl bi sistem düzen belirledin kendine merak ettim bahsetsene birazcık

Hoşbuldumm :)

Sabah 1 dilim kepek ekmeği az bir peynir 4-5 tane zeytin bir bardak şekersiz çay
öğlen 12-1 arası kıvırcık salatası ve o gün ne yemeği varsa evde (sebze) küçük porsiyon
ve yine bir dilim ekmek acıktığımı hissetmeye başladığımda bir meyve genelde elma
akşam saat 6 da çorba ve yoğurt yedim ve bir daha hiç bir şey yemeden uyuyordum aklıma geldikçe su içiyorum :)
yürüyüş yapmaya zamanım olmuyor ama evde her gün 300 - 500 arası ip atlıyorum ve her gün 20 tane bazen 30 mekik çekiyorum :)

Hoşbuldumm :)

Sabah 1 dilim kepek ekmeği az bir peynir 4-5 tane zeytin bir bardak şekersiz çay
öğlen 12-1 arası kıvırcık salatası ve o gün ne yemeği varsa evde (sebze) küçük porsiyon
ve yine bir dilim ekmek acıktığımı hissetmeye başladığımda bir meyve genelde elma
akşam saat 6 da çorba ve yoğurt yedim ve bir daha hiç bir şey yemeden uyuyordum aklıma geldikçe su içiyorum :)
yürüyüş yapmaya zamanım olmuyor ama evde her gün 300 - 500 arası ip atlıyorum ve her gün 20 tane bazen 30 mekik çekiyorum :)

20 kilo fazla için yetersiz bi beslenme bana kalırsa sabah ekmek yerine yumurta yemelisin ve ceviz,

öğünlerini güzel yersen ara öğüne gerek kalmaz ve tok gezdiğin açlık hissetmediğin için de yıpranma, pes etme oranın düşer ,

suyu bol içmen güzel ama protein alımın çok azmış bence yaa protein tüketmen metabolizmanı hızlandırır

et süt ayran köfte tavuk yumurta yoğurt bunları daha çok yemelisin bence 15 kilo veren biri olarak tavsiyem budur :54:

sanırım pek yöntem belirlememişsin kafanda istersen sana zevkle yardımcı olurum günlüğüne uğrarım :54:

teşekkür ederim yardımlarını her zaman beklerim. evet uyguladığım bir yöntem yok az yiyerek ve hareketle verebilceğimi düşündüm ama haklısınız da ben et süt ve yumurta yiyen biri değilim buralardan protein alamıyorum o yüzden bunlar dışında nelerden prtein alacığım konusunda da bir fikrim yok

teşekkür ederim yardımlarını her zaman beklerim. evet uyguladığım bir yöntem yok az yiyerek ve hareketle verebilceğimi düşündüm ama haklısınız da ben et süt ve yumurta yiyen biri değilim buralardan protein alamıyorum o yüzden bunlar dışında nelerden prtein alacığım konusunda da bir fikrim yok

hmm nefret etme derecesinde değilsen bu protein işini biraz düşün derim balık fln tercih edebilirsin diyecem ama yumurtanın yoğurdun peynirin tavuğun yeri de başka be :27:

çok az kalori alırsan şimdiden evet kilo verirsin ama vücut kıtlık sinyali verip kilo verişini durduracaktır bu seni daha da sıkıntıya sokacak eminim

Back
X