- Konu Sahibi peynirlikek
-
merhaba bence bunu sorun yapma eğer kafa yapıniz birbirimize uyuyorsa sonuçta okumayan insanlarda kendini geliştirebilir üniversite okumuş bir insanda kendini geliştirmemis nerde nasıl davranması gerektiğini nerde nasıl konuşmsi gerektiğini bilmiyor olabilir benim halamin oğlu lise mezunu lisedeyken bi kızla konuşuyordu lise bittikten sonra evlendiler halamin oğlu okumadi kız okucam ddi onu okuttu şimdi öğretmenlik yapıyor kız gayette iyi anlaşıyorlarMerhaba arkadaşlar
Bundan yaklaşık 1 yıl önce bi öğrencimin abisiyle tanıştık, konuştuk sonra olaylar gelişti
Şöyle ki;Görev yaptığım yer doğu da bir ilin küçük bir ilçesi. Tahmin edersiniz ki sosyal hayat imkanlar sıfır, atanmadan yaklaşık 6 ay önce de babamı kaybetmiştim yani hem yeni bir hayat hem kaybım beni boşluğa itti ve ben bu çocukla konuşmaya başladım
Hayatıma girmek isteyen kişilerde çok seçici oldum.Bugüne kadar hep olursa, aşık olduğum biri olsun hayatımda dedim yani fazla romantiğim:) çevremdeki insanların ilişkilerini de beğenmiyordum
Ama bu beni büyük bir yalnızlığına itmiş farkında olmadan beni savunmasız biri yapmış
Can sıkıntısı yoğun ilgi hediyeler jestler derken sevgili olduk yani normalde bunlara kanan biri değilim,çok kişiyi reddettim böyle,kafanızda bir profil oluşur ya bu olursa olacak dersiniz
Sorun şu ki o lise mezunu defalarca bıraktım onu kendime güvenmedim, yalvardı geri döndüm ben pişman oldum geri döndüm
Aranızda akademik anlamda böyle bir uyumsuzluk yaşayan ama mutlu olan insanlar var mı:) böyle şeylere takmalı mı insan?
annemin bir arkadaşı vardı kadın işinde terfi etti müdür oldu
o akşamda kocasına ben müdür oldum demiş
adamda kadına sen bana havamı atıyosun ezikliyomusun diyerekten epey bir dövmüş
yani demem o ki erkekler bunu ilerde daha büyük problem haline getiriyor. çünkü sizin her türlü maaşınız ondan yüksek olacak.
Ben bu takintilariniza hicbir anlam veremiyorum isin acigi. Ben lisans mezunuyum nisanlim yuksek okul mezunu benim bir kez olsun aklima boyle bir ihtimal gelmedi sizinde bu takintilarinizi anlamiyorum eger gercek bir sevgi varsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?