- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm benm annemin de ilk bebegi ölmüş erkekmiş o da simdi bi abim bide ben varız annem bazen der ki herseyin hayırlısı eger buyuk oglum olmeseydi sen olmucaktın der bana yani 2 cocuktan fazla istemiyolarmış 2 oglu olcaktı ben olmucaktım smdi abmle 2mizde kocaman insanlrız sükür hayırlı evlatlarızda... bilmiyorum bi yardmı olur mu ama anlatmak istedm uzulme o yuzden smdki yvruna sarıl sıkıca...Amin ins sağolun ama kullandıkça diğerini hatirliycam korkum su üzüntüden sütümün kesilmesi.
bence kullanma ama sakla.sureklı aklına gelecek sana bırsey olursa o bebek ne yapar bunu dusun.Arkadaşlar çok şükür şimdi uzun aradan sonra tekrar hamileyim. 7 buçuk aylık şükür Rabbime ki sağlıklı bir oğlumuz olacak ins... ama ben hala diğer oğlumu unutamadim,çok sıkıntı çektik onunla,kalp hastasıydı ve hep hastanelerde günümüz geçti en son istanbula özel hastaneye götürdük.. ve malesef orada ameliyat olduktan sonra vefaat etti. Sorum şu vefaat eden çocuğumun kıyafetlerini şimdiki doğacak olan çocuğuma kullanıp kullanmamaya karar veremedim.Kullansam kullanırken devamlı diğer çocuğumu hatırlayıp uzulecem kullanmazsam esim illa kullanalım diyor ,ve hiç kullanmadiklarimiz da var diyor bu durumda olsanız sizler ne yapardınız arkadaşlar??
Birisine vermek mıKullan derim ben . Zaten çok çabuk büyüyorlar. Ve az giyecek zaten olmayacak sonra . Olmayınca da birisine verirsin . Allah yardımcn olsun
başınız sağolsun ,Arkadaşlar çok şükür şimdi uzun aradan sonra tekrar hamileyim. 7 buçuk aylık şükür Rabbime ki sağlıklı bir oğlumuz olacak ins... ama ben hala diğer oğlumu unutamadim,çok sıkıntı çektik onunla,kalp hastasıydı ve hep hastanelerde günümüz geçti en son istanbula özel hastaneye götürdük.. ve malesef orada ameliyat olduktan sonra vefaat etti. Sorum şu vefaat eden çocuğumun kıyafetlerini şimdiki doğacak olan çocuğuma kullanıp kullanmamaya karar veremedim.Kullansam kullanırken devamlı diğer çocuğumu hatırlayıp uzulecem kullanmazsam esim illa kullanalım diyor ,ve hiç kullanmadiklarimiz da var diyor bu durumda olsanız sizler ne yapardınız arkadaşlar??
En büyük korkum bu yuzden sutumun kesilmesi
işsiz misin?Neden aynı konuyu iki kere actiniz?
İşçi bulma kurumumusun niye sordun?işsiz misin?
oyle sevap ama zor tabıEvet ihtiyacım olan birisine.
Hem sevap
belliki işsizsin, başında beklediğine göre..herkesin konusuna, açtığına, kapattığına karışma bence.onu yapanlar var. sen bir iş bul ve öyle mutlu ol.İşçi bulma kurumumusun niye sordun?
Bir üye olarak bu sitede yanlış olan her durumu fark edip ikaz etmek neden kötü??konu sahibine bilgisi olsun diye yazdım aynı zamandabelliki işsizsin, başında beklediğine göre..herkesin konusuna, açtığına, kapattığına karışma bence.onu yapanlar var. sen bir iş bul ve öyle mutlu ol.