- 30 Aralık 2014
- 1.121
- 422
- 123
- 41
Haklısın da esim izin vermedi dokunmami bile istemedi şimdiye kadar hatta+1
Ben olsam kullanamazdim da saklayamazdim da , gozumun onunden yok ederdim birine verirdeim herhalde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın da esim izin vermedi dokunmami bile istemedi şimdiye kadar hatta+1
Ben olsam kullanamazdim da saklayamazdim da , gozumun onunden yok ederdim birine verirdeim herhalde.
Esim tam olarak kullanilanları bilmiyorSağol canım tabi kendini en iyi yine sen bilirsin esinle orta yol bulmalisiniz şöyle yapsanız esin kiyafetlerin arasindan bazilarini ayirsa geri kalanini ihtiyac sahiplerine verseniz elinizde kalanlara gore eksiklerinizi tamamlasaniz hem senin gonlun olsa hem esinin.
Cok az kullandık diyor masraf konusuna gelince alamiycak durumda değil ama manen böyle davrandığını düşünüyorum yoksa çocuğu için hersey alır maddi olarak sorun yapmazEşimi ikna edemedim derken?
İlla giydir mi diyor yani, ya da masraf mı yapmak istemiyor?
Eşinin bu ısrarı niye?
İşte bu nedenle anlayamadım dedim çünkü o acıyı bilmiyorum. Bana şuan sorsan giydiririm der gecerim. Yaşamadan bilemiyor insan elbette. Yinede kendimce fikrim giydirilmedinden yana. Sonrasında kendinizi suçlama ihtimalinizde var çünküEst insan olarak anlamanız yeterli anne olmanız şart değil ama durum çok farklı ölmus olan bir kardesle yaşayan arasında çok fark var yeni doğacak olan yavrum diğer acim yüzünden sütünden de olabilir tabiki sizin dedikleriniz de doğru tanışma kısmı ama bunu o henüz bebek oldugu icin anlayamaz ilerde elbette anlatagim ama suan bu durum ancak bana acı hatta ötesini verecek
Teşekkür ederim mantıklı söyledikleriniz aslında olabilir ama esim anlar cin gibidir sorun degil o da yani diğerlerini başkasına verme durumu biraz sıkıntılı diğer meseleyi en yakin arkadaşım getirir çözülür o ama diğer eşyalar ??Ben giydirmezdim sanırım
Eşiniz ısrar ediyorsa siz eşinizden habersiz yeni kıyafetler alın hediye paketi yaptırın doğumdan sonra çıkarıp çok hediye geldi bunlar yeterli olur dersiniz
Önceki kıyafetleri de onun anısına saklardım
Bir de doğumun 7. Günü akika kurbanı kestirmenizi tavsiye ederim
Tabi saçı da traş edilip saçının ağırlığınca altın da sadaka edilmeli
Bebişiniz hayırlı olsun
Allah rahmet eylesin Allah sabır versin, doğacak evladına da sağlıklı ömür versin , bence hiç giydirmediklerini kullan ama giydirdiklerini evladının hayrına ihtiyacı olanlara verArkadaşlar çok şükür şimdi uzun aradan sonra tekrar hamileyim. 7 buçuk aylık şükür Rabbime ki sağlıklı bir oğlumuz olacak ins... ama ben hala diğer oğlumu unutamadim,çok sıkıntı çektik onunla,kalp hastasıydı ve hep hastanelerde günümüz geçti en son istanbula özel hastaneye götürdük.. ve malesef orada ameliyat olduktan sonra vefaat etti. Sorum şu vefaat eden çocuğumun kıyafetlerini şimdiki doğacak olan çocuğuma kullanıp kullanmamaya karar veremedim.Kullansam kullanırken devamlı diğer çocuğumu hatırlayıp uzulecem kullanmazsam esim illa kullanalım diyor ,ve hiç kullanmadiklarimiz da var diyor bu durumda olsanız sizler ne yapardınız arkadaşlar??
Belki sacma gelecek ama aile büyüklerinden yardim istesen belki onlar oğullarına yada damatlarına nasihat verse karinin psikolojisi icin en dogrusu olan yenilerini almak deseler esin nasil karsilik verir.Esim tam olarak kullanilanları bilmiyor
Giydirdigimde süt kesiirse uzuntuden hicbirseye yaramayacak eşyalar olmasa da olur yeni doğacak olan yavrunun rizki sırf bu yuzden kesilirse çok kotu olurİşte bu nedenle anlayamadım dedim çünkü o acıyı bilmiyorum. Bana şuan sorsan giydiririm der gecerim. Yaşamadan bilemiyor insan elbette. Yinede kendimce fikrim giydirilmedinden yana. Sonrasında kendinizi suçlama ihtimalinizde var çünkü![]()
Haklısın bu sekilde en mantıklı olanı da esim kızar haberi olmadan da nasıl verecem kiAllah rahmet eylesin Allah sabır versin, doğacak evladına da sağlıklı ömür versin , bence hiç giydirmediklerini kullan ama giydirdiklerini evladının hayrına ihtiyacı olanlara ver
O zaman oğlunuza her baktığınızda bu süt kesilme ihtimal var sanırımGiydirdigimde süt kesiirse uzuntuden hicbirseye yaramayacak eşyalar olmasa da olur yeni doğacak olan yavrunun rizki sırf bu yuzden kesilirse çok kotu olur
Esimbbidigu bildik çaldığı düdük bir insandır ayrıca ailesinin de kendi gibi düşüneceğini dusunuyirum sonuçta bu mantıkla onla yetiştirdi onu benim aileme gelince hep eşimin tarafında yer alırlar bir şekilde ikna eder onlarıBelki sacma gelecek ama aile büyüklerinden yardim istesen belki onlar oğullarına yada damatlarına nasihat verse karinin psikolojisi icin en dogrusu olan yenilerini almak deseler esin nasil karsilik verir.
Giydirmeye bende hiç istemiyorum ama esim ısrarcı bu konudapsikolojik olarak profesyonel olarak açıklayamam ama gittiğim bikaç psikolojik etkinlikte (drama) bazı kişilerin temel sorunlarının çocukluklarında ölen kardeşleriyle bağ kurularak büyütülmeleri çıkmıştı. yani anne babanın yeni olan çocuğunu ölen çocuğunun yerine koyma, onun acısını diğeriyle unutmaya çalışma vs.
bence giydirme arkadaşım. diğer çocuğunun yeri hep ayrı olacak. büyüyünce bu senin bunlarda abinin kıyafetleri dersin. ikinizin yeride bende çok özel mesajı verirsin.
sağlıkla inşallah.
Eşimin bildiği bildik olacaktı pardonEsimbbidigu bildik çaldığı düdük bir insandır ayrıca ailesinin de kendi gibi düşüneceğini dusunuyirum sonuçta bu mantıkla onla yetiştirdi onu benim aileme gelince hep eşimin tarafında yer alırlar bir şekilde ikna eder onları