Ne diyorsunuz kullanayim mi yani haberi olursa asla verdirmez tabiki o da çok acı çektik çocuğunun tabutunu eline verdiler ağlaya ağlaya taşıdı tek başına o acıyı göğüsledi istanbulda kimsemizde yoktu.cok zor gunlermiz oldu tek yardimiz mevlaydihaberi olmadan yapmayın incinmesin ama her ne olursa olsun zamanında o da acı yaşadı sizin kadar şimdi sizden bunu istemesi gayet normal çünkü kaybettiği oglunun tesellisini doğacak oğlunda bulmak istiyor hakli olarak o yüzdendir bence kullanmanızı istemeside
Kafam çok karışık onun esyalarini gördükçe o kötü günler gelecek hep aklıma ağlayıp sütüm kesilirse cok kotu olacakRabbim bu yavrunuza uzun ömürler versin,bak bence yeni bir seyler al ama abartma hem yeni şeyleri giydirirsin oğluna hem abisininkileri giydirmek istersin belki ilerde hem bak melek olmus yavrun butun eşyalarını verme ilerde pisman olursun belki keske biraksaydim hatıra kalırdı dersin
Verin bence. Cunku gordukce iciniz yanacak.[QUOTEbence post: 47758373, member: 648715"]Haklısınız keske şimdiye kadar kullandiklarimizi verseydim şimdilerde durumun rehavetini daha iyi anlıyorum ama esim suan net olarak bilmiyor neyo var neyi yok acaba habersiz versem mi diye düşünüyorum açıkçası
Amin Allah razi olsun ins.Rabbim kısmet etmemiş. .
Ömrü o kadarmış . .
Bu evladınıza versin ömür. .
Canım benim ❤
Ne diyorsunuz kullanayim mi yani haberi olursa asla verdirmez tabiki o da çok acı çektik çocuğunun tabutunu eline verdiler ağlaya ağlaya taşıdı tek başına o acıyı göğüsledi istanbulda kimsemizde yoktu.cok zor gunlermiz oldu tek yardimiz mevlaydi
O zaman kesinlikle kullanma canim.Alacağız eksikleri ama onun giydiklerini diğerine giydirirkenağlayıp çok uzulecem bu yuzden Allah korusun sütüm kesilirse diye korkuyor ilk cocugum ilk goz agrimdi ve çok acı çektim kaybettigimde ölmeyı bile düşünmüştüm diyebilirim esim sagolsun hep destek oldu..
Off gercekten çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun,bak benim bir akrabam var bayağı yakın bir akrabam...bu olayı anlatmak bile beni inanılmaz üzüyor ama sırf senin icin anlatacağım.Kafam çok karışık onun esyalarini gördükçe o kötü günler gelecek hep aklıma ağlayıp sütüm kesilirse cok kotu olacak
Erkekler biz gibi düşünmüyor düz mantık anlamasını çok bekledim anlattım ama yok ne kadar giydiki deyip duruyorAma doğacak çocuğunuza odaklanma açısından sizin icin daha zor olacak bunu bence uygun dille anlatabilirsiniz ben dayanamam Kıyamam diye derseniz anlar biraz babalık iç gudusuyle yaklaşın esinize eminim anlar neden anlamasin ki
Eşimi ikna edemedim derken?Bende oyle diyorum ama eşimi ikna edemedim bir turlu
Bilmiyorum bizimde besigimiz ve herseyimiz duruyor ama herkesin kişiliği farklı bana iyi gelmeyecek bunu iyi biliyorum Rabbim sizin yakınıniza da sabır versin evlat acısı kadar zor bir acı yok bu dünyada ama sukur demek isyan etmemek önemliOff gercekten çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun,bak benim bir akrabam var bayağı yakın bir akrabam...bu olayı anlatmak bile beni inanılmaz üzüyor ama sırf senin icin anlatacağım.
