- 11 Şubat 2014
- 3.656
- 1.188
- 148
merhaba öncelikle tüm kardeşlerime abilerime ve teyzoşlarıma selamlar... aslında ben martta gelecektim ama ne bileyim canım sıkıldı. helede şu organlardan az çekmedim. sürekli onlarla kavga ettim. 27 şubat gece saat 02:00 gibi annemi sancılarla uyandırdım. ama o yine uyudu. anladım ki az gelmiş ona bunlar. sonra saat 04 gibi tekrar uyandırdım. biraz uyusun bari dedim. annemler saat 05 gibi hastahaneye gitti. gitmedende bi güzel duşumuzu aldık. annem benimle konuştu. foto çekindik filan. gittiğimizde annemin açılmasına baktılar 5 cm olmuştu. sancılarıda 5 dk'da bire düşmüştü. sonunda gelmeyi başaracaksım. şu organlardanda kurtulacaktım. saat oldu 06 biz yatışı yaptırdık. annem hemen epidural istedi. sonrada biraz uyudu. yarım saat sonra ebeler geldi ve açılma ilerlememiş dedi. annem biraz üzüldü ama ben mutluydum. açılır o açılır... saat 06:30 olmuştu. ebeler yarım saat sonra gelmek üzere gittiler. annemin açılması 6 cm yarım saat sonra 8 cm olmuştu. bu arada epiduralin etkisi geçmek üzereydi. saat oldu 09:00 annemin açılması sonlarda dursada tamamlandı. annem acil doğumhaneye alındı. 2 ıkındı 1 sıkındı ve ben doktor ablanın eline düştüm. hemen beni biyere aldılar. haaa bide bize sormadan aşı yaptılar bana. çok acıdı çokkkk. neyse annem ile kavuştum. odaya gittik. ben kucaktan kucağa geziyorum ama ben meme istiyorum. cok açım cok. sonunda mememi verdiler oh beeee dünya varmış. akşam oldu herkes gitti. annemde doğumdan 4,5 saat sonra çok iyiydi. azıcık ağrıları oldu. neyseki ertesi gün evimizdeydik. işte bende böyle doğdum...