Merhaba ben bundan 4 yıl önce bir oğlumu kaybettim..

Ne diyorsunuz kullanayim mi yani haberi olursa asla verdirmez tabiki o da çok acı çektik çocuğunun tabutunu eline verdiler ağlaya ağlaya taşıdı tek başına o acıyı göğüsledi istanbulda kimsemizde yoktu.cok zor gunlermiz oldu tek yardimiz mevlaydi

[QUOTEbence post: 47758373, member: 648715"]Haklısınız keske şimdiye kadar kullandiklarimizi verseydim şimdilerde durumun rehavetini daha iyi anlıyorum ama esim suan net olarak bilmiyor neyo var neyi yok acaba habersiz versem mi diye düşünüyorum açıkçası[/QUOTE]
Verin bence. Cunku gordukce iciniz yanacak.
Erkekler bizim gibi dusunemiyor bazi seyleri. Eminim esinizde gordugunde uzulecek.

Giydirmeyin, cikarin elinizden kiyafetleri.

Kafam çok karışık onun esyalarini gördükçe o kötü günler gelecek hep aklıma ağlayıp sütüm kesilirse cok kotu olacak

Verin bence. Cunku gordukce iciniz yanacak.
Erkekler bizim gibi dusunemiyor bazi seyleri. Eminim esinizde gordugunde uzulecek.

Giydirmeyin, cikarin elinizden kiyafetleri.[/QUOTE]
Esim cok net hatirlamiycak benim gibi giydiklerini ama ben hep hatirlayacagim esim beni çok seviyor ama anlamıyor bu konuda

Ben onları ogluma duacı olunsun diye vermiştim diyebilrsiniz giydiği bi iki kıyafeti elbette kalsın en fazla bi zibin bi tulum şeklinde onun kokusunun olduğu eşiniz sorarsa onlari gösterin hepsini elbette veremezdim hatırasına saygisizlik edemezdim derseniz anlar diye düşünüyorum giydirip giydirmemek size kalmış ama çok fazla parça saklamayı derim ister istemez hepsini giydirmek o zamnlari hatirlayacaksiniz hem zaten çabuk büyüyorlar oglunuza yeterli üç beş tane yeni alırsiniz idareten

O zaman kesinlikle kullanma canim.

Kafam çok karışık onun esyalarini gördükçe o kötü günler gelecek hep aklıma ağlayıp sütüm kesilirse cok kotu olacak
Off gercekten çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun,bak benim bir akrabam var bayağı yakın bir akrabam...bu olayı anlatmak bile beni inanılmaz üzüyor ama sırf senin icin anlatacağım.
Benim bu yakınım bebeğini daha minicikken trafik kazasinda kaybetti o yavrumun herbiseycikleri ortada kaldı ah kuzum benim,allahım cok zor günlerdi cok şükür yakınım tekrardan bebek sahibi oldu ve ilk bebeginin kiyafetlerinden tut besigine kadar kullandi belki ona boyle yapmak daha iyi geldi ,kimbilir guzelim belki sanada iyi gelir

Erkekler biz gibi düşünmüyor düz mantık anlamasını çok bekledim anlattım ama yok ne kadar giydiki deyip duruyor

Canim erkekler bizim kadar duygusal degil ondan anlayamiyordur. Önce neler hissettigini anlat esine. Belki kabul eder.

Bazi arkadaslar hatira olarak sakla demisler ben buna bile karsiyim. Cunku bunlar aciyi hep taze tutmaktan baska bi ise yaramaz. Benimde dusuklerim oldu ama hala aklima gelince icim sizlar, aglarim. Kaldiki sizi hic dusunemiyorum bile. Evlat acısı şu dunyadaki en buyuk aci bana gore.

Rabbim size guc kuvvet versin. Yeni dogacak bebeginize hayirli ömür versin.

Bilmiyorum bizimde besigimiz ve herseyimiz duruyor ama herkesin kişiliği farklı bana iyi gelmeyecek bunu iyi biliyorum Rabbim sizin yakınıniza da sabır versin evlat acısı kadar zor bir acı yok bu dünyada ama sukur demek isyan etmemek önemli

Erkekler biz gibi düşünmüyor düz mantık anlamasını çok bekledim anlattım ama yok ne kadar giydiki deyip duruyor

Canim sende aaa kirlenmiş a surasi sakladığım yerde Pireler yemiş falan diye akılcı bahaneler bulabilirsin erkeklerin kafası o kadar detayı anlamaz tabiki sana kullanalım der her açıdanda ama sağlam bahanelerle kullanıyorMuş gibi yapıp kullanmayabilirsin cogunu verirsin bi iki tane diline dusmemek için giydirip kaldirirsin

Kullanmayin canim bi iki parca birşey alın onun esyasi ayri olsun bu arada başın sağolsun

Sanırım anne olmadigim için sizi anlayamadım. Buna kendimce cevap vermek istiyorum umarım sizi kirmam. Diğer bebeginiz yaşasaydı ikinci cocugunuza abisinin kıyafetini giydirecektiniz değil mi? Bırakın giyinsin, manevi olarak abisi ile tanissin derim ben. İlk oğlunuz onun abisi sonuçta, ömrü o kadarmis, yiyecek ekmeği yokmuş. Lütfen bunu düşünün, esinizden önce siz bunu düşünmeliydiniz

Çok doğru soylediklerin benim de canımı yakacak saklamak saklamayı dusunmuyorum esim bu durumu hiçbir şekilde anlamayacak bunu da biliyorum çünkü kac kez konuştum ve konuyu her açtığımda ne kadar kullandı ki hastanelerde yatmaktan der ama kullandığı kadarı bana acı vermeye fazlasıyla yetiyor çok acı ama anlaması zor herkesin yazdiklarin için çok teşekkürler

+1
Ben olsam kullanamazdim da saklayamazdim da , gozumun onunden yok ederdim birine verirdeim herhalde.

Sağol canım tabi kendini en iyi yine sen bilirsin esinle orta yol bulmalisiniz şöyle yapsanız esin kiyafetlerin arasindan bazilarini ayirsa geri kalanini ihtiyac sahiplerine verseniz elinizde kalanlara gore eksiklerinizi tamamlasaniz hem senin gonlun olsa hem esinin.

Est insan olarak anlamanız yeterli anne olmanız şart değil ama durum çok farklı ölmus olan bir kardesle yaşayan arasında çok fark var yeni doğacak olan yavrum diğer acim yüzünden sütünden de olabilir tabiki sizin dedikleriniz de doğru tanışma kısmı ama bunu o henüz bebek oldugu icin anlayamaz ilerde elbette anlatagim ama suan bu durum ancak bana acı hatta ötesini verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…