Merhaba bir kaç noktada kafam karıştı bilgisi olan aydınlatabilir mi ?

Danneasy

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2020
10
6
6
2 ay önce evlendim düzensiz adet döngüm ve aşırı kaşıntı şikayetiyle bir polikliniğe göründüm kaşıntı mantar enfeksiyonundanmış ama doktor polikistik over sendromu tehşisi koydu haliyle biraz yıprandım bebek düşünüyoruz ihtimalin zorlaşması da takdir edersiniz ki zor bir süreci getiriyor. daha sonra görümcem gel bir de benim doktoruma gidelim deyince bu gün oraya uğradık doktor teşhisi doğruladı ama hamile kalmamda sıkıntı olmayacağını söyledi ve combinol tablet yazdı daha önce bu tehşis koyulmuş çocuğu olan ya da bu tabletin faydasını görmüş kardeşlerim ablalarım beni bilgilendirebilir mi teşekkür ederim

Ben pko degilim en yakin arkadaşım ve kuzenim bundan muzdaripti ikisinede doktorlar evlenince çocuğu erteleme zor olabilir demisti. Kismet ikisininde istediklerinde hemen oldu. Pko sendromunda bu durum çok kestirilemiyor anladığım kadariyla. Tüp bebek merkezinde tanıştığım kişiler vardi pko olup tedaviye gelen ama dediğim gibi yakin tanıdığım iki kişi var olmaz denilen ama hemen olan. Hayatina sporu sağlıklı beslenmeyi eklemen gerekebilir birde varsa kilo vermek bir doktordan dinlemiştim bunlarida kalmış aklimda

teşekkür ederim yorumun için 1.80 boy 84 kiloyum sanırım bi 10 kilo fazlam var sadece onu da inşallah yakın zamanda vereceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…