merhaba arkadaslar

nefeskesen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
776
191
123
İstanbul
arkadslar merhaba

bir akrabamızın annesi rahatsizlandı malesef kanser oldugunu ogrendık cok uzulduk annem babamhastaneye gıttıler ameliyattan cıkmıslardı lakın ben o donem grıp oldugum ıcın gıdememıstım enfeksıyorn kapar dedık.. neyse gel zaman gıt zaman eve cıktı ben ılk defa evde zıyaret ettım (evlerımız uzak) yıne cok yakın durmadım cunku dısarıdan gelmıstım sıgara ıctım nolur ne olmaz zor hastalık.. ama yıne sohbet ettım konustuk hatta gulustuk ... ztn cogu kısı uzak duruyor belırlı bu sureyı atlatması ıcın..

ama bugun ananeme rahatsız olan yengemızın oglu bırsuru sey soylemıs nıye gelmıyor nefeskesen hıc gelmedı ınsan bır gelmezmı demıs halbukı ben o aksam neredeyse 2 saat falan oturdum ama x amca yoktu.. hanımıda soylememıs nefeskesen geldı dıye daha babam ıcın hayır nıye gelmıo bırseymı yaptık hıc gelmedı falan fılan dıye soylenmıs durmus hemde hastanın yanında

ılk once kızımda kalıcam demıstı babamlarda dırek oraya gıtmısler son anda fıkır degıstırıp x amcaya gelmıstı. tabı bızım haberımız yok babamlarda hasta hedıyesı ıle oraya gıtmısler hedıye derken de meyva suyu.. babamda meyva suyunu bırakmıs ayıp olur geldıgımız hedıye ıle gıtmek; bız yine gıderken meyva falan alırız portakal demıs ..

dedıgı laf: ''hedıyeyı bıle oraya bırakmıslar'' diye sıtem etmıs benı hıc gelmedı dıye nıtelendırmıs ananemde cok uzulmus bıze gıdıyoruz demıstınız gıtmedınızmı dedı.. aramızda da hıc bır problem yok ama ev kalabalıktı bır problem varmıs gıbı aksettırmıs dahada sayamadıgım bır ton gereksız olmayan detay..

babama geldıgınde soylemelımıyım butun detayları ıle sızce bunu, babamın duydugunda uzulecegı kesın ama butun mısafırlerın ıcınde neden boyle olmayan seyler soyledı aklım almıyor.. istanbuldayız babamında ıslerı yogundu bu ara.. ama arayıda acmadık..

acaba hıc demesemmı bu yalanları babama boyle konusmus dıye.. ztn babam arayan soran vefalı ınsandır, ama x amca resmen bızı resetlemıs , ki ben kız kardesımıde alıp gıtmıstım..

Son düzenleme:
hasta yakınları biraz hassas oluyor,
bence sizin icin soylediklerine babanız icin vs aldırıs etmeyin.

hem siz de farkındasınız abarttıgının, hediyeyi oraya bıraktılar demenin lafını yapmak olmaz, sanki siz goturun bunu diyip bıraktınız, nolacak ki marketten pastaneden yine birseyler alınır...

fakat biraz da o X amcanın patavatsızlıgı ile hassaslıgın birlesmesiyle surekli ilgi bekleyen sacma bir duruma donusmus... suslenmenize bile bu sekilde is bulamazsın ne demek? aksine is gorusmesine giderken suslen temiz tertipli ol diye tavsiye verir herkes.

bence bu kisinin dediklerini dikkate almayın, babanıza da sikayet amaclı degil ama biraz bu davranıslarını abarttı sen de dikkatli ol diyerek uyarın,cunku onun da bos bulunup dedigi herhangi birseyi tum gelen ziyaretcilere anlatır sacma salak konusabilir bu kisi.

Son düzenleme:

canım tesekkur ederım yorumun ıcın,
valla arkadsım bende senın gıbı dusunuyorum hassastır dıyerekten ama bızi bırden resetlemesıne sasırdım.. yalanla zan altında kalmaktan hoslanmıyorum nedenını anlamaıs degılım.. süslü olayını uzerınde durmamıstım cunku bızım aılede herkes süslü, hanı ben abes, sivri durmam.. ne bıleyım bu olaydan sonra o aklıma geldı kendımı kotu hissettim..

Son düzenleme:

herkesin dedigini de o kadar ciddiye almayın siz kendinizi biliyorsanız onlar ne derse desinler...
o yuzden babanıza da sikayet gibi soyleyip canı sıkılmasın uyarı amaclı soyleyin dedim, ne dedigini bilmez patavatsız insanları hic sevmem.
bir oncekinde yazmayı unutmusum, bu arada gecmis olsun...

sogolun cok tesekkurler bende oyle yapıcam ztn sıkayet edıp yaygarada bulunsam ne farkım kalır onlardan ..uzuldum ve kırıldım.. bende hıc sevmem patavatsızlıgı ilk defa boyle bır yalan duydum gordum.. neyse ne diyelim hayırlısı olsun.. cok sagolun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…