Merhaba ben bundan 4 yıl önce bir oğlumu kaybettim..

zerafetli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
1.121
422
123
41
Arkadaşlar çok şükür şimdi uzun aradan sonra tekrar hamileyim. 7 buçuk aylık şükür Rabbime ki sağlıklı bir oğlumuz olacak ins... ama ben hala diğer oğlumu unutamadim,çok sıkıntı çektik onunla,kalp hastasıydı ve hep hastanelerde günümüz geçti en son istanbula özel hastaneye götürdük.. ve malesef orada ameliyat olduktan sonra vefaat etti. Sorum şu vefaat eden çocuğumun kıyafetlerini şimdiki doğacak olan çocuğuma kullanıp kullanmamaya karar veremedim.Kullansam kullanırken devamlı diğer çocuğumu hatırlayıp uzulecem kullanmazsam esim illa kullanalım diyor ,ve hiç kullanmadiklarimiz da var diyor bu durumda olsanız sizler ne yapardınız arkadaşlar??

Kullanın derim tabi zor oncelikle basınız saolsun ama yeni bi bebek yeni bi hayat.. bi şeklde tutunmak lazım bi yerden devam edyo hersey sonucta rabbbm obur bebegin kaderini guzel yazsın inş

Kullan derim ben . Zaten çok çabuk büyüyorlar. Ve az giyecek zaten olmayacak sonra . Olmayınca da birisine verirsin . Allah yardımcn olsun

Başınız saolsun allah dogacak yavrunuza uzun omur versin
Esyalar icin ne kullanin nede kullanmayin diyemedim simdi ...

Ama o da bir birey her ne kadar bebek vede abisinin olsada kendine ait şeyleri olmalı ilerde buda benimki diyebilmeli hemde o vefat eden yavrunuzun sevabina bence bağışlayin rabbimin de hoşuna gider bi kulu sevindirirsiniz hemde sizin için iyi ji teselli olur diğer evladiniz için güzel bi şey yaptığınızdan dolayı doğacak evladiniz içinde vefat eden içinde bolca hyir duası almak nasip olur diye düşünüyorum kendimce :) şimdiden anali babalı bi ara sağlık huzurla büyüsün inş dogacak evladiniz

Canım başın sağolsun.
Bence bir kaç kıyafet al ve bu kıyafetleri kullanmak isteyip istemediğine bebis in dünyaya gelince karar ver.
Alacağız eksikleri ama onun giydiklerini diğerine giydirirkenağlayıp çok uzulecem bu yuzden Allah korusun sütüm kesilirse diye korkuyor ilk cocugum ilk goz agrimdi ve çok acı çektim kaybettigimde ölmeyı bile düşünmüştüm diyebilirim esim sagolsun hep destek oldu..

Kullanın derim tabi zor oncelikle basınız saolsun ama yeni bi bebek yeni bi hayat.. bi şeklde tutunmak lazım bi yerden devam edyo hersey sonucta rabbbm obur bebegin kaderini guzel yazsın inş
Amin ins sağolun ama kullandıkça diğerini hatirliycam korkum su üzüntüden sütümün kesilmesi.

Allah razi olsun amin suan siz böyle deyince aklıma su geldi esim çok net bilmiyor neyi var yok ondan habersiz birilerine vermek nasil olur ki fark ederse çok kızar ama bir yandan da bilemedim açıkçası..

Allah yardımcınız olsun bol sabir versin canim başın sağolsun cok karmaşık duygular icindesin dogal olarak, bence zamana birak dogum yaptığında kalbinden ne geçiyorsa oyle yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…