Benim bu yakınım bebeğini daha minicikken trafik kazasinda kaybetti o yavrumun herbiseycikleri ortada kaldı ah kuzum benim,allahım cok zor günlerdi cok şükür yakınım tekrardan bebek sahibi oldu ve ilk bebeginin kiyafetlerinden tut besigine kadar kullandi belki ona boyle yapmak daha iyi geldi ,kimbilir guzelim belki sanada iyi gelir
Erkekler biz gibi düşünmüyor düz mantık anlamasını çok bekledim anlattım ama yok ne kadar giydiki deyip duruyor
Kullanmayin canim bi iki parca birşey alın onun esyasi ayri olsun bu arada başın sağolsunArkadaşlar çok şükür şimdi uzun aradan sonra tekrar hamileyim. 7 buçuk aylık şükür Rabbime ki sağlıklı bir oğlumuz olacak ins... ama ben hala diğer oğlumu unutamadim,çok sıkıntı çektik onunla,kalp hastasıydı ve hep hastanelerde günümüz geçti en son istanbula özel hastaneye götürdük.. ve malesef orada ameliyat olduktan sonra vefaat etti. Sorum şu vefaat eden çocuğumun kıyafetlerini şimdiki doğacak olan çocuğuma kullanıp kullanmamaya karar veremedim.Kullansam kullanırken devamlı diğer çocuğumu hatırlayıp uzulecem kullanmazsam esim illa kullanalım diyor ,ve hiç kullanmadiklarimiz da var diyor bu durumda olsanız sizler ne yapardınız arkadaşlar??
Çok doğru soylediklerin benim de canımı yakacak saklamak saklamayı dusunmuyorum esim bu durumu hiçbir şekilde anlamayacak bunu da biliyorum çünkü kac kez konuştum ve konuyu her açtığımda ne kadar kullandı ki hastanelerde yatmaktan der ama kullandığı kadarı bana acı vermeye fazlasıyla yetiyor çok acı ama anlaması zor herkesin yazdiklarin için çok teşekkürlerCanim erkekler bizim kadar duygusal degil ondan anlayamiyordur. Önce neler hissettigini anlat esine. Belki kabul eder.
Bazi arkadaslar hatira olarak sakla demisler ben buna bile karsiyim. Cunku bunlar aciyi hep taze tutmaktan baska bi ise yaramaz. Benimde dusuklerim oldu ama hala aklima gelince icim sizlar, aglarim. Kaldiki sizi hic dusunemiyorum bile. Evlat acısı şu dunyadaki en buyuk aci bana gore.
Rabbim size guc kuvvet versin. Yeni dogacak bebeginize hayirli ömür versin.
Allah razi olsun ah canim ya gel de eşime anlat bunuKullanmayin canim bi iki parca birşey alın onun esyasi ayri olsun bu arada başın sağolsun
Canim erkekler bizim kadar duygusal degil ondan anlayamiyordur. Önce neler hissettigini anlat esine. Belki kabul eder.
Bazi arkadaslar hatira olarak sakla demisler ben buna bile karsiyim. Cunku bunlar aciyi hep taze tutmaktan baska bi ise yaramaz. Benimde dusuklerim oldu ama hala aklima gelince icim sizlar, aglarim. Kaldiki sizi hic dusunemiyorum bile. Evlat acısı şu dunyadaki en buyuk aci bana gore.
Rabbim size guc kuvvet versin. Yeni dogacak bebeginize hayirli ömür versin.
Sağol canım tabi kendini en iyi yine sen bilirsin esinle orta yol bulmalisiniz şöyle yapsanız esin kiyafetlerin arasindan bazilarini ayirsa geri kalanini ihtiyac sahiplerine verseniz elinizde kalanlara gore eksiklerinizi tamamlasaniz hem senin gonlun olsa hem esinin.Bilmiyorum bizimde besigimiz ve herseyimiz duruyor ama herkesin kişiliği farklı bana iyi gelmeyecek bunu iyi biliyorum Rabbim sizin yakınıniza da sabır versin evlat acısı kadar zor bir acı yok bu dünyada ama sukur demek isyan etmemek önemli
Est insan olarak anlamanız yeterli anne olmanız şart değil ama durum çok farklı ölmus olan bir kardesle yaşayan arasında çok fark var yeni doğacak olan yavrum diğer acim yüzünden sütünden de olabilir tabiki sizin dedikleriniz de doğru tanışma kısmı ama bunu o henüz bebek oldugu icin anlayamaz ilerde elbette anlatagim ama suan bu durum ancak bana acı hatta ötesini verecekSanırım anne olmadigim için sizi anlayamadım. Buna kendimce cevap vermek istiyorum umarım sizi kirmam. Diğer bebeginiz yaşasaydı ikinci cocugunuza abisinin kıyafetini giydirecektiniz değil mi? Bırakın giyinsin, manevi olarak abisi ile tanissin derim ben. İlk oğlunuz onun abisi sonuçta, ömrü o kadarmis, yiyecek ekmeği yokmuş. Lütfen bunu düşünün, esinizden önce siz bunu düşünmeliydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?