- 30 Aralık 2014
- 1.121
- 422
- 123
- 41
Bende oyle diyorum ama eşimi ikna edemedim bir turluBaşınız sağolsun öncelikle, Allah sabır versin.
Ben kullanmazdım, ihtiyacı olanlara hediye ederdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oyle diyorum ama eşimi ikna edemedim bir turluBaşınız sağolsun öncelikle, Allah sabır versin.
Ben kullanmazdım, ihtiyacı olanlara hediye ederdim.
Arkadaşlar çok şükür şimdi uzun aradan sonra tekrar hamileyim. 7 buçuk aylık şükür Rabbime ki sağlıklı bir oğlumuz olacak ins... ama ben hala diğer oğlumu unutamadim,çok sıkıntı çektik onunla,kalp hastasıydı ve hep hastanelerde günümüz geçti en son istanbula özel hastaneye götürdük.. ve malesef orada ameliyat olduktan sonra vefaat etti. Sorum şu vefaat eden çocuğumun kıyafetlerini şimdiki doğacak olan çocuğuma kullanıp kullanmamaya karar veremedim.Kullansam kullanırken devamlı diğer çocuğumu hatırlayıp uzulecem kullanmazsam esim illa kullanalım diyor ,ve hiç kullanmadiklarimiz da var diyor bu durumda olsanız sizler ne yapardınız arkadaşlar??
Öyle canım hemencecik büyücek paşa :) sen onun sıcaklığını güzel bakışlarını gördükten snra aklına kötü günler gelmeyecek evelallah . Üzme kendini giydir gitsin . Büyücek hemencecik sonra yenilerini alırsın güzel güzel :)Allah razi olsun sağol.esimde sizin dediginiz gibi diyor
Allah razi olsun amin suan siz böyle deyince aklıma su geldi esim çok net bilmiyor neyi var yok ondan habersiz birilerine vermek nasil olur ki fark ederse çok kızar ama bir yandan da bilemedim açıkçası..
Allah razi olsun amin ama sanki doğum yaptigim zaman kafam daha çok karışacak ki ben doğumdan önce hazırlık yaptığım zaman halletmem gerek birde esim görmeden mi halletsem acaba diye dusunmeye başladım burda bir arkadaşın yorumu bana bunu düşündürdüAllah yardımcınız olsun bol sabir versin canim başın sağolsun cok karmaşık duygular icindesin dogal olarak, bence zamana birak dogum yaptığında kalbinden ne geçiyorsa oyle yaparsin
Canim esim bunu anlamaz eğer haberi olmadan versem nasil olur diye düşünüyorum.Açıkca söyleyin her çocuğun kaderi farklı dünyaya gelecek çocuğumuz içinde bi gelecek hazırlıyoruz yeni ve guzel seyleri secerek o heyecani tekrar yasayalim diyebilrsiniz esinize hem belki anlayisla karsilar hemde bu dusunce onunda hosuna gider tabi esinizi siz taniyorsunuz nasil bi davranis sergileyecegini duygusal acidan bilemem , abisinin etkisinde kalmasın istedim dersiniz ayrıca hatira olarak bi iki tane elbette saklayın derim o da evladinizdi onun kokusu yeri elbette başka hatırlamak istediğinizde ozlediginizde onlardan teselli bulursunuz ilerde abisinin anlatırken kardeşine büyüyünce onları gösterebilirsiniz , geri kalanınida yine ikisi için iyi bi sey olarak vermiş olacaksiniz
Allah razi olsun hatıra olarak kalması bana daha çok acı veriyor..Bence kullanma hatıra olarak kalsın.
Basin sağolsun
Sende haklısın ama ben çok duygusal bir insanım kolay kolay unutamıyorum ona onları giydirirken ağlayıp duracağım ve korkum uzuntuden sütün kesilmesiÖyle canım hemencecik büyücek paşa :) sen onun sıcaklığını güzel bakışlarını gördükten snra aklına kötü günler gelmeyecek evelallah . Üzme kendini giydir gitsin . Büyücek hemencecik sonra yenilerini alırsın güzel güzel :)
Allah razi olsun bende böyle düşünüyorum üzüntüm artacak kendimi de biliyorum ama esim ısrarla kullanalım diyor bende cikamadim işin içinden açıkçasıoncelıkle basınız sagolsun ALLAH sabırlar versın...oğlunuza sağlıklı uzun bır omur dılerım. Sorunuza gelınce bence kullanmayın..kullandıkça eskı yavrunuzu hatırlayacaksınız....yenı yavrunuzla mutlu olmak varken hep eskı oğlunuz ıster ıstemez aklınıza gelecek..zaten loğusa psıkolojısı kolay bırsey dgeıl.bır de bu yönden etkılenmeyın..ya ıhtıyacı olana verın yada saklayın ama kullanmayın derım
Anlıyorum canım özel olacak ama maddi durumunuz nasıl? Yani eşin maddi sıkıntıdan dolayı mı olumsuz?Allah razi olsun amin ama sanki doğum yaptigim zaman kafam daha çok karışacak ki ben doğumdan önce hazırlık yaptığım zaman halletmem gerek birde esim görmeden mi halletsem acaba diye dusunmeye başladım burda bir arkadaşın yorumu bana bunu düşündürdü
Canim esim bunu anlamaz eğer haberi olmadan versem nasil olur diye düşünüyorum.
Allah razi olsun amin eşimi ikna edemedim bir turlu anlamıyor ki bu durumun benim için çok zor olduğunu da biliyor sagolsun onun desteğiyle o dönemi atlatmistimCanım başınız sağolsun . .
Kullan bence . .
Rabbim buna hayırlı ömürler versin. .
![]()
Maddi olarak kısmen sıkıntısı var ama yeni alacak gücü de var sadece ameliyat değil eşimin düşüncesi birde eşit tabiki sorabilirsin özel değil maddi olarak orta halliyizAnlıyorum canım özel olacak ama maddi durumunuz nasıl? Yani eşin maddi sıkıntıdan dolayı mı olumsuz?
Haklısınız keske şimdiye kadar kullandiklarimizi verseydim şimdilerde durumun rehavetini daha iyi anlıyorum ama esim suan net olarak bilmiyor neyo var neyi yok acaba habersiz versem mi diye düşünüyorum açıkçasıBaşınız sağolsun, Rabbim dayanma gücü versin size.
Bence kullanmayın, gördükçe aciniz depreşir. Keske bugüne gelmeden kiyafetleri verseydiniz birilerine.
Eşiniz ne derse desin, giydirmeyin derim ben.
Allah razi olsun amin eşimi ikna edemedim bir turlu anlamıyor ki bu durumun benim için çok zor olduğunu da biliyor sagolsun onun desteğiyle o dönemi atlatmistim
Rabbim bu yavrunuza uzun ömürler versin,bak bence yeni bir seyler al ama abartma hem yeni şeyleri giydirirsin oğluna hem abisininkileri giydirmek istersin belki ilerde hem bak melek olmus yavrun butun eşyalarını verme ilerde pisman olursun belki keske biraksaydim hatıra kalırdı dersinMaddi olarak kısmen sıkıntısı var ama yeni alacak gücü de var sadece ameliyat değil eşimin düşüncesi birde eşit tabiki sorabilirsin özel değil maddi olarak orta halliyiz