merhaba benim gibi 8 haziranı bekleyen var mı ??

buncuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
218
8
68
Düzce
merhaba ablalarım ben sizden kücüğüm ve size bu yüzden ablalarım diyorum 1 aydır bebek calışmalrı var ve son adet tarihi 8 mayıs haziranı heyecanla bekliyorummm... benim gibi ayın 8 ini bekleyen var mı iyi yada kötü haberlerimizi birbirimize haber verelimm heycanı yada hüsranı birlikte yaşayalımmmm... cevaplarınzı yorumlarınızı bekliyorummmmm.....

Merhaba canım.inşallah güzel haberler alirsin 8 haziranda.
Ben de o tarihi bekliyorum ama bebişimi görmek için :) yaklasik 6 haftalik hamileyim ve 8 haziranda doktor randevum var.zaman geçmiyor bir türlü :)

slm bende 8 haziranı bekliyorum.
7 ay oldu düşük yapalı inşallah bu ay mucizem gerçekleşmiştir.

ne kadar güzel bakalım biz o zmanları o duyguları yaşıcakmıyız merakla bekliyoruz bakalım ama sonucu hüsran olur diye korkuyorumm :((((

Son düzenleme:
ruzgarozge öncelikle cooook gecmiş olsun umudunu sakın kaybetme kimse yaşamak istemez böyle bir durum ama insanın bşına gelincede yapcak birşeyimiz olmuyo şükretmekten başka gelcek olan yavrularımıza allahım uzun ömür versinnn

Bende ayin 8 ini bekleyenlerdenimm inss gelmeyecek kirmizilar

evt hayatımızda kırmızıya yer yok :))) ama belli bir süreliğine ondan sonra gelebilir kırmızılar bizde hamiş olmalıyız gelse artık ayın 8 ii :(

Back
X